עבור לתוכן

מערכת קירור לכרטיס מסך!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!

יש לי ge force 4 mx 440 64 mg ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק.. לפי מה שראיתי.. והבנתי.. המערכת קירור שנמצאת על הכרטיס לא מקררת אותו בצורה טובה לכן אני רוצה להחליף את המערכת קירור.. אז לכל מי שיש הצעה למערכת קירור.. עד 120 שקל.. שיתוב לי !

תודה לכל מי שעזר לי!!!!!

פורסם

באמת שחבל על הכסף

תמכור אותו ותוסיף עוד קצת חוץ מה120

ותקנה כרטיס נורמלי

פורסם

טמיר? בוא נשאל ככה , כמה כסף מקסימום יש לך להשקיע עכשיו על כרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

תראה.. כסף יש לי... אבל לא מספיק כדי לקנות כרטיס מסך.. טוב... עוד מעט לאחי קונים מחשב... ושמים לו רדון 9800 פרו.. של ספיר.. אז יכול להיות שאני יקח אותו.... אבל כמעט בטוח שלא....בגלל זה אני רוצה לעשות לכרטיס שלי אובר קלוק ושיתן לי ביצעוים יותר.. טובים.. אבל עם אתם אומרים שלא שוה להשקיע אז אני יתחיל לחסוך לכרטיס חדש.. וטוב..

אבל עכשיו בלי קשר. תגידו לי איזה מערכת קירור אתם ממליצים לי??

פורסם

VGA silencer

ואם אתה רוצה גם OC לזכרונות אז כדאי שתשיג גם סינקים.

פורסם

אם כל הכבוד עם הכרטיס שלך זה אבוד

:-\

פורסם

אתה לא תצליח להגיע לביצועים כ"כ טובים עם הכרטיס הזה אבל עדיין תנסה oc אולי תצליח לסחוט עוד כמה נקודות וביצועים.

*וזה גם כיף :) בהצלחה.

פורסם

שמע אני חולק על מה שנאמר פה אם כרגע אין לך את הכסף לכרטיס ברמה ומשחקים לא עובדים לך תקנה קירור טוב ותעשה OC זה בטח יפתור לך את הבעיות לפחות כרגע.

לי יש כרטיס מסך בערך כמו שלך FX5200 נאמר לי שבOC הוא גרוע ואחד פה מהאתר, סטינגר, הצליח לעשות לו OC טוב מאוד, לדעתי שווה לך לנסות מקסימום השקעת 120 בקירור יותר טוב.

פורסם

VGA silencer

ואם אתה רוצה גם OC לזכרונות אז כדאי שתשיג גם סינקים.

הכרטיס שלו לא מתאים לVGA silencer.

FARKASH7, הOC שSTINGER עשה לכרטיס שלו הרסה אותו... היום הוא עובד במהירות נמוכה יותר ממהירות הסטוק

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל התגובות ששלחתם לי... אבל לא עניתם לי איזה מערכת קירור.. כדי לי לשים... אני ודע שהכרטיס שלי גרוע מאוד!!!! אבל אני פשוט רוצה לדעת על איזה מערכת קירור אתם ממלצים לי

תודה לכל העונים!!

פורסם

תנסה לעשות לו OC כמה שאתה יכול עם קירור הסטוק הרגיל...

כמו שאמרו אחרים חבל לבזבז כסף על קירור אחר

כי קירור נורמלי עולה איזה 200 שקל...(שגם לא ממש יעזור לך עם הכרטיס הזה)

פורסם
  • מחבר

אני מצליח להגיע.. ככה.. לזיכרון אני יכול עד 349.50MHz ולליבה 259.88MHz יותר מזה.. המחשב מראה תמונה. טובה. אבל שאני משחק.. הוא נתקע.. ולא מראה ביצועים טובים בכלל הוא מראה ביצעוים גרועים.. יש אפשרות.. שאני יצליח להגיע לאובר קלוק.. יותר טובב.??

פורסם

יש ...מצב...שתפסיק...עם...הנקודות?... ::);)

סתם ,בעיקרון אם תשים יותר קירור על הכרטיס שלך אז אולי הוא יגיע לעוד קצת oc אבל לא משהו רציני שתרגיש בביצועים,כי הכרטיס עצמו הוא המגביל.

אבל אם בא לך ואתה רוצה לנסות אז סבבה לך.(מקסימום אתה יכול להעביר את הקירור לכרטיס הבא 8))

פורסם

קריסטל אורב 79 שקל

תוסיף עוד 20 שקל תקנה משחה טרמית טובה SILVER 5

וקיבלתה קרור בן ****

פורסם

הכרטיס שלו לא מתאים לVGA silencer.

FARKASH7, הOC שSTINGER עשה לכרטיס שלו הרסה אותו... היום הוא עובד במהירות נמוכה יותר ממהירות הסטוק

וואלה אתה צודק, שחכתי שהוא קירור שמתאים רק לרדאונים החדשים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים