פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים בידוק קניתי רמקולים למחשב 2.1 micro lab m820עכשיו הבעיה שמשהו בהגדרות לא טוב, כאילו זה מפעיל רק רמקול שמאל ואני יודע שזה לא בעיה ברמקול עצמו כי החלפתי בינהם שהשני יהיה שמאל ואז עבד עכשיו אני יודע שזה משהו בהגדרות.הבעיה היא שכשאני מחבר יש לי כמה אפשריות כמו שתיראו בתמונה הבעיה שכל אפשרות שאני בוחר שם אין סאונד ביכלל חוץ ממה שמסומן בV שבזה יש לי רק מרמקול שמאל:http://jpg.co.il/view/543e254c5b37d.png/עם אפשר עזרה בבקשה איך לסדר את זה (ניסתי לעשות עדכון דרבירים וקודקים וכאלה כבר)תודה נערך 2014 באוקטובר 1511 שנים על-ידי rondamri
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים אז מה אתה רוצה מהרמקוחים ?בדרך כלל הבעיה בשקע שבמחשב או בכרטיס הקול.סובב את התקע הלוך ןחזור בשקע - שומעים מהשהו באוזניה השמאלית?
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים מחבר שחר תקרא הכל רשמתי שבדקתי אותם כבר וכן הם תקינים זה משהו בהגרותאוקי לאחר בדיקה יותר לעומק זה פשוט שבהגדרות זה כאילו לא קולט שיש 2 רמקולים וסאב יעני 2.1זה קולט שיש רק 2 וזהו רק הרמקול השמאלי וסאב עובד ובהגדרות אין לי אפשרות ליבחור ב2.1 רק בסטריאו נערך 2014 באוקטובר 1511 שנים על-ידי rondamri
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים דבר ראשון תוודא שהכנסתה את הפלאג עד הסוף ואם זאת לא הבעיה תחבר ליציאה אחרת בכרטיס ותגדיר אותה כיציאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.