פורסם 2014 באוקטובר 1411 שנים שלום יש לי מחשב נייד ASUS K55A עשיתי לו פירמוט והתקנת עליוWIN 8.1 64BIT וחסרים לי דרייברים,הדיסק שמגיע איתו מתאים לWIN 7 באתר של אסוס אין דריברים נדרשים (אחרי מה שהתקנתי עדיין חסרים)איזה תוכנה יכולה לגלות מה חסר ולהוריד או להפנות להורדה?וכן להגיד אם מה התקנתי זה הנכון?תודה
פורסם 2014 באוקטובר 1411 שנים שום תוכנה לא תמצא מה שאין.הדרך הנכונה היא לבדוק לפני שידרוג/התקנה שאכן המחשב תומך במערכת שאתה הולך להתקיןויש לו דריברים מתאימים.מה שנשאר לך זה לחפש ברשת פתרון לכל דרייבר ודרייבר ואולי מישהו שם מצאדרייבר חילופי שיתאים גם למחשב שלך.
פורסם 2014 באוקטובר 1411 שנים מחבר יש לי רק אחד שחסר...PCI DEVICE ולא כתוב מה זהיש אולי אופציה לשים את הגרסה המקורית שאיתו בא המחשב? ASUS K55A נערך 2014 באוקטובר 1411 שנים על-ידי I7210I
פורסם 2014 באוקטובר 1411 שנים מחבר ולגבי הגרסה המקורית RECOVERY DISK? על המחשב למטה אין מדבקה של מיקרוסופט ככה שאני לא יכול להגיד את המספר הסידורי - זה ככה היה מרגע הקניה
פורסם 2014 באוקטובר 1411 שנים להבא לפני שהורגים מחיצת שיחזור לוקחים גבוי שלה. זאת פעולה מובנית בכל מחשבי המותג................
פורסם 2014 באוקטובר 1411 שנים לא הבנתי, אם הבעיה שלך זה הדריבר. כנס למאפיינים שלו, למתקדם ואז תחפש שם VENDOR ID ו DEVICE ID. חפש אותם בגוגל ותראה מה זה ההתקן הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.