עבור לתוכן

מחפש המלצות לנתב בתקציב עד 1600 ש״ח פחות או יותר

Featured Replies

פורסם

אני מחפש ראוטר בתקציב גבוה של 1500-1600 ש״ח. דרוש שיהיה יציב, בלי צורך לעשות ריסטרט, קליטה טובה במרחק של 10 מטרים לפחות. תמיכה בכשמונה מכשירים בו זמנית (רובם תומכים ב ac).

כרגע יש לי אדימקס ישן שמתחיל לקרטע כאשר יש עומס ואני רוצה משהו שיצליח להחזיק משחק רשת / סטרימינג דרך מחשב אחד במקביל לסטרימינג לאייפד + שידור ל apple tv וכמובן עוד כמה פלאפונים שמחוברים במקביל.

אפשרויות כמו קליינט טורנטים, שרת אחסון ו usb 3 יהיו מבורכים.

כרגע חשבתי על asus אחד מהראוטרים שלהם שתומכים ב ac או לינקסיס.

אשמח להמלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר (חוזר מחר מגרמניה ואשמח לקנות שם אם אוכל)

תודה

פורסם

Linksys WRT1900AC, בארץ הוא עולה במחיר הזוי של 2,000 ש"ח, בחו"ל תוכל להביא אותו בפחות מ-1,100 ש"ח, עדיין לא זמין לו קושחה של DD-WRT למרות הפרסומים, מגיע עם USB3 ו-USB2-ESATA Combo.

Buffalo AirStation AC1750, לא זמין בארץ, עולה בחו"ל בערך 600-500 ש"ח, מגיע עם קושחה של DD-WRT, לכן גמיש לאפלקציות שונות. מגיע עם USB2 בודד.

אני באופן אישי מעדיף את הבאפלו (בגלל הזמינות של DD-WRT) למרות החומרה החלשה יותר שלו. זכור שיתכן ותתקל בבעיות עם המכס (מגבלות של משרד התקשורת).

תתחדש ושיהיה בהצלחה ביבוא :)

נערך על-ידי iTK98

פורסם

1. אין לך מה לנסות אפילו לייבא מכשיר שלא נמכר בישראל כי המכס לא יכניס אותו.

2. ראוטר ב-500 ש"ח יעשה את העבודה עבור הצרכים שלך.

3. תקן AC מתאים לטווחים קצרים כי הוא פועל בתדר של 5GHZ, לכן אני לא יודע כמה זה רלוונטי טווח של 10 מטרים לפחות אם יש קירות באמצע.

4. בזמן האחרון אני יותר ויותר מבין שלמשתמשים כבדים אין מנוס מלפרוס רשת חוטית ולחבר אליה לפחות 2 ראוטרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים