עבור לתוכן

דרישות מערכת ל- Dragon Age: Inquisition פורסמו

Featured Replies

פורסם

אפרופו אוריג'ן,

קראתי באיזה מקום וגם בפורומים של DA (אגב אני אישית עשיתי הזמנה מוקדמת מאוריג'ן) שכל עוד רכשנו את המשחק עם איי פי רגיל מהמקום בו אנו גרים אין שום מניעה להשתמש בVPN כדי להפעיל את המשחק לפני הזמן, הרבה אנשים בפורום של המשחק רשמו שהם הולכים להשתמש בVPN של קוריאה כדי לעשות Pre Load מחר ואז להפעיל את המשחק ב17 לחודש.

• תגובות 82
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים שזה שהחנות של אוריגין בארץ מעפנה והם שמים מחירים ביורו אבל כל עוד יש אופציות אחרות, אין לי כל כך בעיה.

קניתי כבר כמה וכמה משחקים דרך VPN ולא היה לי שום בעיות. כנ"ל עם חנויות cdkeys כמו gamersoutlet שציינתי (חבר'ה ישראלים), G2A וCJS KEYS.

אגב, מקבלים גם קופון של 10$ הנחה לקניות עתידיות באוריגין אם עושים preorder לDAI.

פורסם

יש הרבה אנשים שמדווחים על מחירים מגוכחים בחנות של אוריג'ן במקסיקו, למשל גרסת הדלוקס של DA:I במקום 70 אירו בחנות שלנו באירופה רק 45$ במקסיקו.

פורסם
יש הרבה אנשים שמדווחים על מחירים מגוכחים בחנות של אוריג'ן במקסיקו, למשל גרסת הדלוקס של DA:I במקום 70 אירו בחנות שלנו באירופה רק 45$ במקסיקו.

זה מה שאני עשיתי..

פורסם

הרגע הזמנתי. deluxe edition preorder 44.99$.

Hola עובד נפלא, תודה Spacecowboy...

IrTe2vH.png

פורסם

השלב הבא להתחבר עם vpn מחר לשרצ בקוריאה להוריד את המשחק ויום שני להתחבר שוב לעשות לו אקטיבציה.

פורסם

השלב הבא זה להבין איך זה קרה ;)

dbC3w4i.png

** אני יודע איך זה קרה. "קיבלתי" עוד עותק יום אחד שהיה את המשחק בחינם, אבל מטומטם שEA מאפשרים את זה ולא בדקו אם יש לי אותו כבר או לא...

פורסם
  • מחבר

תעשה את הvpn דרך אוריגין. זה נורא פשוט.

פורסם

אכן.

תתקין בכרום: https://chrome.google.com/webstore/detail/hola-better-internet/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio

כנס ל- https://www.origin.com/es-mx/store/buy/74369/pc-download/base-game/digital-deluxe-edition

תלחץ על האייקון של hola ותבחר mexico. רפרש את העמוד של אוריגין ותלחץ על Reserva ya ותסיים את ההזמנה. ה- translate יכול לעזור, אבל רוב מה שצריך ללחוץ עליו די מובן.

ולא נראה שצריך כתובת במקסיקו, זה לקח לי אוטומטית את הכתובת מפייפאל שזה הכתובת שלי בארץ.

פורסם

תודה

קניתי

פורסם

אגב מספר שאלות למי שקנה במקסיקו,

היה דיבור שEA מחלקת באנים למי שמשתמש בVPN כדי לרכוש בזול יותר האם זאת רכישה ראשונה שלכם באמצעות הטריק הזה? פתחתם חשבון חדש בשביל זה? קניתם בעבר באמצעות VPN עם טריק כזה וזה עבד?

בנוסף אם קניתם במקסיקו ועברתם לIP הרגיל מישראל המשחק באנגלית? אין בעיות?

פורסם
  • מחבר

גם כשאתה נכנס דרך מקסיקו רשום בפרטי המשחק שהשפה האנגלית כלולה. לפי מה שראיתי ממשתמשים ברשת, EA לא מחלקת באנים על השיטה הזו.

לא צריך לפתוח חשבון חדש, אתה מתחבר רגיל לחשבון שלך.

פורסם

קניתי כבר מהמקסיקני בעבר ולא היה בעיות עד עכשיו.

קניתי את BF4 והפרימיום, ונראה לי גם את simcity. בכולם היה אנגלית ולא היה בעיות

בלי חשבון חדש, על אותו החשבון הרגיל שלי, אפילו הכתובת שרשמתי היתה ישראלית (אוטומטית נלקחה מפייפאל)

פורסם

ובאיזה שלבים צריך פרוקסי\לבטל פרוקסי?

האם צריך שהחשבון שלי יוגדר כאילו אני גר במקסיקו או שזה לא משנה?

אישית כבר נדפקתי וקניתי ב70 אירו בחנות הרגילה :s07:

פשוט להפעיל פרוקסי בדפדפן, להתחבר ליוזר הרגיל, להיכנס לעמוד של החנות במקסיקו ולסיים את הרכישה עם פייפל ושלום על ישראל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים