עבור לתוכן

מס' שאלות על ריפיטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחובר לHOT כתשתית ולבזק בין לאומי כספק. המודם והראוטר (TPLINK 1043) נמצאים אצלי בחדר.

בסלון יש מחשב עם מערכת הפעלה לינוקס, שמשמש לXBMC ואליו מחובר HD חיצוני שעליו נמצאים כל הסרטים והסדרות, והHD ממופה ככונן רשת.

היום העברתי מהחדר שלי (מזכיר שם הראוטר נמצא) לכונן הרשת שירים מהסמארטפון במהירות של 900 קילובייט בערך. אח"כ העברתי סרט מהמחשב שבחדר שלי באיכות HD (כמעט 6GB) במהירות של בערך 400 קילובייט ואחרי כל כמה דקות מתרחש ניתוק מהכונן רשת ואני צריך לנסות להעביר את הקובץ שוב.

השאלה שלי האם ריפיטר יחזק את הרשת הביתית שלי?

יש ברשותי ראוטר של בזק דגם NETGEAR DGN 2200 V2 שחבר נתן לי, האם אפשר להגדירו כרפיטר (מזכיר שהתשתית שלי היא של HOT)?

ואם כן איך כדאי להשים אותו? או לחבר אותו אלחוטי כרפיטר ואז לחבר אותו למחשב שבסלון עם כבל רשת? או להשים אותו בין המחשב שבסלון לבין הראוטר שבחדר ללא כבל בכלל?

פורסם

לא רשמת אם הסטרימר בסלון מחובר קווית או WIFI ?

בכל אופן לדעתי הנתב שקיבלת לא יעזור ממש כי הוא יוכל לשמש רק כ ACCESSPOINT

לדעתי אתה צריך EXTENDER שיקבל מצד אחד את הרשת הקיימת שלך (2.4 גה"צ שה 1043 משדר) ומצד שני ישדר לך רשת של 5 גה"צ

לסטרימר תוכל תוכל לחבר כרטיס רשת אלחוטי שתומך 5 גה"צ והנה אתה על הגל שיפרת פלאים

קח בחשבון שלא מה תעשה חיבור של WIFI ל WIFI אף פעם לא יהיה אידיאלי - כדאי לקבע את הסטרימר בצורה קווית איכשהו (מתאמי HPNA על חשמל וכדו )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים