עבור לתוכן

דרישות מערכת ל- Dragon Age: Inquisition פורסמו

Featured Replies

פורסם

עד שייצא דרייבר חדש לאנוידיה ופאץ' למשחק אני מריץ אותו על HIGH.

בהנחה שעשית Pre-load והמשחק על המחשב תתחבר עם היוזר שלך דרך VPN לקוריאה... בפעם הראשונה שאתה משחק תישאר מחובר ואון ליין רק עד שתתחיל את המשחק ואז תייבא את ה World State מהKEEP.

אחרי זה תעלה סייב של המשחק שהתחלת ותשים את ORIGIN במצב OFFLINE ואז לא צריך את הVPN פשוט תמשיך לשחק וזהו.

בפעם הבאה שתעלה את אוריג'ן במצב אונליין אפילו אם זה בלי VPN זה מעדכן את האצ'יבמנטים בתוכנה.

בכל מקרה כנסו ל - Quest.dragonage.com יש להם שם באתר מיני קווסט שאם תעשו אותו תוך כדי שאתם מחוברים שם לחשבון ORIGIN שלכם תקבלו 3 נשקים של רמה 7 במתנה בתוך המשחק.

• תגובות 82
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש פרילוד, מחובר ואונליין. המשחק פשוט לא עולה. לוחץ על play באוריגין, המשחק נפתח לשנייה (רואים את התהליך שלו ב task manager, שום דבר על המסך) ונסגר מייד.

אני אנסה הערב עם Vpn למקסיקו אם זה במקרה העניין שחסמו את ה vpn שהשתמשתי בו. קיבלתי הודעה מהחנות המקסיקנית שהמשחק כבר זמין אצלי ואפשר לשחק...

פורסם

אצלי זה מהחנות באירופה... תראה היום בארהב המשחק משוחרר אולי תנסה להתחבר לשם.

פורסם

ראיתם את הקטע ההיסטרי שבו החלאות מ-IGN השוו איכויות תמונה של קונסולות ומחשב?

אחרי שנתפסו שהאיכות שהציגו לכאורה מהמחשב נראית כמו זבאלה והאיכות האמיתית גבוהה משמעותית, הם הורידו את הוידאו והתנצלו כאילו שמדובר בטעות.

TFkblxo.jpg

פורסם

זה אתר שרוב הכתבות בו הן פרסומות מוסתרות, לא נראה לי שמישהו מתיחס אליהם יותר. יש רק אתר אחד שעושה השוואות כאלה כמו שצריך, eurogamer (עם digital foundry), כל האחרים או משקרים כי מישהו שילם להם או לא יודעים להגדיר את המשחקים שלהם כמו שצריך (למשל הסרטון שנמצא בצד ימין של התמונה שלך, קישרתי אליו קודם ו ULTRA במקרים פחות טוב בגלל ה AA הנוראי שהם בחרו להפעיל).

פורסם

תודה ננסה עכשיו

פורסם
עד שייצא דרייבר חדש לאנוידיה ופאץ' למשחק אני מריץ אותו על HIGH.

בהנחה שעשית Pre-load והמשחק על המחשב תתחבר עם היוזר שלך דרך VPN לקוריאה... בפעם הראשונה שאתה משחק תישאר מחובר ואון ליין רק עד שתתחיל את המשחק ואז תייבא את ה World State מהKEEP.

אחרי זה תעלה סייב של המשחק שהתחלת ותשים את ORIGIN במצב OFFLINE ואז לא צריך את הVPN פשוט תמשיך לשחק וזהו.

בפעם הבאה שתעלה את אוריג'ן במצב אונליין אפילו אם זה בלי VPN זה מעדכן את האצ'יבמנטים בתוכנה.

בכל מקרה כנסו ל - Quest.dragonage.com יש להם שם באתר מיני קווסט שאם תעשו אותו תוך כדי שאתם מחוברים שם לחשבון ORIGIN שלכם תקבלו 3 נשקים של רמה 7 במתנה בתוך המשחק.

הצלחתי בשעה טובה להפעיל את המשחק.

לא יודע מה פתר את הבעיה, אם זה להפעיל עם תאימות לווינדוס 7 או להפעיל את המשחק ומיד לעבור למסך אחר (זה גורם למשחק לעבור למצב חלון)... נבדוק בפעם הבאה שאפעיל את המשחק...

עכשיו רק לוודא, אני מפעיל את המשחק עם vpn, מתחבר למשחק וטוען את השמירה שלי, ואז מעביר את אוריגין למצב אופליין?

פורסם

צריך את ה VPN רק אם ORIGIN לא נותן לך לפתוח את המשחק, ברגע שפתחת את המשחק אתה לא צריך יותר (יכול להיות שבהפעלה מחדש של ORIGIN צריך שוב VPN). בסוף נשברתי וקניתי בגלל הביקורות הטובות...שיחקתי טיפה בהתחלה של המשחק, המשחק עצמו נראה מאוד טוב גם על הגדרות נמוכות ועובד דיי טוב, מראה כמה המנוע של DICE עדיף על הזבל ש UBISOFT ו ACTIVISION דוחפים לנו (לפחות לשחקן יחיד). בעיה שחוזרת על עצמה עם המנוע הזה זה זמני טעינה ארוכים מהרגיל, אם אפשר תתקינו על SSD.

הדבר היחיד שמפריע לי כרגע זה השליטה עם עכבר ומקלדת, לא חשבו עליה עד הסוף. יש דרך להעביר את השליטה של המצלמה לעכבר בלי ללחוץ עליו באופן קבוע? בכללי השימוש בעכבר ממש צולע, יש cursor כל הזמן אבל אפשר להשתמש בו רק בשביל להרים דברים, בהתחלה חשבתי שאם אני לוחץ על מישהו זה יתקוף אותו אבל זה לא מה שקורה, אי אפשר גם ללכת עם לחיצות עכבר. זה מרגיש כאילו הם לא היו בטוחים איך הם רוצים שנשלוט במשחק ובסוף השאירו את זה כמו בקונסולות רק עם עכבר על המסך. גם המצב הטקטי מרגיד מאוד מוגבל עם תנועה מגושמת ומגבלה על מיקום המצלמה (אין מספיק זום החוצה והיא לא זזה עם העכבר שזה ממש מוזר).

פורסם

עובד לי לא רע בכלל על הגדרות גבוהות בלי AA. אני מקבל בין 50 ל- 60 FPS קבוע עם צניחות ממש לפעמים ל- 45 (טוב זה עם VSYNC כי אני טיפש ולא שמתי לב שזה מופעל...)

העכבר נראה לי זה משהו שהיה גם במשחקים הקודמים, לא משהו נורא מידי.

מה שמציק לי זה בקרבות שכל לחיצה על העכבר מבצעת תקיפה אוטומטית במקום שאתה עומד בו. אם אני לא טועה ב- ORIGINS אתה לוחץ על אוייב, השחקן שלך רץ אליו ואז תוקף.

פורסם

זה גם מה שאני חשבתי, בהתחלה כל הזמן לחצתי על האויבים אבל זה הרביץ לאויר, העכבר על המסך ממש מבלבל כי אתה לא יכול לעשות איתו שום דבר חוץ מלהרים חפצים. אני חשבתי שיהיה אפשר לשלוט על העכבר ואם אני נגיד גורר לקצה המסך אז המצלמה תזוז אבל גם זה לא קורה (שזה בערך השליטה הכי הגיונית ל TACTICAL VIEW). זה מרגיש כאילו הם הוסיפו תמיכה לעכבר ומקלדת ועצרו באמצע, אפילו WASD לא מוגדר נכון (A ו D מסובבים את המצלמה במקום שהדמות תזוז ו Q/E מזיזים את הדמות לצדדים), אפשר לשנות בהגדרות אבל זה מעלה את השאלה מי המפגר שהגדיר את זה מההתחלה ולא יודע להשתמש ב WASD...

פורסם

אני חשבתי שיהיה אפשר לשלוט על העכבר ואם אני נגיד גורר לקצה המסך אז המצלמה תזוז אבל גם זה לא קורה (שזה בערך השליטה הכי הגיונית ל TACTICAL VIEW)

בכלל לא שמתי לב לזה. זה לא קיים פה?!

אפילו WASD לא מוגדר נכון (A ו D מסובבים את המצלמה במקום שהדמות תזוז ו Q/E מזיזים את הדמות לצדדים),

הדבר הזה דווקא מאוד נפוץ שמתי לב בעיקר ב MMORPGs. לא יודע למה זה ככה כברירת מחדל בכל כך הרבה משחקים ומי הטמבל שחשב שזה יהיה יותר נוח, אבל זה שנייה להחליף ב- key bindings.

עכשיו בכלל המשחק קרס לי עם שגיאת directx ואני לא מצליח להריץ אותו שוב, אני פשוט מקבל את אותה השגיאה בטעינה של המשחק. ונראה שאני לא היחיד שזה קורה לו :(

פורסם

חשוב שאוריג'ן יהיה באונליין כדי שתוכל לייבא את ה world state מהאתר של dragon age keep, אחרי שיצרת לך משחק חדש ושמרת אותו תעשה אלט + טאב ותעבור עם האוריג'ן למצב אופליין. כל עוד לא סגרת את אוריג'ן אתה לא צריך יותר את הVPN רק אם צריך לפתוח מחדש את אוריג'ן מסיבה כלשהי.

את האצ'יבמנטים תקבל כשתפעיל את אוריג'ן במצב אונליים בפעם הבאה.

פורסם

העניין עם העכבר + מקלדת באמת מפגר אבל הם אמרו שהם הולכים לשפר אותו בפאטצ'. תתחילו בלהחליף את הA, D וה Q E, זה כבר ישפר קצת את החוויה. אחרי איזה 5-6 שעות טובות של משחק, כבר די התרגלתי למקשים.

מעבר לזה המשחק מדהים. כל כך הרבה דברים לעשות / אנשים לדבר / מקומות לחקור, זה פסיכי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים