עבור לתוכן

יש לי שאלה לגבי הזמן שכדאי לעשות ניתוח,בצבא או באזרחות?

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי תאריך לטרום ניתוח,שאמורים לתת לי אחרי הטרום את התאריך לניתוח.

השאלה היא אם לעשות את זה דרך הצבא(לקבל אסמכתא תקציבית וכו'),או לעשות את זה כבר כשאני אהיה אזרח(עוד 3 שבועות)

מבחינת כדאיות,כדאי לי לעשות את הניתוח אולי עוד חצי שנה?,בשביל לקבל דמיי מחלה על הימים שאני מאושפז בבית?,מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?,זה משהו שלא ממש ברור לי כחייל שתכף משתחרר,יש אפשרות לקבל דמיי אבטלה כחייל משוחרר(הבנתי שביטלו,אמת?),או שאם אני נמצא כבר במסגרת עבודה,ומביאים לי מנוחה של שבועיים לצורך העניין,העבודה תשלם לי על הימים האלה?

פורסם

בתור אחד שכרגע מקבל דמי אבטלה אחרי צבא (ועבודה מועדפת של חצי שנה), לא, זה לא בוטל. לגבי אם העבודה תשלם לך על הימים האלה, זה כבר תלוי בעבודה שלך והאמת שלא נראה לי כי בדרך כלל עבודות לחיילים משוחררים הן לא עם התנאים הכי טובים, בלשון המעטה...

אני אישית לא רואה סיבה למה לא לנצל את הצבא לזה אם יש לך אפשרות. אני לא יודע איזה ניתוח זה אבל בכללי לדעתי חבל לדחות את זה.

פורסם
  • מחבר

היי,לגבי העבודה אני אעבוד במפעל מסויים,ככה שזה לא תחנת דלק וזה מקום מסודר לפחות ככה אני מאמין,הבנתי גם לפי מה שחבר אמר לי שכמה ימים ראשונים העבודה משלמת את הימי מחלה ואז זה כבר עובר לביטוח לאומי.

אני כרגע נמצא בחפש''ש,ורק עוד חודש השחרור יגיע.

אם אני מבוטח אצל כללית לצורך העניין,ניתוח אמור לעלות לי כסף?(ניתוח וריקוצלה דיי פשוט בסך הכל),או שזה כלול בסל התרופות והניתוחים וכל הדברים הנלווים האלה,ככה שאני כבר לא אצטרך לרדוף אחרי הרופא יחידה בשביל אסמכתא תקציבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים