עבור לתוכן

שאלה : לגבי הכרטיס gtx 770 2g + overcloack

Featured Replies

פורסם

שלום אני קניתי היום מחשב שכולל את הכרטיס הבא : evga geforce gtx 770 superclocked acx cooler 2gb gddr5 - עכשיו השאלה שלי היא האם אותו כרטיס נחשב ל"שורד עתידי" ? יש לי לוח אם דיי טוב -Z97-A עכשיו הוא תומך בsli האם כאשר הביצועים ירדו בעוד שנה , שנתיים , האם כאשר אני יחבר את שני כרטיסים דומים (GTX770ּּ+GTX770ׂ) אני השים לב לעליה מרבית בFPS ?

סליחה אם ההודעה נראת קצת מבולגנת ,אני פשוט חדש בזה .

תודה לכול העוזרים .:)

פורסם

איפה רכשת את הכרטיס ובכמה?

הכרטיס GTX970 רק יצא והוא חזק ומשתלם.

פורסם
  • מחבר

ב ksp כן אני יודע אבל אין לי מספיק כסף בישביל להביא את ה 970 .... אז אמרתי אני אסתפק לבנתיים בזה ..ואם צריך ..אז אשדרג בעוד כמה חודשים או שנה ...

פורסם

הכרטיס הזה עולה בKSP באתר 1550₪, אז למה לא לקחת את ה970?

תוציא עכשיו 1550 ובעוד כמה חודשים עוד 2000 ש"ח?

תפרסם בבקשה את המפרט שקנית מהם.

פורסם
  • מחבר

שניה אני מפרסם ...יוו איך בעיסת אותי עכשיו ... חחח

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני אפרסם את הפרטים החשובים : לוח אם z97-a

מעבד core i5 4690k

ספק כוח antec 750 w gold

evga 770 superclocked acx cooler 2gb gddr5 כרטיס מסך

מה לעשות לבטל את ההזמנה ולהחליף בטלפון ?

טוב תודה על המענה אני חושב שאני ישאר עם ה 770 שלי לבנתיים נראה כמה זמן אני יצליח לסחוט אותו ..תודה רבה אחי שענית לי

פורסם

970 עולה איזה 1900 בארץ ו 1700 מאמזון

770 עולה 1550? לא שווה לשים עוד 350 שקל בשביל 970? שחזק ממנו משמעותית

למה להוציא 80-90 אחוז מהכסף 1500 שקל על כרטיס שאתה יכול להוסיף עוד טיפה ולקבל משהו עדכני וחזק

פורסם
970 עולה איזה 1900 בארץ ו 1700 מאמזון

770 עולה 1550? לא שווה לשים עוד 350 שקל בשביל 970? שחזק ממנו משמעותית

למה להוציא 80-90 אחוז מהכסף 1500 שקל על כרטיס שאתה יכול להוסיף עוד טיפה ולקבל משהו עדכני וחזק

:jafafa:

פורסם

אם עוד לא הזמנת אני מציע לך לבטל, פתח דיון בפורום מפרטי מחשב וענה על השאלון, אני מבטיח לך שתקבל מפרט יותר טוב.

פורסם

פותח הדיון,אני לא רוצה להרוס לך את הכיף,אבל גם אני הייתי מחזיר את הכרטיס במקומך.עדיף ללכת תמיד על כרטיס בודד חזק,מאשר שניים חלשים יותר מאותו אחד החזק.עוד סיבה חשובה לא פחות היא גם כמות הvram של 770(וזה הכרחי להבין ששני כרטיסים לא יתווספו בייחד בכמות הvram,כלומר אתה עדיין תהיה מוגבל ב 2gb vram),וקיום שכבר כרטיסים עם 3gb vram לא מספיקים לחלק נכבד של המשחקים כמו:modded skyrim,shadow of mordor אז עוד בייחוד כשמדובר עוד בכרטיס עם 2gb בכלל.כיום הייתי ממליץ ללכת רק על כרטיסים עם 4gb vram בטווח כרטיסי הhigh end

פורסם
  • מחבר

בסדרר...העיקר יריץ לי ב 50-60 fps את arma 3 לא צריך יותר מיזה... מה שמעו הוא עבר אוברקלוק ...+ ה2giga ו ראיתי בסרטונים שהוא כרטיס דיי טוב....

פורסם

תתחדש ותהנה.

עוד כמה חודשים תחזור אלינו מפוכח יותר.

פורסם

הוא כרטיס טוב (למרות שלדעתי הכרטיס הזה נפל רק בגלל ה2GB) אבל ביחס למחיר פשוט בחירה גרועה

עניין הזיכרון תמיד חוזר לוויכוח פה אבל זה אותו סיפור תמיד ... יותר ויותר משחקים (חדשים) צצים ודורשים זיכרון מעל ל2GB (וגם רזולוציות של מסכים מתחילות לגדול)

שוב לא סתם באת ושאלת אותנו ... ואנחנו אומרים לך שאתה עושה טעות

פורסם

אני הייתי מחליף את כל המחשב , מי שבנה לך אותו לדעתי לא מבין כלום בבניית מפרטים

קודם כל למה ספק 750 ועוד GOLD ? בשביל יכולת SLI בעתיד ? - אם תרד ל550W של חברה טובה תוכל לחסוך כסף שאותו תשקיע ב970 שלא ידרוש ממך SLI בעוד שנה (מה שגם כנראה לא כל כך יעזור בגלל מגבלת זיכרון של ה770)

דבר שני , אתה נשמע מישהו שלא ממש מבין בחומרה , האם אתה יודע שאתה יכול לקזז 300-400 ש''ח לפחות אם תיקח מעבד 4690 (לא K) ולוח B85\H97 ? הרי הביצועים יהיו זהים ללא OC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים