עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

מעבד:

I5 2500 3.3 GHZ

לוח אם:

Asus p8h67-m pro

כרטיס מסך נוכחי:

9800 GT כרטיס מסך די ישן(זה נלקח מהמחשב הקודם שלי ומעוניין להחליף כרטיס טוב יותר עכשיו)

מארז:

SHARKOON VAYA BLACK ATX CASE NO PSU

ספק כוח:

Chieftec 650W Modular PSU 14cm fin,active PFC APS-650C

זה המפרט שלי כרגע אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך...התקציב הוא 1700

עכשיו אני יודע המעבד לא הכי טוב שיש אבל השאלה שלי איזה כרטיס יהיה הכי משתלם מבחינת מחיר:ביצועים?

(אני מתכוון לקנות כרטיס חזק עכשיו ולשדרג את המעבד והשאר בעוד שנה +) עכשיו המעבד שלי לא יהיה בעייתי מבחינת המשחקים העכשיויים(דרישות)?

המליצו לי על ה GTX 970 במחינת מחיר-ביצועים זה שווה לי ?

פורסם

המעבד מצויין ובאותה ליגה של מעבדי i5 מסדרה 4000

GTX 970 הוא הכרטיס הכי משתלם בתקציב שלך , אני רק מקווה שיש לך לפחות 8GB זיכרון

פורסם
  • מחבר

אתה חושב זה רעיון בסדר לקנות כרטיס חזק עכשיו ונגיד אחרי שנה + לשדרג מה שצריך? מבחינה חומרתית אני מתכוון

ולא יש לי רק 4GB אבל אני ישדרג ליותר....

בקשר למעבד הוא מכפלת סגורה אז הבנתי אי אפשר לעשות OC עליו כן?

פורסם

אי אפשר OC

אני מאמין שגם בעוד שנה עם ה970 אין למה לשדרג , המעבד מצויין גם היום.

4GB כבר גבולי מאוד למשחקים חדשים , שדרג ל8

פורסם
  • מחבר
אי אפשר OC

אני מאמין שגם בעוד שנה עם ה970 אין למה לשדרג , המעבד מצויין גם היום.

4GB כבר גבולי מאוד למשחקים חדשים , שדרג ל8

יש לי כרגע 2X2 GB DDR3 זיכרון....אין לי בעיה לקנות אפילו זכרון סביר אבל אני חושב הכי טוב לקנות איזה 4GB אחד לבנתיים וזהו ולשדרג מאוחר יותר בעוד שנה + כמו שתכננתי לא ?

עכשיו בקשר לכרטיס מסך חוץ מפלונטר או סטארט לא מצאתי שום חנות אחרת מוכרת אותו ב 1700+- אתה מכיר אולי חנויות אחרות שמוכרות במחיר הזה (מוזר KSP/TMS די יקרים בהשוואה לפלונטר ו סטארט)

אני לא רוצה לקנות בשני החניות האלה כי הם לא הכי אמינות....ו 970 של איזה חברה הכי חשוב ?

פורסם

לא מכיר את סטארט טבל פלונטר חנות מאוד אמינה (מנסיון) ואתה יכול עוד לחפש עליה פה בפורום...

של איזה חברה הכרטיס לא ממש קריטי... כמובן שעדיף לא את הקירור סטוק של נוידיה

פורסם
  • מחבר
לא מכיר את סטארט טבל פלונטר חנות מאוד אמינה (מנסיון) ואתה יכול עוד לחפש עליה פה בפורום...

של איזה חברה הכרטיס לא ממש קריטי... כמובן שעדיף לא את הקירור סטוק של נוידיה

אני אומר לא אמינה על פלונטר בגלל שראיתי שהיה להם פעם מלא חובות והרבה כתבות שמוציאות לחנות שם רע מאוד....לא יודע איך זה עכשיו תאמת

פורסם

שלום לך . קודם רציתי להגיד לך שאתה צריך להתאים את הכרטיס ע"פ דרישתך ולא ע"פ תקציבך. אמליץ לך לשדרג קודם את זיכרון לשמונה וגם אם תשקיע בכרטיס מסך 560TI שעדיין מוכרים - תעשה שינוי מאוד מהותי מול 9800 ומול ניצול מעבד על ידי זיכרון . וגם תחסוך כסף. מה שכן אהבתי שרכשת בזמנו לוח טוב וספק טוב..

פורסם
  • מחבר
שלום לך . קודם רציתי להגיד לך שאתה צריך להתאים את הכרטיס ע"פ דרישתך ולא ע"פ תקציבך. אמליץ לך לשדרג קודם את זיכרון לשמונה וגם אם תשקיע בכרטיס מסך 560TI שעדיין מוכרים - תעשה שינוי מאוד מהותי מול 9800 ומול ניצול מעבד על ידי זיכרון . וגם תחסוך כסף. מה שכן אהבתי שרכשת בזמנו לוח טוב וספק טוב..

אני יודע 9800 עכשיו זה כלום לא בזמנו לפני 3 שנים היה עוד בסדר וכן צריך להתאים לפי הדרישות אבל אני לא רואה שום בעיה אם אני משדרג עכשיו את הכרטיס מסך לאחד חזק ונגיד בעוד שנה בערך אפשר לעשות שדרוג כללי חוץ מהכרטיס כמובן....

ברור יהיה צוואר בקבוק אבל למה לשלם עכשיו X אם אני יוכל לשם XXX ולהשיג כרטיס שישאר לי לזמן יותר ארוך (אם אנח ירכוש 560 TI) אני מתערב שבתוך שנה + אני מחליף אותו אז מה עשיתי בזה?

אפשר פשוט לאט לאט לשדרג את החלקים אחרים אחרי שאני יקנה את הכרטיס עדיין לא אתה חושב זה רעיון לא טוב כל כך?

פורסם

אז יש לי כמה שאלות . 1 - לאיזה צורך אתה צריך כרגע כרטיס מסך? 2 - אם יש לך XXX למה שלא תשדרג למה שממליצים כאן בפורום ( משהו מפלצתי ). אני אחזור ואגיד לך שקודם תעלה בזיכרון לשמונה , זה לא פחות משמעותי. ועוד משהו , אם אין לך צורך כרגע בכרטיס מאוד מאוד חזק, אז חבל על הכסף, כי בניגוד לזיכרון שעולה ויורד - כרטיסי מסך תמיד בירידה. אני מאוד ממליץ גם על SSD שאין לך במפרט. וזה עולם אחר לגמרי . פשוט להנות כל יום מחדש:)))

פורסם
  • מחבר

1. גיימינג הרוב.(עם 970 ה FPS לא יהיה לי נמוך כמו עם כרטיסים אחרים)(ואם כבר דווקא הציעו לי לקחת 280 או GTX 770 אם אני רוצה להתאים למפרט....יש מצב הטעו אותי ?)

נגיד אני לא יקנה כרטיס חזק ואני ילך על פחות יותר כרגע יש לי 4GB ( אני יודע שלפני 3 שנים זה היה מקובל 4/8 לא יותר) עכשיו יש בהרבה יותר אז אם כבר מדברים על שדרוג מפרט חוץ מהכרטיס אני מנחש 8GB זיכרון היום זה מינימום?

יש לי כרגע 2X2 GB DDR3 אתה ממליץ לקחת עוד 4 וזהו ? או שאפשר להחליף גם את הזיכרון שיש לי כרגע או ללכת על אפילו יותר מ 8? או שאין ממש צורך לזה ?

לגבי SSD לא ממש הכרתי מקרוב (בגלל המחיר כמובן כמו הרוב) אני הבנתי שזה מגביר את המהירות בהרבה ממש הרבה לעומת הרגיל...אבל יש לי שאלה ראיתי כאלה עם SSD אמרים שמים רק את המערכת על זה ונגיד כל המשחקים הכבדים בנפרד משהו כזה ? (אני מקווה הבנתה בערך מה השאלה)?

פורסם

SSD מאיץ את זמני הטעינה . כל פעולה שדורשת קריאה\כתיבה מההרדיסק תיהיה הרבה יותר מהירה אך הFPS לא ישתנה

8GB זה חשוב מאוד, עדיף מחשב עם 280X ו8GB לעומת מחשב עם 970 ו4GB לטעמי

פורסם

תראה בתקציב הזה אם לא מפריע לך לקחת כרטיס יד שניה יש בפלונטר אחלה אופציה שזה הכרטיס הזה הבעיה היחידה שלו שהוא מרעיש אבל כרטיס ממש טוב. ואתה יכול גם להוסיף סטיק של 8 ג'יגה זכרון ועוד ישאר לך עודף.

פורסם
  • מחבר
SSD מאיץ את זמני הטעינה . כל פעולה שדורשת קריאה\כתיבה מההרדיסק תיהיה הרבה יותר מהירה אך הFPS לא ישתנה

8GB זה חשוב מאוד, עדיף מחשב עם 280X ו8GB לעומת מחשב עם 970 ו4GB לטעמי

תראה בתקציב הזה אם לא מפריע לך לקחת כרטיס יד שניה יש בפלונטר אחלה אופציה שזה הכרטיס הזה הבעיה היחידה שלו שהוא מרעיש אבל כרטיס ממש טוב. ואתה יכול גם להוסיף סטיק של 8 ג'יגה זכרון ועוד ישאר לך עודף.

אז לעשות מה ש Technician אמר ? לקנות כרטיס מסך חות חזק ? וראם ו SSD

כי אני יותר חשבתי בכיוון של לקנות כרטיס חזק ולקנות ראם וזהו לבנתיים.....אני רואה את זה ככה למה נגיד לבזבז 1000+ על כרטיס פחות חזק אם אפשר לקנות חזק ועדכני ב 1700....אני מתכוון אני מוציא עכשיו 1000+ ועוד שנה + 1700 לא טוב יותר להביא אחד חזק וזהו?

פורסם

הכרטיס שהצעתי לך חזק מאוד והוא לא רחוק מה 970 !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים