עבור לתוכן

רכישת כרטיס מסך לגיימינג בתקציב של עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה,

הייתי רוצה לשדרג את המחשב למשחקים (בינוני עד גבוה) אבל מעבר לכרטיס מסך אני חושב שאני אצטרך עוד מספר שיפורים.

המפרט הוא:

i3 540

MB: H55M-S2H

G.skill 2Gb x 2 sticks 1600 mhz (סה"כ 4 גיגה)

כרטיס מסך נוכחי Geforce 240

HD 500gb 5400 rpm

ספק 450 (חברה לא מוכרת)

אני מניח שאם אני אקנה כרטיס חדש אז יהיה צורך בספק, השאלה היא האם המערכת לא תייצר בעיה לכרטיס, כרגע חשבתי על ה 7950 אבל כל המלצה תבורך.

האם כדאי לבצע שדרוג או לחכות לתקציב גדול יותר ופשוט להחליף את כל המערכת?

תודה מראש לעזורים :)

פורסם

אם לא מפריע לך לשחק על הגדרות/רזולוציה נמוכות יותר,אתה עדיין אולי תצטרך להחליף את המעבד ומכאן בעצם את הלוח אם(במיוחד אם אתה מעוניין במשחקים טובעניים כלפי המעבד כמו bf4,skyrim ובעיקר הרבה משחקים שיצאו בעתיד כמו הויצ'ר 3).בנוסף כמות הram שמומלץ למשחקים היא8gb @1600,כך שאולי כדי שתשקול את זה אם אתה מעוניין לדחוף את הביצועים רחוק יותר.בסה''כ אז אני חושב שהמפרט הנוכחי שלך יהיה גבולי עם משחקים מסויימים ואחרים לא יוכל לסחוב אותם טוב,ובמקרים אילו בעצם יהווה צוואר בקבוק לכרטיס גרפי שלך,ותחווה עדיין ביצועים נמוכים

יש לך מסך 1080p??

עריכה:ראיתי שהספק שלך הוא רק 450w וגם עלום שם,זה בחיים לא מרמז טובות,וספק שכזה יהווה לך סיכויים לשאר הרכיבים במחשב שלך,אז קח את זה בחשבון.חוץ מזה שהוא לא יספיק למשחקים עם הכרטיס החדש שלך ככל הנראה בכל מקרה.אז הייתי ממליץ לך ללכת על ספק של 600w לפחות לעתיד,והפעם איכותי יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים