עבור לתוכן

דרישות מערכת ל- Dragon Age: Inquisition פורסמו

Featured Replies

פורסם

קישור להודעה

Minimum:

OS

Windows 7 or 8.1 64-bit

CPU

AMD quad core CPU @ 2.5 GHz

Intel quad core CPU @ 2.0 GHz

System RAM

4 GB

Graphics CARD

AMD Radeon HD 4870

NVIDIA GeForce 8800 GT

Graphics Memory

512 MB

Hard Drive

26 GB

DirectX

10

Recommended:

OS

Windows 7 or 8.1 64-bit

CPU

AMD six core CPU @ 3.2 GHz

Intel quad core CPU @ 3.0 GHz

System RAM

8 GB

Graphics CARD

AMD Radeon HD 7870 or R9 270

NVIDIA GeForce GTX 660

Graphics Memory

3 GB

Hard Drive

26 GB

DirectX

11

• תגובות 82
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סוף סוף משחק עם דרישות הגיוניות...אפילו הייתי אומר נמוכות, R9 270 במומלץ, מינימום 512M VRAM. חבל ש EA לא עושים עבודה כל כך טובה גם אם שאר הדברים במשחקים שלהם. מההדגמות שהראו עד עכשיו המשחק נראה מאוד טוב ויזואלית, נראה כאילו BIOWARE עשו עבודה מצויינת עם frostbite.

פורסם

נראה טוב מאוד - תלוי למי משווים.

ממה שאני התרשמתי, הגרפיקה של המתחרה הישיר witcher 3 נראית טוב יותר, ולכן גם הגיוני שיהיו לו דרישות מומלצות גבוהות יותר.

פורסם

לא הייתי אומר ש WITCHER מתחרה ישיר, שניהם fantasy rpg אבל זה בערך הדבר היחיד שמשותף ל 2 המשחקים. אין מה להגיד ש WITCHER מפורט יותר (עוד לא ידוע עם הדרישות שלו גבוהות יותר, בחלק התחתון לא בטוח בעליון כנראה שכן) אבל זה לא מבטל את העובדה ש DA:I נראה טוב ועם הדרישות האלה אפילו מרשים.

לשם השוואה תעבור על AC האחרון, COD:GHOSTS ועוד כמה משחקים שהכריזו על הדרישות שלהם בשבועות האחרונים. הדרישות גבוהות בהרבה וברוב המקרים התוצאה פחות טובה ופחות גמישה, מגבלה על FPS ורזולוציה, מינימום 6GB זיכרון, מלא טקסטורות שצצות באיחור והרבה פעמים גם בעיות ביצועים קשות (GHOSTS במיוחד).

פורסם

למי שלא ראה הם הראו את גירסת ה PC בפעולה:

http://www.twitch.tv/bioware/c/5289519

יש קטע שהם מדברים על תוספות לגירסת ה PC והם אמרו כמה דברים שאם הם נכונים אז הם מאוד לא מעודדים. לפי מה שהם אמרו (יכול להיות שזה לא נכון) בשביל לשחק ב 4K צריך להשתמש ב MANTLE (מוגבל לכרטיסי מסך של AMD), כמו כן הם דיברו על תמיכה ב CFX אבל לא הזכירו SLI. נראה כאילו המשחק הזה הולך להעדיף חומרה של AMD בצורה מאוד קיצונית...

החלק המעודד יותר הוא שלגירסת ה PC יש UI שונה שתוכנן במיוחד בשבילה, נראה כמו משחק מחשב תקין ולא פורט צולע.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
פורסם

quad core מינמלי זה לא בדיוק דרישות מערכת נורמלית. גם 3GB זכרון גרפי זה לא בדיוק מעט. זה שיש משחקים עם דרישות הזויות לא הופכות את אלו לנורמליות. מקסימום לא נוראיות.

פורסם

אתה רציני? דרישות המינימום של המשחק הזה מתיחסות לחומרה מ 2007/2008, מעבד מרובע ליבות יכול להיות Q6600 (במיוחד שהם מדברים על תדר יחסית נמוך).

דרישות מומלצות בכלל אין מה לדבר, אם הן היו נמוכות יותר הייתי דואג, זה לא שהם דרשו GTX770/R9 290. הדרישות האלה בדרך כלל מצביעות על החומרה שצריך בשביל להפעיל על הגדרות יחסית גבוהות, זה לא שצריך חומרה כזו בשביל להפעיל את המשחק על 60FPS במינימום...

פורסם

אני מתכוון יותר לI3 מודרני שלפי מה שרשום לפחות לא יכול להריץ את המשחק על מינימום.

פורסם

אם Q6600 יריץ אז גם I3 מודרני יריץ, יש להם בערך את אותו כוח עיבוד. בכללי סביר להניח שכל מחשב שיכול להפעיל BF4 יוכל להפעיל את המשחק הזה.

פורסם

המשחק זוכה לביקורות מאוד חיוביות, נראה גם כאילו EA מאוד בטוחים בעצמם כי הביקורות יצאו הרבה לפני המשחק. מצד שני כרגע יש בעיה אחרת, המחיר...הכי זול שמצאתי זה ב gamesplanet, אחרי 25% הנחה המחיר הוא 60$!

TI8diOU.jpg

בשביל מחיר הוגן צריך או VPN שעובד (EA חסמו דיי הרבה) או לקנות CD KEY (הכי זול שמצאתי היה 41$). אני אישית חושב שבמצב כזה לא מגיע להם שיקנו את המשחק...

פורסם
  • מחבר

EA באמת מגזימים עם המחירים בזמן האחרון. גם עם סימס 4 ופיפא 15 עולים יותר ממה שצריך.

פורסם

מה לא הוגן? משחק טוב של 100 שעות פלוס לא שווה 60$? וזה עוד בלי המולטיפלייר.

לא יודע איזה סטנדרטים יש לכם אבל מבחינתי זה מאוד משתלם. רוב הAAA מגיעים לגג 20 שעות משחק ואפס replayability.

חוצמזה, אפשר ב40$ דרך אוריג'ין מקסיקני. אפשר לעשות את זה בקלות עם תוסף Hola לכרום.

או לחילופין עם cdkey, לדוגמא פה -

http://www.gamers-outlet.net/origin/buy-dragon-age-inquisition-origin-global-cd-key.html

רק תרשמו עם כתובת לא ישראלית, אחרת יוסיפו לכם מע"מ

פורסם
  • מחבר
מה לא הוגן? משחק טוב של 100 שעות פלוס לא שווה 60$? וזה עוד בלי המולטיפלייר.

שווה 60$, אבל לא אחרי הנחה של 25%. אם המשחק היה עולה 60$ עם הנחה אז זה היה משהו אחר.

פורסם

^^^

אם המשחק היה עולה 60$ בלי הנחה זה היה משהו אחר.

הבעיה היא לא המחיר אחרי הנחה, הבעיה היא שאני צריך הנחה של 25% בשביל לקנות את המשחק במחיר הרגיל שלו. מצד אחד הם מתלוננים על VPN והורדות לא חוקיות מצד שני הם מעלים את המחיר כל שנה בלי קשר למציאות. לא נשארו יותר חנויות שאפשר לקנות בהן משחקים של EA, רק ORIGIN ו GAMESPLANET כי כנראה הם היחידים שמאפשרים מחירים כאלה הזויים (אני לא סופר חנויות של CD KEYS כי האמינות שלהן נתונה בספק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים