עבור לתוכן

יעוץ לפני התחלת תואר במדעי המחשב.

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

אני מתחיל לימודים לתואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה במדעי המחשב. הבחירה באוניברסיטה הפתוחה היא בגלל שאני עדיין בקבע בצבא (למי ששואל למה את)

התחלתי בקורס אחד של מתמטיקה בדידה והבעיה שלי שלא נגעתי במתמטיקה מאז התיכון, עשיתי 4 יחידות והאמת שלא הופעתי בשיעורים מכיתה ט' בערך. כלומר הבסיס המתמטי שלי על הפנים.

אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספרים במתמטיקה שמלמדים את הבסיס, חוקים באלגברה וגאומטריה או כל מה שנראה לכם לנכון. אני מבקש שיתייחסו להמלצות כאילו אני יודע רק פעולות מתמטיות פשוטות ולא מעבר. אני אשמח לעשות חזרה גם על מה אני אני יודע וללמוד את מה שלא.

אין לי הגבלה של כמה ספרים לקנות, תמליצו על הכל, אם אני אצטרך 10 ספרים כדי להשלים את הפער אני אקנה ואלמד... אין מה לעשות משלם על הטיפשות שלי בתיכון.

אם זאת אשמח אם תוכלו להוסיף המלצה על ספרים בבסיס על חשמל.

המון תודה!

פורסם

"אשנב למתמטיקה" באו"פ .

או 5 יחל במתמטיקה ..

פורסם

קודם כל בפייסבוק "מדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה" זה שם הקבוצה בפייסבוק. - זה המקום הנכון לשאול מסוג זה.

פנה מייד למרכז הקורס תסביר לו שעשית טעות ובלי לעשות

"אשנב למתמטיקה" אין לך הרבה סיכויים לעבור את בדידה.

נסה לבקש לדחות את הקורס לסמסטר הבא ולעשות אשנב סמסטר הזה. - בהצלחה זה ידרוש הרבה התחננות.

פורסם

הקשר בין בדידה למתמטיקה שלמדת (או לא במקרה שלך) בתיכון הוא מקרי עד לא קיים למיטב זיכרוני.

לא יודע מה זה אשנב למתמטיקה, אבל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה כלשהי עם בדידה גם אם אתה לא יודע חיבור/חיסור...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על התגובות,

אולי טיפה הגזמתי עם הצגת המקרה, אבל בכל מקרה על הקורס הזה כקורס ראשון הומלץ לי על ידי יועץ אקדמאי שהסברתי לו בדיוק את המצב.

הוא זה שהמליץ לי להתחיל עם בדידה ואני אסתדר אם אני אעשה טיפה שיעורי בית ואחזור על אותו הבסיס.בכל זאת יש לי בגרות ב 4 יח' בציון סביר.

לנושא: המליצו לי כמה מורים למתמטיקה למצוא את אלגברה חלקים א, ב, ג של בני גורן כמקור ידע לכל בסיס שאני צריך.

יש למישהו הצעות נוספות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים