עבור לתוכן

דחיה נוספת של HL 2 בפתח...

Featured Replies

פורסם

אני הגזמתי ?? תפנה למפתחים

הדמו עם הגדרות בינוניות עובד עם 756 מ"ב

ואם אתה כבר מתעניין אז זו תהיה תכונה של כל המשחקים החדשים של 2004

אני משחק עכשיו עם Railroad Pioneer שזו סימולציה די פשוטה והוא לוקח כמעט 600 מ"ב ועוד לא מילאתי את המסך בפעילות

פורסם

ןעוד משהו

מי שקונה כרטיס מסך ב 1500 ש"ח ומעלה לא מוכן להתפשר על איכות התמונה וכאן המילכוד

פורסם

מצטער לא יכלו לשפר עוד מ 256 ל 512 נקווה שזה יספיק.

עזבו אותכם מ HL2 DOOM3 שניי אלו איכזבו בגדול. מכירים את המשחק CS CONDITION ZERO שנדחה איזה 7000 פעם וכש יצא עף אחד לא עשה ממנו עניין למרות שהוא היה אמור להיות הצלחה (יצא מאוחר מדי גראפיקה מיושנת). שמעו מחר עד כמה שידוע לי מגיע לחנויות UT 2004 וסוף החודש FAR CRY, והמשחק הבא שאני מחכה לו (נראה לי אם לא שכחתי משהו) זה STALKER. אני מת פשוט על משחקים שהולכם להפתיע בלי שבכלל לא ציפו להם כמו FAR CRY מי ידע בתחילת השנה מה זה המחשק הזה נרא לי שאם הדמו הוא הפתיע בגדול נראה מה הוא עישה לשוק המשחקים אבל בכל זאת לא נרא לי שהוא יעמוד במכירות נגד UT 2004.

פורסם

וגם שכחת את FREEDOM FIGHTERS שבא משום מקום ולקח את כל הקופה ובגדול

פורסם

RedOctober

אני עם 512 MB וFAR CRY עובד כמו גדול על ההגדרות הכי גבוהות שיכולות להיות!

פורסם

זוכרים את הימים שדום 3 היה אמור לרוץ חלק על Geforce III Ti500, תרווסרו קצת אחורנית ותראו את מזימת רבת השנים של I.D & Valve והצלחתה הרבה.

אני זוכר שלפני שנתיים המשכתי לסבול עם הוודו 2 שלי עד שסדרת ג'יפורס 3 תגיע למחירים נורמלים כדי שלא יקרה מצב שאני לא אוכל להריץ את דום 3. בסופו של דבר קניתי ג'יפורס 4 4200, עברו כמעט שנתיים וככל שהמשחק מתרחק הכרטיס שלי רק נהיה זקן וחלוד יותר :'(

פורסם

RedOctober

אני עם 512 MB וFAR CRY עובד כמו גדול על ההגדרות הכי גבוהות שיכולות להיות!

כנ"ל פה

פורסם

גם פה... וזה היה לפני שהפכתי את ה radeon לפרו..

פורסם

רגע גם מחשב "על" כמו שלי לא יכול להריץ את דום 3?

ותראה במיפרט שלי...

המחשב שלי מריץ את האלפא (שלחלוטין לא בנויה לרוץ עדיין), ברמה טובה ולא יורד מ40 פריימים, אז שלך ירץ...

פורסם

ניסיתי להריץ את המשחקיל MAX DETAILS לא יודע ה VPU נכנס לעבודה ואז ויתרתי זה היה גם לאחר שגמרתי את המשחק ואז עוד היה לי רק 256 MB. אני מקווה שזה לא יחזור עם המחשק המלא. מהFF לא כולכך התלהבתי לא הבנתי איך הוא הצליח כולכך. אבל הנה עוד משחק שאנחנו משחקים עוד היום COD הופיעה משום מקום והצליח יפה (לפחות אני מאוד התלהבתי ממנו) יש עוד מלא משחקים כאלו שהופיעו לאחרונה לא נעבור על כולם. אני פשוט אוהב את ההפתעות האלו שמשחקים לא ידוע מצליחים ככה.

פורסם

לדעתי הם לא מוציאים את המשחקים מחשש שיכשלו בגלל ביצועים לא טובים של המחשבים

בנתיים הזמן פועל לטובתם, החומרה משתפרת וגם NVIDIA ו ATI עומדות להוציא כרטיסים חדשים וזה אולי יהיה הטריגר להזדהבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים