עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

זקוק למפרט למחשב לצורכי עבודה מרחוק וצפייה בסרטי HD- תקציב 3K

Featured Replies

פורסם

צודק :)

טעות שלי

לגבי השאר אין לך מה לדאוג, זה יכול להחזיק מספיק שנים.

אגב, המאמץ של המעבד לסרטי 1080p יהיה רק בבסביבות ה10% (טכנולוגיית quicksync של אינטל). 720p כ-5%.

• תגובות 30
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי,מצויין!

אחכה לשבוע הבא לראות מה יעלה בגורל כונן הSSD של סמסונג.

דרך אגב,המארז הראשון שהוצע היה נראה לי מתאים,האם הוא הכי מומלץ במחיר שלו? (השני והשלישי לא ענו על העניין של החיבורים והכפתורים מלמעלה/מהצד שביקשתי)

פורסם

תראה, שווה לבדוק גם מפרט בTMS, לכל חנות יש דגמים קצת שונים של מארזים. היתרון בTMS שיש להם שירות משלוחים חינם בכל תקופת האחריות, במידה ויש תקלה בחומרה.

אני פחות הייתי מרגיש נוח עם חיבורים במשטח העליון, כי זה צובר הרבה יותר אבק ויכול לסתום חלקית את המגעים אלא אם כן יש פאנל כיסוי נפתח.

לגבי ההגבלה של הזיכרון המשותף, תתעלם מזה. לא תהיה לך בעיה גם אם יש את ההגבלה בלוח האם (משום מה ברגע של חוסר תשומת לב קלטתי את המילה משחקים מהדוגמאות בשאלון).

SSD: צריך לוודא שאם יוצא תיקון לבאג הוא לא איזה מעקף זמני כפי שכמה מומחים העלו כאפשרות, אלא פתרון קבוע, אחרת באמת עדיף ה MX100.

פורסם
  • מחבר

אעשה בדיקה בTMS.

אז עדיף לחסוך בלוח אם? או לקנות משהו עם אופציות שידרוג עתידיות?

פורסם

לדעתי אפשר לחסוך, הלוח B85 הפחות יקר גם יעשה את אותה העבודה.

מהDDR4 תשכח... אני מבין את התסכול שלך מהמחשבים הישנים. אבל הטכנולוגיה השתנתה, ולשימושים שציינת המחשב יהיה טוב להרבה שנים. אני מעריך שמעל ל-5 שנים (זו ההערכה שלי גם לגבי המחשב החדש שקניתי עם מפרט דומה).

נערך על-ידי zoro9

פורסם
  • מחבר

המחשב הנייח האחרון עדיין חי,והוא כבר 6-7 שנים..רק התחיל קצת להיתקע מסיבה שעדיין אינה ברורה. אז יש לי צפייה לכמה שיותר,ואפשרויות לשידרוגים עתידיים,כמו גם חיבורים על לוח האם לכוננים קשיחים במהירויות גבוהות.

דרך אגב,הלוחות מגיעים עם כרטיס רשת אלחוטית מובנה? או שעדיף חיבור חיצוני לקליטה טובה יותר?

פורסם

הלוחות שמגיעים עם WIFI מובנה הרבה יותר יקרים למיטב ידיעתי. הכי פשוט לחבר בUSB, אפשר גם כרטיס PCI-E.

פורסם
  • מחבר

דבר אחרון,יש חשיבות לקחת לוח-אם תומך בחיבורי M.2 / Express SATA? זה ישפר בשנים הקרובות את מהירות העבודה של SSD?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

לא ממש מומחה בתחום של החיבורים האלו. מבדיקה מהירה של כוננים כאלו שנמכרים כיום לא ראיתי מהירות משמעותית יותר גבוהה מאשר בSSD רגיל. אולי בעתיד זה ישתנה, לא יודע להגיד לך. תנסה לשאול בפורום "אמצעי אחסון".

בכל מקרה אם אתה כן צריך, ללוח Asus H97M-Plus יש תמיכה ב-M2 ויש אותו בפלונטר ובTMS.

פורסם
  • מחבר

אברר שם.

ממה שהבנתי הSSD לא מנצל את היכולות שלו בגלל הSATA3 שלא מעביר נתונים במהירות המקסימלית של הSSD, אז החיבורים החדשים רק ינצלו את מה שקיים.

אני עוד מתלבט לגבי הלוח אם,ראיתי שכל הלוחות של 'אסרוק' תומכים ב1.7GB של שיתוף עם הכרטיס מסך המובנה,ובשאר החברות זה נמוך בהרבה,אבל אין ל'אסרוק' לוח אם עם חיבורי M2 או Express sata במחיר שפוי במו לחברות אחרות.

פורסם

למטרות שציינת נראה לי שמעבד I3 יהיה מעולה ובנוסף 4 גיגה זיכרון יספיקו.

אם תיקח I3 בגירסת BOX אתה יכול לוותר גם על הקירור למעבד. מה שמגיע עם המעבד מספיק בהחלט.

לגבי SSD אני יכול להמליץ על OCZ VECTOR 150 בגודל 240 גיגה. יש לי אותו והוא מעולה.

פורסם

i3 עם 4GB יספיק כרגע, אבל המחשב "יתישן" טכנולוגית ומבחינת יכולות מהר יותר. הוא רוצה מחשב שיחזיק הרבה שנים, ועם i5+8GB המחשב יעמוד בכל דבר מהצרכים הדרושים גם עוד 4-5 שנים ויוכל גם להיות סביר אח"כ גם לעוד כמה שנים.

למה הוא צריך דיסק כזה יקר של 240GB רק למערכת הפעלה? 2 הSSD שדובר עליהם כאן מספיק טובים.

פורסם

לא צריך להמליץ על SSD בגודל 120 למחשבים לשימוש רגיל כשידוע שבגדלים האלה הביצועים לא מי יודע

עדיף לקחת SSD בגדלים של 240 במינימום שאז הוא בשיא הכח.

לדעתי הוא עדיף על ה_EVO שהתגלתה בו בעיה קריטית. ההפרש בשקלים לא מי יודע מה ויש 5 שנות אחריות.

הוא גם יכול לחסוך כפי שציינתי לעי"ל. 8 גיגה זיכרון אפשר בשביל ההרגשה הטובה אבל גם I3 מעבד טוב מאוד והקירור שמגיע איתו, לדעתי מספיק.

פורסם
  • מחבר

אני נוטה להסכים עם ZORO9, מעבד זה דבר יקר יותר לשידרוג ובמקרה הזה הוא נותן ביצועים ברמה גבוהה יותר לאורך השנים.

מבדיקה של המחשבים שברשותי,כונן C אצלי לא עובר 40GB ככה שאין לי צורך בכונן SSD גדול יותר מ120GB,ביחד עם כונן HDD מהיר יחסית של 1TB.

עד שאצטרך נפח גדול יותר,המחירים יהיו סבירים יותר,והאמינות והאיכות של הSSD תעלה.

בכל זאת,התקציב שנתתי מאפשר לי לקחת מחשב איכותי יחסית לצרכים,אז אני מנצל אותו.

פורסם

בכל מקרה תהנה מהמחשב החדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.