עבור לתוכן

מעוניין לבדוק החלפת כרטיס מסך לדגם ספציפי, כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

היי,

Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray

Noctua NH-D14 CPU Cooler

Gigabyte Z77X-UD5H

G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24

MSI GTX 680 Lightning

Samsung HD103SJ 1TB

Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2

Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M

Thermaltake ARMOR REVO

זהו מפרט המחשב שלי,

אני מעוניין לבדוק החלפת כרטיס המסך שלי לדגם ספציפי

Gigabyte GTX980 SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E

זהו ה-980 של GIGABYTE מסדרת ה-G1 Gaming - קישור לאתר היצרן

ויש לי כמה שאלות:

1. בנוגע לצוואר בקבוק, ישנה אפשרות שיהיו לי הגבלות ביצועים מהמעבד או מכל דבר אחר שיכול להגביל את הביצועים ממנו ?

2. ספק כוח- כמו שאתם רואים למעלה, הספק של הוא של ANTEC מסדרת הHCG, עם 620W, האם הם יכולים לחיות ביחד ?

3. הכרטיס מסך שיש ברשותי כרגע, למי שמבין במחירים של יד שנייה, כמה אוכל לקבל עליו עכשיו ? (ישנה עדיין אחריות בארץ)

תודה מראש,

בר

נערך על-ידי OhayoNB

פורסם
  • מחבר

-הקפצה-

אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח, אני ממש רוצה לקנות אותו ואני צריך לדעת אם אוכל לעשות את זה מכל הבחינות

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

קודם כל אין צורך לקנות את ה-980 עם היה לך עד עכשיו 680 והכל היה בסדר... כי הבדל אתה תראה!

דבר שני בקשר לכרטיס מסך שלך 7970 ו-7950 מוכרים במחירים של 500-600-700 ש"ח אני מאמין שזה גם המצב פה...

פורסם
  • מחבר
קודם כל אין צורך לקנות את ה-980 עם היה לך עד עכשיו 680 והכל היה בסדר... כי הבדל אתה תראה!

דבר שני בקשר לכרטיס מסך שלך 7970 ו-7950 מוכרים במחירים של 500-600-700 ש"ח אני מאמין שזה גם המצב פה...

לא הבנתי אותך ... אין צורך לקנות כי הבדל אני יראה ? אולי התבלבלת והתכוונת "הבדל אתה לא תראה?"

פורסם

ההבדל שתראה לא שווה את הכסף שאתה מוציא . וזה מנקודה שאני רואה שיש לך כרגע כרטיס מסך 680 שהספיק לך עד עכשיו וכרנאה שגם כן מספיק לך אבל אתה רוצה לשדרג... ולכן במקום לזרוק 3000+ ש"ח וכל שנתיים או שנה וחצי להיות במרדף אחרי ה"טוב ביותר" תקנה קצת "פחות טוב" ולא תפסיד תאמין לי

פורסם
  • מחבר
ההבדל שתראה לא שווה את הכסף שאתה מוציא . וזה מנקודה שאני רואה שיש לך כרגע כרטיס מסך 680 שהספיק לך עד עכשיו וכרנאה שגם כן מספיק לך אבל אתה רוצה לשדרג... ולכן במקום לזרוק 3000+ ש"ח וכל שנתיים או שנה וחצי להיות במרדף אחרי ה"טוב ביותר" תקנה קצת "פחות טוב" ולא תפסיד תאמין לי

נכנס לי קצת כסף וחשבתי לקנות עוד שתי סטיקים לזכרון ולקנות את הכרטיס מסך הזה, קראתי עליו והוא ממש מצוין ..

ועכשיו אנחנו לפני החורף (far cry 4, gta, the evil within או אפילו shadow of mordor) שיצא עכשיו מתחיל לקרטע, ואפילו watch dogs ו-AC black flag מתחילים לקרטע, אז חשבתי להכנס למקצה שיפורים לקראת המשחקים שהולכים לצאת, והולכים לצאת המון :)

פורסם
  • מחבר

עדכון - לגבי ספק כוח , עכשיו שמתי לב שגם הכרטיס שאני רוצה לקנות וגם ה-GTX 680 Lightning שברשותי כרגע מתחברים שניהם עם שני חיבורי 8 פינים..

מה לגבי ספק, האם ה-620W מסדרת ה-High Current Gamer של Antec יוכל להחזיק את ה-G1 Gaming ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים