עבור לתוכן

דחיה נוספת של HL 2 בפתח...

Featured Replies

פורסם

Valve החליטו להריץ סקר קטן, באמצעות Steam, בנוגע לחומרה ותוכנת המשתמשים - מעבד, מהירות החיבור לרשת האינטרנט, דרייברים וכו'...

לשם מה משמש הסקר?... לטענת Valve, הסקר עוזר לחברה לקבל תמונת מצב נוכחית על יכולות המחשבים של הגיימרים כיום וע"י כך, לבצע Fine-Tuning למשחק HL 2, שנכון לעכשיו, דרישותיו גבוהות ביחס למצב שנראה כרגע בסקר.

לתוצאות הסקר - http://steampowered.com/status/survey.html

פורסם

רוקי, דיי לבאס כל פעם :P

פורסם
  • מחבר

אני רק מנסה למנוע מאנשים קטנים להיגרר אחר התוכניות הזדוניות של Valve & I.D לגרום להם לרכוש כרטיסי מסך דנדשים בכל פעם, להתאכזב בכל פעם ולהמשיך ולהוציא כסף בתקווה שהכותרים האלה ישוחררו סוף סוף.

נ.ב, אני די משוכנע שתוצאות הסקר מפוברקות ושונו בצורה מניפולטיבית ע"מ לתרום לתופעת "בהלת-השדרוגים" בקרב הגיימרים ברחבי העולם.

זוכרים את הימים שדום 3 היה אמור לרוץ חלק על Geforce III Ti500, תרווסרו קצת אחורנית ותראו את מזימת רבת השנים של I.D & Valve והצלחתה הרבה.

פורסם

אכן.. סידרת ה XT הנחמדה :P (עם הקופון... חחחח)

חחח ראית לכמה אנשים יש GF4mx ? מוזר... אנשים כאלו לא גיימרים (לרוב)

נחמד זה ש AMD קרובה קרובה ל INTEL

פורסם

DNF היה אמור לרוץ חלק על TNT2U :P

פורסם

ולמישהו היה ספק שזה יוצא לפני 2007? :P

פורסם

התמונה הנ"ל היא עמוק בתוך 99', לפני כ5 שנים בערך

19991103l.jpg

וזה עוד שזה היה באיחור של שנתיים...

פורסם

אני רק מנסה למנוע מאנשים קטנים להיגרר אחר התוכניות הזדוניות של Valve & I.D לגרום להם לרכוש כרטיסי מסך דנדשים בכל פעם, להתאכזב בכל פעם ולהמשיך ולהוציא כסף בתקווה שהכותרים האלה ישוחררו סוף סוף.

נ.ב, אני די משוכנע שתוצאות הסקר מפוברקות ושונו בצורה מניפולטיבית ע"מ לתרום לתופעת "בהלת-השדרוגים" בקרב הגיימרים ברחבי העולם.

זוכרים את הימים שדום 3 היה אמור לרוץ חלק על Geforce III Ti500, תרווסרו קצת אחורנית ותראו את מזימת רבת השנים של I.D & Valve והצלחתה הרבה.

כבר לפני שנה טענתי שעוד לא נולד המחשב שיוכל להריץ את DOOM 3 בצורה חלקה.

הם מעכבים את המשחקים עד שהמחשבים האלה יוולדו והם עוד לא נולדו, אבל בדרך.

פורסם

רגע גם מחשב "על" כמו שלי לא יכול להריץ את דום 3?

ותראה במיפרט שלי...

פורסם

אתה מת להשוויץ על המחשב שלך במקרה? ברור שהוא "יפעיל" את המשחק

פורסם

תנסה את הבטא.

יש תאריך יצאיה אחרי הדחייה ל HL2?

מה התאריך יציאה של DOOM3?

והכי חשוב מה קורה עם FAR CRY מתי?

פורסם

חלק הוא לא יריץ וזה בטוח

אם אתה רוצה להשתכנע אז תנסה על "מחשב העל שלך" את גירסת אלפא של DOOM 3 ברזולוציה הכי נמוכה ותחזור לספר חוויות.

פורסם
  • מחבר

והכי חשוב מה קורה עם FAR CRY מתי?

ב26 לחודש, עד כמה שידוע לי...

פורסם

FAR CRY יוצא החודש ואם נדלקת עליו אז תכין בשבילו 1 גיגה זיכרון

בפחות לא תהנה מהמשחק

פורסם

הגזמת...

המשחק יעבוד יפה מאוד גם עם 512MB זיכרון. תצטרך להתפשר קצת על הפילטרים ואיכות התמונה אבל עדיין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים