עבור לתוכן

דרישות מערכת ל- Dragon Age: Inquisition פורסמו

Featured Replies

פורסם

תפעיל פרוקסי, תכנס לאתר ותבצע את כל ההזמנה דרך הפרוקסי. אחרי שקיבלת אישור הזמנה אפשר לבטל

• תגובות 82
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצויין תודה! יש לי כמה מכרים שעוד לא קנו את המשחק אני אעדכן אותם.

בנוסף למי שמעוניין מחר לבצע טעינה מוקדמת של המשחק (ב17:00) שעון ישראל תתחברו לפרוקסי של קוריאה ותוכלו לעשות Pre Load, ואז ב17 לחודש (לא זוכר בדיוק באיזה שעה) אפשר להתחבר שוב לפרוקסי בקוריאה ולבצע אקטיבציה למשחק ולשחק 3 ימים לפני אירופה ויום לפני ארה"ב :)

פורסם

צריך לעשות את כל הפרילוד דרך הVPN או שמספיק רק להתחיל?

פורסם

ממה שקראתי אתה מתחבר לקוריאה מפעיל את הפרילואד, מנתק את אוריג'ן באמצע ועובר לחיבור הרגיל שלך.

מוריד ומגיע ל99% הורדה במהירות שלך ואז מנתק את אוריג'ן וחוזר לפרוקסי עם קוריאה להשלים את ההורדה.

וזהו בעיקרון...

למרות שעם המהירויות שיש היום יותר פשוט לעשות ביום שני אקטיבציה ולבצע הורדה למשחק באותו רגע, לא אמור לקחת הרבה זמן בחיבור של 100Mb\s הורדה.

פורסם

נראה לי אני מעדיף לעשות פרילוד. יש לי ניסיון רע בהורדה מאוריגין בשבוע בערך של ההשקה של משחק או בזמן מבצע/פאטץ' גדול. תמיד אבל תמיד בזמן הזה נדפק לי משהו באוריגין וזה מוריד על 4-5K בקושי בעוד שלאחרים אני רואה מוריד יפה מאוד

פורסם

ננסה מחר ונחלוק את הפרטים בדיון :)

פורסם

אכן. אני רק צריך לסיים את shadowrun returns לפני שאני מתחיל לשחק בזה, או שיקרה לי שוב מה שקרה לי עם AC4. נטשתי את המשחק לכמה חודשים בשביל משחקים אחרים ואז אתמול נכנסתי לסיים אותו סוף סוף, וכל מה שנשאר לי זה פאקינג משימה אחת :facepalm: (וכמובן שאני לא זוכר בשיט את הסיפור, אז דאבל :facepalm::facepalm: בשבילי)

פורסם

טוב בדקתי... קנו את המשחק אפשר גם ממקסיקו.

עכשיו כבר זמין פרי לואד, תעשו vpn לדרום קוריאה ותפעילו את הליך הפרי לואד באוריג'ן.

אחרי זה כבו את אוריג'ן ותפתחו אותו בלי הvpn על החיבור הרגיל וזהו.

זה גם כבר מעדכן לכם ישר גישה למשחק ב17 לחודש.

עריכה: אני מדגיש שצריך vpn רק להפעיל את הפרי לואד כל השאר כולל ההורדה אפשרי בלי vpn אחרי שהתחלתם.

עריכה 2: מי שקנה באירופה בכלל לא יכול לעשות פרי לואד עד ה17 בגלל הסטטוס הזמנה.

וכל השאר ההורדה קורסת באמצע הכי בטוח יהיה אקטיבציה ב17 וזהו.

פורסם

clock is ticking... it has begun!

פורסם

יש עוד איזה פאטץ או משהו להוריד? או שלא עשית פרילוד?

פורסם

הצליח לך להפעיל את המשחק?

ניסיתי להפעיל, אני מחובר בפרוקסי קוריאני והמשחק נותן לי ללחוץ play, אבל אז לא קורה כלום...

אני רואה ב- task manager שהמשחק נדלק לכמה שניות ונכבה :(

פורסם
  • מחבר

כנראה שיש גבול לקומבינות. נחכה עוד כמה ימים :)

פורסם

אני לא מבין לאן אתם ממהרים, סיכוי גדול שיצא עדכון למשחק עד ה 20 לחודש ויהיה אפשר להתחיל לשחק עם גירסה טובה יותר.

הסרטון הזה מראה את ההבדל בין LOW ו ULTRA, נראה לי אבל שהם בחרו להשתמש ב AA הכי גרוע שאפשר כי ב ULTRA יש BLUR שמרמז על FXAA

פורסם

חייב להגיד שגם על low המשחק נראה לא רע... ה FXAA בהחלט מעצבן, נראה לי אני אוותר על כמה עשרות פריימים בשביל DSR, רק לא FXAA.

אבל ייתכן שיש אפשרות לAA נורמאלי אבל הפריסט כולל גם את ה-FXAA שגורם לטשטוש

פורסם

המשחק רץ סבבה על ה280x שלי, איפשהו באמצע בין high לultra

נראה לי גם שיש בוסט די רציני בגלל Mantle כי הCPU שלי כבר זקן (i7 860). אני לפחות מרוצה.

5zNXlcS.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים