פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים האם היום או בעתיד הקרוב לגיימינג אזדקק לכך? או שעדיף לקנות H97 וזה יספיק לשנה הקרובה?*סליחה על הטעות שלי, הבנתי שזה Haswell-E. נערך 2014 באוקטובר 1111 שנים על-ידי Albetron
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים מי יודע ? אם יהיו משחקים שידרשו יותר מ-4 ליבות אז זה יהיה כדאיאתה צריך לחשב את ההפרש הכספי בין המערכות ולראות אם זה משתלם לך.השונות במחירים של ציוד X99 גבוהה מאוד, יש לוחות ב-1,100 ש"ח ויש ב-2,000 כנ"ל הזיכרונות.מה שמשפיע יותר למשחקים זה כרטיס המסך ובו כדאי להשקיע. זה המצב להיום.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים הפלטפורמה על סף החלפה - לא הייתי משקיע בזה, ודאי לא לטווח של שנה-שנתיים.השקעה כספית דומה על כרטיס מסך תיתן תוצאות עדיפות.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים סוקט 2011-3 רק שוחרר, אז אני מניח שהוא לא יעלם בשנים הקרובות. הבעיה עם סוקט זה - המחירים של כל הרכיבים (לוח, מעבד וזיכרון) מאד גבוהים יחסית. המעבדים לסוקט זה מבוססים על ליבת ה Haswell-E. לעומתו, סוקט 1150 נמצא בשוק כבר יותר משנה, ובו נעשה שימוש במעבדי הדור הרביעי של אינטל לשוק הביתי (ליבת ה Haswell). בקרוב אמור להשתחרר הדור החמישי (ליבת Broadwell), שאולי יעבוד גם כן בסוקט זה (מדובר בסה"כ במיזעור של ארכיטקטורת ה Haswell ולא בארכיטקטורה חדשה), אבל עם אינטל אי אפשר לדעת (יש להם נטייה להחליף סוקט כל דור או שניים). בכל מקרה ערכות השבבים מסדרה 9, כלומר H97 ו Z97, אמורות לתמוך במעבדי הדור החמישי, כך שאם אתה קונה לוח לסוקט 1150 ורוצה לשדרג את המעבד בעתיד, הסיכוי למצוא מעבד טוב יותר בעתיד יהיה אם תקנה לוח בעל ערכת שבבים כזו (זה כמובן לא מובטח, כי יכולים להיות שינויים נוספים שיגרמו לכך שהלוחות הקיימים לא יתמכו במעבדי הדור החמישי).מבחינת הדרישות - אני מאמין שמעבדי Core i5 הנוכחיים יספיקו לדרישות של רוב היישומים בשנה הקרובה ולמעלה מכך. כמובן שאם היישום שלך מושפע באופן משמעותי ממספר הליבות, אז אולי תרצה מעבד Core i7 לסוקט 1150. אם זה ממש קריטי עבורך סוקט 2011-3 אולי יהיה הפתרון עבורך (בלי להתחשב במעבדי ה Xeon, יש עבורו 3 מעבדים כרגע - 2 בעלי 6 ליבות פיזיות ואחד בעל 8 ליבות פיזיות), אבל הדבר דורש השקעה כספית גדולה יותר באופן משמעותי.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים מחבר חשוב לי מאוד לציין שאני מעוניין בגיימינג. כמו שהבנתי זהו הכרטיס מסך שמשפיע יותר מאשר הרכיבים הנ"ל. נערך 2014 באוקטובר 1111 שנים על-ידי Albetron
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים אבל איך שאני רואה את יצרני המשחקים שסתם מעמסים על המשחק יותר מדיי שטויות ודברים כמו הרבה פרטים גרפים שרוב המשתמשים לא יכולים לנצל את זה ואין אפשרות להבדיל ביותר מדיי עומס מיותר גם פורטים לא מוצלחים והזנחת המשחקיות והזרימה של המשחק הסיפור והעלילה לדעתי חשובים יותר המשחקים היום בגלל הבזבוז נפח הם קצרים יותר ובנוים לא טוב גם בחלק מהמשחקים המחשבים החזקים היום כולל כרטיסים יקרים במיוחד זוג +3000 ש"ח לא מריצים אותם בצורה חלקה והמצב רק הולך ונהיה יותר בעייתי הגיעה הזמן להחזיר את המשחקים לשפיות שירוצו כמו שצריך על המחשבים שיש היום וזה לא היה על חשבון האיכות היום זה מספיק ל 70% מהשוק יש אפילו הרבה שמשחקים בקונסולות על TV שזה 50% פחות איכות מהירות ממחשבים וזה מספיק להם קודם שהיה חומרה ומשחקים שעובדים טוב ביחד ואז לא צריך הרבה כסף וכול שנה שנתיים לשדרג זה נהיה מוגזם נערך 2014 באוקטובר 1111 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים אני לא חושב שיש היום למישהו תשובה חד משמעית בנושא.משחקי העבר כולל באטלפילד 4 לא זקוקים לכוח של X99 אבל אנחנו בפתח של עונה חדשה ואולי יהיו דרישות חדשות.בינתיים מה שבטוח זה שכרטיס המסך ממש חשוב וקודם כל כדאי להשקיע בו.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים אני בספק אם חברה המייצרת משחקים תדרוש מעבד חזק מה Core i5 בשנים הקרובות פשוט כי רוב המשתמשים אינם בעלי מעבד Core i7 לסוקט 1150 ובטח שלא לסוקט 2011-3. אם היא תעשה זאת הרי שהיא תמכור לכל היותר מספר קטן של עותקים מהמשחק ולא תצליח לכסות את ההשקעה שלה ובטח שלא תרוויח. לכן לדעתי כמעט כל המשחקים בשנים הקרובות יוכלו לעבוד עם מעבד Core i5. כמובן שהביצועים יהיו תלויים בחומרה בכלל (בנוסף למעבד, הביצועים מושפעים גם מכרטיס המסך וגם מכמות הזיכרון), ולכן מי שירצה ביצועים מקסימליים יצטרך להשקיע במחשב חזק יותר.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים גם אני הייתי בדעה שלך עד שנתקלתי בדרישות המומלצות והמינימום של The Evil Within שהזדהב.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים יש גם את Ryse: Son of RomeQuad Core or Six Core CPU (6+ logical processors)
פורסם 2014 באוקטובר 1211 שנים בקשר למשחק The Evil Within - דרישות המינימום כוללות מעבד Core i7 (או שקול) עם 4 או יותר ליבות. במעבד Core i5 יש 4 ליבות, כך שסביר להניח שהוא יעבוד גם על מעבד כזה. אם המשחק ידרוש מעבד Core i7 רק בכדי להיטען, אני בספק אם החברה תרוויח עליו משהו.בקשר למשחק Ryse: Son of Rome - הדרישה למעבד בעל 6 ליבות היא חלק מהדרישות המומלצות. דרישות המינימום למשחק הזה הן:(Processor: Dual core with HyperThreading technology or quad core CPU (4+ logical processorsMemory: 4 GB RAMGraphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB video RAMכלומר המשחק יכול לעבוד גם על מעבד Core i3 וכנראה גם על מעבדי Q8000 ו Q9000 (מרובעי ליבות המתאימים לסוקט 775).
פורסם 2014 באוקטובר 1211 שנים זה ברור לי אפשר גם להפעיל עם Pentium G החדשים שחלקם אני מניח חזקים גם מכפולי ליבה/מרובעי ליבה ישנים אבל העניין שיש דרישה לi7 השאלה אם באמת יהיה ניצול מעל הi5? למרות שיש כרגע חוץ ממעט משחקים שגם לא ממש יש הבדל כי בסופו של דבר לבינתיים הכרטיס מסך עושה את כל ההבדל(כמובן תלוי במשחק...). נערך 2014 באוקטובר 1211 שנים על-ידי rony2
פורסם 2014 באוקטובר 1211 שנים הפלטפורמה על סף החלפה - לא הייתי משקיע בזה, ודאי לא לטווח של שנה-שנתיים.השקעה כספית דומה על כרטיס מסך תיתן תוצאות עדיפות.על סף החלפה?אתה יכול להרחיב?
פורסם 2014 באוקטובר 1211 שנים @っ◕‿◕)っℜ◯ⓃУסביר להניח שמשחקים מודרניים יודעים לנצל ריבוי ליבות ויכולים לרוץ גם על 8 ליבות לוגיות. האם באמת דרושות 8 ליבות לצורך משחק? לא בטוח. אם במשחק כזה כל הליבות במעבד שלך עובדות בעומס של 100%, הרי שמעבד בעל יותר ליבות כנראה ייתן ביצועים טובים יותר (בהנחה שמדובר במעבד בעל ארכיטקטורה זהה שעובד בתדר דומה לזה של המעבד הקיים). מעשית - אני מסכים שברוב המקרים מה שיגביל אותך הוא כרטיס המסך ולא המעבד, אבל אי אפשר לדעת בוודאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.