עבור לתוכן

מעוניין לקנות 980 האם במחיר שאני מביא משתלם לקחת?

Featured Replies

פורסם

אני כרגע עם 760 ולקראת כל המשחקים החדשים אני מעוניין להחליף אותו למשהו חזק יותר.

אני מביא את הכרטיס חדש בגרסה הרגילה שלו ב 2500 ואת הגרסה עם השלוש מאווררים ב 2600

שווה לקחת או שיש במחיר הזה משהו יותר טוב?

פורסם

שלום

בגדול עדיף לך בכלל לקחת את ה970 מכיוון שההבדל בינו לבין ה980 הוא 10% שממש אך ממש לא שווה את הכמעט אלף שקל ביניהם

כבר עדיף לך לקנות את ה970 לחסוך קצת ולקנות עוד אחד וכך ליצור CF

פורסם
  • מחבר
שלום

בגדול עדיף לך בכלל לקחת את ה970 מכיוון שההבדל בינו לבין ה980 הוא 10% שממש אך ממש לא שווה את הכמעט אלף שקל ביניהם

כבר עדיף לך לקנות את ה970 לחסוך קצת ולקנות עוד אחד וכך ליצור CF

קודם כל בכרטיסים של נוודיה זה SLI לא CF

דבר שני אני מעדיף שלא להתעסק עם מערכים כל עניין הדרייברים והתאימות לא שווה את זה.

אני לוקח את הגרסה של גיגה בייט 3 מאווררים G1 גיימינג ב 2600 שקל ככה שזה לא מחיר רע

פורסם
קודם כל בכרטיסים של נוודיה זה SLI לא CF

דבר שני אני מעדיף שלא להתעסק עם מערכים כל עניין הדרייברים והתאימות לא שווה את זה.

אני לוקח את הגרסה של גיגה בייט 3 מאווררים G1 גיימינג ב 2600 שקל ככה שזה לא מחיר רע

צודק אני פשוט נמצא גם בפורום אחר וזה מבלבל אותי סליחה על הטעות

ובקשר לכרטיס אמרתי את דעתי עשה כרצונך

פורסם

הייתי שמח לדעת מהיכן אתה קונה את הכרטיס הזה ב 2600 שקל?

פורסם
  • מחבר
הייתי שמח לדעת מהיכן אתה קונה את הכרטיס הזה ב 2600 שקל?

הייתי שמח לשתף אתכם אבל לא יכול מצטער.

אפשר להגיד שאני מכיר מישהו זה הכל.

בכל מקרה במחיר כזה משתלם להביא אותו ולא כרטיס אחר?

פורסם

תלוי בכמה תוכל להביא את ה970, אבל בכל מקרה זו עסקה טובה מאוד.

פורסם

לדעתי - מבחינת יחס עלות-תועלת זה עדיין לא משתלם אל מול ה-970, גם במחיר הזה.

אלא אם כן כמובן יש לך הרבה כסף מיותר או דחף לשדרג את המחשב ל"הכי טוב שיש".

פורסם

ANIMOR, אם היית עכשיו לפני קניית מחשב והיו מציעים לך להוסיף 600₪ ולקחת את ה980 לא היית מסכים?

אני אישית הייתי מוסיף בכיף את ה600₪.

פורסם

אני לא.

אגב, אני לפני שדרוג כרטיס מסך עכשיו. אבל גם ה-2000 ש"ח שעולה כיום ה-970 הם יותר ממה שאני חושב ש"ראוי" להוציא על כרטיס מסך, לכן אני מקווה/מחכה לירידת מחירים. יש המון דברים שאני מעדיף לעשות עם 1000 ש"ח, שיספקו אותי הרבה יותר מעוד 10% ביצועים.

חוץ מזה, מבחינתי אין משהו מיוחד במחיר הזה. בתור מישהו עם קרובי משפחה באילת, אני יכול לרכוש את ה-980 ב-2500 ש"ח (ללא מע"מ).

פורסם
  • מחבר

את 970 אני מביא ב 1600 שקל

אבל החלטי ללכת על ה G1 גיימינג 980

פורסם

עדיף לך לקחת את ה970 ב1600, בהנחה שזה G1 ולא רפרנס.

פורסם
אני לא.

אגב, אני לפני שדרוג כרטיס מסך עכשיו. אבל גם ה-2000 ש"ח שעולה כיום ה-970 הם יותר ממה שאני חושב ש"ראוי" להוציא על כרטיס מסך, לכן אני מקווה/מחכה לירידת מחירים. יש המון דברים שאני מעדיף לעשות עם 1000 ש"ח, שיספקו אותי הרבה יותר מעוד 10% ביצועים.

חוץ מזה, מבחינתי אין משהו מיוחד במחיר הזה. בתור מישהו עם קרובי משפחה באילת, אני יכול לרכוש את ה-980 ב-2500 ש"ח (ללא מע"מ).

באילת הכרטיס עולה 2700, לפחות ב-KSP לא יודע איפה הסתכלת, רק הם הביאו מלאי שלו בנתיים..

אז ככה שהוא השיג מחיר יותר מטוב לכרטיס הזה.. בהחלט הייתי עושה כמוך ithamar21

פורסם
  • מחבר
באילת הכרטיס עולה 2700, לפחות ב-KSP לא יודע איפה הסתכלת, רק הם הביאו מלאי שלו בנתיים..

אז ככה שהוא השיג מחיר יותר מטוב לכרטיס הזה.. בהחלט הייתי עושה כמוך ithamar21

כן אני לוקח אותו בלי לחשוב יותר מידי

ועוד אני מביא לו את ה 760 שיש לי מקבל עליו 600 שקל מה שאומר שאני משלם רק 2000

פורסם

כן, הסתכלתי על המחיר של ה-MSI בטעות.

בכל אופן, אם את כל ההנחות האלה אתה יכול לקבל גם על ה-970, אני עדיין בדעה שההפרש במחיר לא משתלם בשביל כ-10% ביצועים.

אבל מכיוון שכבר החלטת, כל מה שנותר לומר לך זה תתחדש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים