עבור לתוכן

דרישות מערכת ל- Dragon Age: Inquisition פורסמו

Featured Replies

פורסם

כן הוא פחוס בתוכן בצורה מטומטמת זה כמו המפה של סקיירים רק עם קווסטים מדובבים ב99% מהשטח :x

• תגובות 82
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם זה מעניין מישהו, רשימת ה stats/combo :

• Rupture: Heavy damage over time, ignoring armor

• Shatter: Heavy cold damage

• Discharge: Strong electric damage to all nearby enemies

• Nightmare: Strong damage and causes panicked status

• Weakness: Strong damage and causes weakness status

• Basic combo: Moderate bonus damage

Cross-Class Combos

Warrior stun

Impact Detonator :Warrior, Basic combo

Precision Detonator :Rogue, Rupture

Eldritch Detonator :Mage, Weakness

Rogue sleep

Impact Detonator :Warrior, Rupture

Precision Detonator :Rogue, Basic combo

Eldritch Detonator :Mage, Nightmare

Mage Freeze

Impact Detonator :Warrior, Shatter

Precision Detonator :Rogue, Shatter

Eldritch Detonator :Mage, Basic Combo

Mage Paralyze

Impact Detonator :Warrior, Discharge

Precision Detonator :Rogue, Discharge

Eldritch Detonator :Mage, Basic Combo

פורסם

סתם מעניין אותי, עם איזה דמות התחלתם לשחק?

אני עם dwarf warrior 2 hander

פורסם

Human mage, going for Knight Enchanter + Winter

פורסם

בהתחלה רציתי לשחק עם mage. ראיתי באחת הביקורות שהמערכת קרבות עם קסמים קצת יותר מעניינת מאשר לשחק עם לוחם.

הבעיה שלי עם לוחם זה הדבר הזה:

מה שמציק לי זה בקרבות שכל לחיצה על העכבר מבצעת תקיפה אוטומטית במקום שאתה עומד בו. אם אני לא טועה ב- ORIGINS אתה לוחץ על אוייב, השחקן שלך רץ אליו ואז תוקף.

אם זה לא יטופל או שתהיה לי אפשרות לבטל את זה אני מאמין שאני אחליף דמות בקרוב כי זה ממש מציק לי

פורסם
בהתחלה רציתי לשחק עם mage. ראיתי באחת הביקורות שהמערכת קרבות עם קסמים קצת יותר מעניינת מאשר לשחק עם לוחם.

הבעיה שלי עם לוחם זה הדבר הזה:

אם זה לא יטופל או שתהיה לי אפשרות לבטל את זה אני מאמין שאני אחליף דמות בקרוב כי זה ממש מציק לי

Knight Enchanter זה שילוב של warrior וmage. היה נראה לי מגניב.

בקשר לauto attack, זה מעצבן אבל לא חושב שזה ישתנה. מתרגלים..

עריכה: אם זה משגע אותך, פשוט תשנה את זה בkey binding ככה שלא תלחץ בטעות. אני העברתי את הuse key לleft button ואז attack הוא רק R

פורסם

בהחלט מעניין.. אולי אני אתחיל מחדש? גם ככה לא שיחקתי הרבה חח ;)

פורסם

בDragon Age Origins שיחקתי MAGE, בDA2 עשיתי גם MAGE ככה ששני הדמויות שלי בשני המשחקים הראשונים הם בני משפחה (Amell), גם חקרתי לעומק כל מיני פונקציות של העלילה כדי לקבל כמה שיותר תוכן ודמויות רלוונטיות לפי מה שבניתי.

אני הולך בDA:I (כבר 15 שעות חחח) לשחק MAGE, העיקר שאני אתמקד בו יהיה Knight Enchanter עם באף אימתני מכמה יכולות פאסיביות של העצים האחרים בעיקר הICE שמעלה לי את הMana Regen אם אני במקום 3 שניות ויש עוד הרבה טופינים כאלה בעצים האחרים.

בעיקרון יש גם אחד שכל שימוש בקסם-אביליטי מקצר את הCD של היכולות בשנייה... עכשיו המתקפה הראשית של הKE זה קסם\אביליטי של חרב (כמו הBOUND מסקיירים) אז אפשר להשריץ את הקסם ריפוי\מגן ולהספים מתקפות עם החרב המזומנת. צריך להיות יותר שבור מהAW\BM של המשחק הראשון.

פורסם

^^ בערך מה שאני מתכנן לעשות :)

פורסם
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מחכה שיוציאו פאץ' למשחק. יש הרבה באגים מעצבים שנתקלתי בהם וחלק מהם זה משימות שלא מתחילות בכלל.

פורסם

הבנתי שהפאטץ' הראשון במרחק של שבועות בודדים, כבר בתהליכי אישור אחרונים.

וכן הבאגים ממש מעצבנים. לא נתקלתי במשהו ממש שובר משחק עדיין, אבל יש לי כל הזמן פריזים מעצבנים, המשחק פשוט נתקע רנדומלית. וזה קורה המון.

בנוסף עכשיו מתברר לי שהסנכרון של ה- keep לא עבר כמו שצריך ו- leliana התייחסה באחד הידאלוגים שלה לגיבור שלי מ- DAO כ- "היא" ולא "הוא"...

פורסם

אצלי עובד הרוב בסדר, מלבד לפעמים מעט קרטוע בסרטוני מעבר, ולפעמים אי אפשר להפעיל/לדבר עם אובייקט מסויים עד שלא מתרחקים/יוצאים וחוזרים.

פורסם

מצאתי איזה גביע ב- western approach. לא נראה שיש דרך להגיע אליו... למישהו יש מושג מה זה?

TkMcvrL.jpg

T52bZgT.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים