פורסם 2004 במרץ 1421 שנים Valve החליטו להריץ סקר קטן, באמצעות Steam, בנוגע לחומרה ותוכנת המשתמשים - מעבד, מהירות החיבור לרשת האינטרנט, דרייברים וכו'...לשם מה משמש הסקר?... לטענת Valve, הסקר עוזר לחברה לקבל תמונת מצב נוכחית על יכולות המחשבים של הגיימרים כיום וע"י כך, לבצע Fine-Tuning למשחק HL 2, שנכון לעכשיו, דרישותיו גבוהות ביחס למצב שנראה כרגע בסקר.לתוצאות הסקר - http://steampowered.com/status/survey.html
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מחבר אני רק מנסה למנוע מאנשים קטנים להיגרר אחר התוכניות הזדוניות של Valve & I.D לגרום להם לרכוש כרטיסי מסך דנדשים בכל פעם, להתאכזב בכל פעם ולהמשיך ולהוציא כסף בתקווה שהכותרים האלה ישוחררו סוף סוף.נ.ב, אני די משוכנע שתוצאות הסקר מפוברקות ושונו בצורה מניפולטיבית ע"מ לתרום לתופעת "בהלת-השדרוגים" בקרב הגיימרים ברחבי העולם.זוכרים את הימים שדום 3 היה אמור לרוץ חלק על Geforce III Ti500, תרווסרו קצת אחורנית ותראו את מזימת רבת השנים של I.D & Valve והצלחתה הרבה.
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים אכן.. סידרת ה XT הנחמדה (עם הקופון... חחחח) חחח ראית לכמה אנשים יש GF4mx ? מוזר... אנשים כאלו לא גיימרים (לרוב) נחמד זה ש AMD קרובה קרובה ל INTEL
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים התמונה הנ"ל היא עמוק בתוך 99', לפני כ5 שנים בערך וזה עוד שזה היה באיחור של שנתיים...
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים אני רק מנסה למנוע מאנשים קטנים להיגרר אחר התוכניות הזדוניות של Valve & I.D לגרום להם לרכוש כרטיסי מסך דנדשים בכל פעם, להתאכזב בכל פעם ולהמשיך ולהוציא כסף בתקווה שהכותרים האלה ישוחררו סוף סוף.נ.ב, אני די משוכנע שתוצאות הסקר מפוברקות ושונו בצורה מניפולטיבית ע"מ לתרום לתופעת "בהלת-השדרוגים" בקרב הגיימרים ברחבי העולם.זוכרים את הימים שדום 3 היה אמור לרוץ חלק על Geforce III Ti500, תרווסרו קצת אחורנית ותראו את מזימת רבת השנים של I.D & Valve והצלחתה הרבה.כבר לפני שנה טענתי שעוד לא נולד המחשב שיוכל להריץ את DOOM 3 בצורה חלקה.הם מעכבים את המשחקים עד שהמחשבים האלה יוולדו והם עוד לא נולדו, אבל בדרך.
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים תנסה את הבטא.יש תאריך יצאיה אחרי הדחייה ל HL2?מה התאריך יציאה של DOOM3?והכי חשוב מה קורה עם FAR CRY מתי?
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים חלק הוא לא יריץ וזה בטוחאם אתה רוצה להשתכנע אז תנסה על "מחשב העל שלך" את גירסת אלפא של DOOM 3 ברזולוציה הכי נמוכה ותחזור לספר חוויות.
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים FAR CRY יוצא החודש ואם נדלקת עליו אז תכין בשבילו 1 גיגה זיכרוןבפחות לא תהנה מהמשחק
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים הגזמת...המשחק יעבוד יפה מאוד גם עם 512MB זיכרון. תצטרך להתפשר קצת על הפילטרים ואיכות התמונה אבל עדיין...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.