עבור לתוכן

עתיד כרטיסי המסך

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות כנראה בעתיד הקרוב מחשב חדש עם כרטיס חזק לגיימינג.

1. האם יש באופק הקרוב/לא קרוב איזו טכנולוגיה חדשה ששווה לחכות לה ולדחות את קניית המחשב ?

2. האם שווה לחכות ל DX 10 !? (תהיה תמיכה ל WIN 7 ?)

אם יש משהו רלוונטי לעניין ששכחתי אז אני אשמח לשמוע :)

תודה

פורסם

1. לא מזמן מי שרצה לקנות כרטיס יקר אמרו לו לחכות לGTX 970/80 אבל הם הגיעו וה970 הוא המשתלם ומעליו ה980 יהיה סתם בזבוז כסף אבל זה תלוי בתקציב שלך בסופו של דבר, ולגבי מעבדים שולחניים כנראה בתחילת 2015 נראה מעבדי Broadwell אבל לא ממש נראה לי שיש טעם לחכות אלא אם אתה מחפש יותר חיסכון משמעותי בחשמל ואני מניח שהם יהיו קרירים יותר אבל לא נראה לי שיהיה הבדל ביצועים משמעותי למעבדים הנוכחיים מהדור הרביעי.

2. יש כבר DX11.2(תמיכה קיימת מחלונות 8.1) וכשייצא 10 תקבל תוכנתית את DX12 ותתעדכן לחלונות 8.1 היא מערכת מעולה לא בעיה להתקין Classic Shell החינמית ולקבל את ההתחל הישן + יש שמועה שמשתמשי חלונות 8 יקבלו את חלונות 10 חינם

מיקרוסופט: עם ווינדוס 10 תקבלו גם DirectX 12

הדלפה: משתמשי ווינדוס 8 יוכלו לשדרג לווינדוס 9 בחינם - כמה ימים לפני ההשקה כולם חשבו שהמערכת הבאה תיקרא חלונות 9 ובסוף להפתעת כולם 10

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה, השאלה היא :

1. עד כמה כל הקטע של החיסכון בחשמל משמעותי ? הבדל של אגורות לדקה ? או עוד כמה שקלים ליום ?!

2. המעבדים הללו יהיו יקרים משמעותית ?והאם גם יהיה שיפור ניכר בביצועים ?

3. לגבי ה DX צודק, שכחתי שיש כבר 11 חחחח, אני כמה שנים עם אותו מחשב ונתקעתי בעבר, השאלה היא לא שווה לחכות לאיזה

כרטיס חדש שיתמוך ב DX 12 או שאין ממש הבדל ? ואולי AMD יוציאו משהו יותר חזק בקרוב ?

4. האם שווה לשקיע בשביל גיימינג בכרטיס אחד ממש ממש חזק או בשניים קצת פחות טובים וזולים מכרטיס מסך כמו ה 970/980 הזה ?

מצטער על השאלות, פשוט הרבה זמן לא התעסקתי בנושא :)

פורסם

1. ממה שקראתי הם אמורים להיות חסכוניים יותר ב30% לא ברור לי איך זה יתבטא בכסף בסופו של דבר גם תלוי בכל אחד כי יש כאלו שמשאירים את המחשב 24/7 יש כאלו שמכבים וגם נראה לי עדיף לדעת מה תיהיה כל המערכת, בכל מקרה שוב לגבי עניין החיסכון בחשמל אולי מישהו בקיא ממני יענה לך על זה בצורה ברורה יותר.

2. אין לי מושג מה יהיו המחירים ולא נראה לי שההבדל ביצועים יהיה כ"כ משמעותי וכמובן שיהיה הבדל אבל אני מניח שהוא יהיה קטן מבחינת ביצועים.

3. מה המפרט הנוכחי שלך בכלל? לכמה זמן אתה מתכוון שאתה אומר ב"עתיד הקרוב"? ומה התקציב המתוכנן? ועל איזה רזולוציה בכלל אתה מתכנן לשחק? ואילו משחקים?

ותמיד יש לחברות משהו חדש באופק זה לא נגמר בשלב מסוים תצטרך לקנות אחרת תחכה לנצח, בנוסף TMS וPlonter מוכרות לפעמים כשיש להם במלאי כרטיסים משומשים ותקינים עם אחריות מופחתת(שנתיים במקום 3) למשל כרגע יש את ה7950 במחיר נורא זול, ויש גם מבצעים שמקבלים רק בקניית מחשב חדש.

AMD לא נשארת חייבת – מכינה R9 390X לתחרות עם GTX 980

אבל שוב מיותר לקנות את ה980 שעולה 3K בעוד שה970 עולה 2K ויציג מעט פחות FPS אבל עדיין מעל ומעבר בFHD גם ככה ונשאר 1K שילכו לטובת משהו אחר או פשוט יחסכו.

4. גם אם התקציב שלך לא גבוהה מספיק עדיין עדיף כרטיס מסך אחד מאשר 2 שייפלטו יותר חום וסביר להניח שיווצרו יותר בעיות(אולי יהיו כאלו שלא יסכימו איתי), את כרטיס המסך תרכוש לפי התקציב הכולל של המחשב אבל בסופו של דבר יהיה שלב שתצטרך לשדרג וגם זה תלוי יש כאלו שאין להם בעיה עם הזמן אחרי כמה שנים עם כרטיס כשנקנה היה נורא חזק ולאחר מכן צריך להתחיל להתפשר קצת ולהוריד חלק מההגדרות לHigh במקום Ultra בנוסף להתפשר בפילטרים כי גם לא תמיד יש הבדל שנראה לעין או שההבדל נורא קטן .

:)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההשקעה והסבלנות שאתה נותן.

כרגע אני רק עם לפטופ בן שנתיים כמעט, הרצתי בעבר SWTOR עליו אבל עכשיו משום מה המשחק פשוט שורף את המחשב

הטמפרטורות קופצות למעל 80 והמחשב מתישהוא פשוט קורס ומכבה את עצמו.

ממש רוצה לחזור לשחק בזה והנייח שיש לי כבר בן 6 שנים ובכלל לא עובד, לא שווה להכניס לתיקון ולהחליף חלקים :/

משחקים חדשים בכלל לא עובדים עליו, אני יודע שלא צריך מחפש סופר מטורף בשביל SWTOR אבל בא לי להתנסות גם במשחקים חדשים שיוצאים לשוק.

אני רוצה לדעת אם שווה בכלל להשקיע כרגע במחשב או לחכות למשהו חדש, אני לא אשכח לפני שנים איך קניתי בהרבה כסף פנטיום 2 ואחרי חודש יצא 3, התבאסתי חחחחח

אגב המסך שלי לא HD בכלל, יש לו רק יציאת DVI 22 אינץ', אולי אני אחליף אחרי קניית המחשב, אחלה מסך שבעולם

פורסם

למתלבט הכי חשוב זה שתקנה מחשב בזמן שיוצאים דגמים חדשים שהם בהתחלה יקרים ולא יודעים אם יש בעיות תקלות בגיאם אז אתה יכול להשיג דלים טובים ומשתלמים יותר על הדגמים הקודמים

ואפילו להצליח לקנות חלקים טובים יותר ולחסוך הרבה הכי חשוב לקניית מחשב זה להיות מציאותי ולא ישר ללכת ולקנות את הכי חדש והכי יקר זה לא חכם במיוחד כי הערך של המחשב שקונים יורד מהר מאוד

שהשכל לא חושב בגלל הרגש מתלהבים יותר מדיי וזה לא משתלם ולא חכם

​תהנה היום אתה לא יודיע מה היה מחר

פורסם

פותח הדיון מה דגם המסך?

וזה שאין לו חיבור HDMI לא אומר שהוא לא ברזולוציית FHD כי DVI=HDMI(דיגיטלי) וVGA(אנאלוגי) אבל יכול להיות שגם אם יש לו חיבור דיגיטלי זה לא אומר שהרזולוצייה היא FHD ואולי היא מעט מתחת לFHD כמו 1680x1050 .

היום כשתרצה לרכוש פשוט ,פה בפורום לפני.

אגב לא ענית על זה

1. 3. לכמה זמן אתה מתכוון שאתה אומר ב"עתיד הקרוב"? ומה התקציב המתוכנן? ועל איזה רזולוציה בכלל אתה מתכנן לשחק? ואילו משחקים?

אתה לא חייב לרשום תקציב מדוייק אפשר גם בערך, ואתה מתכנן לקנות מחשב נייח או נייד?

פורסם
  • מחבר

רשמתי שלרוב אני משחק ב SWTOR ואני רוצה להריץ על המקסימום.

אני רוצה גם לנסות משחקים חדשים שיוצאים ויצאו בשנה שנתיים הקרובות בגלל זה אני שואל.

המסך זה AOC 22 אינץ' אבל אין לי מושג מה הדגם, אין לי יציאת HD הוא בן 5 או 6 שנים אני חושב.

חיברתי את הלפטופ (שהוא HD) דרך יציאת VGA כי אין לי DVI והמקסימום שאני יכול לשים זה 1366X768.

לגבי התקציב זו הבעיה המרכזית, אפשר להרכיב מחשב טוב ב 4K אני מניח, השאלה אם אני מוסיף עוד 500 שקל או מוריד 500 שקל

עד כמה זה ישפיע על החוזק להריץ משחקים ולכמה זמן הוא יחזיק מעמד.

אני חוזר לפתיחת האשכול, האם יש כרטיס בעתיד ששווה לחכות לו או לטכנולוגיה אחרת מבחינת מעבד או לא יודע מה עוד שממש בקרוב יצאו.

פורסם

אני מניח שהמסך שלך הוא עם רזולוצייה 1680x1050 ויש לו DVI וזה שהנייד ישן ואין לו לא אומר על המסך כלום, אגב אין לו מדבקה מאחורה בכלל עם הדגם(Model)?

בכל מקרה לStar Wars The Old Republic אין דרישות גבוהות ביחס למשחקים החדשים.

תמיד יהיה למה לחכות אבל אז תחכה לנצח ב4K לא נראה לי ייכנס כרטיס מסך של 2K ויש כרטיסים מסדרת 900 שעוד לא יצאו והייתה ירידת מחירים בחלק מכרטיסי המסך של AMD וגם לא ברור לי אם התקציב כולל מסך? או רק למחשב? או שאתה הולך להביא מסך חדש אז באיזה רזולוציה הוא יהיה? כי זה משנה.

כמה זמן המחשב יחזיק אי אפשר לדעת אבל תמיד אפשר לשדרג כרטיס מסך ולהוסיף עוד זיכרון בכל מקרה כשתרצה לקנות פשוט כנס לפורום מפרטי מחשב ותענה על השאלון(העתק הדבק ותענה תשובה מאחורי כל שאלה כדי שיהיה ברור יותר)

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אתה יכול גם לפתוח דיון ולענות עליו גם אם אתה לא קונה מאחר ובצורה כזאת יהיה אפשר גם לשער בערך כמה יעלה המחשב בכל זאת בשאלון תנסה לציין משחקים מסוימים אם כן תחליט לענות.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אחי, אני אפתח שם אשכול ואתן את כל המידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים