עבור לתוכן

לא בצחוק-מחפש מכסה לצינור ניקוז באמבטיה בקוטר לא סטנדרטי של 3.5"

Featured Replies

פורסם

או בתרגום לעיברית- טיפה,לה פחות מ9 ס"מ קוטר פנימי. כן, מה לעשות, הדירה ישנה יחסית. כבר הייתי בשלושה טמבוריות שונות וכולם ניסו למכור לי אחד בקוטר הסטנדרטי של 10 ס"מ. ההיכן מוצאים?

פורסם

באמת כזה קריטי גודל מדוייק ? בדרך כלל מתחתיו יש חלק שמחזיק אותו בפתח של הצינור שהוא קטן יותר, יתכן שהוא יתאים גם לך לצינור בגודל 9

כמו כן תחפש במקומות כמו ebay, בחול יש בתים הרבה יותר ישנים ממה שיש בארץ וכנראה שיש חלקי חילוף אליהם, כמו כם יש מדינות שמשתמשות בגדלים אינצ'יים

פורסם
  • מחבר

אני אסביר את עצמי מעט יותר טוב, לצערי יש לי דוקטורט במקצוע הלא נכון :) (בהתחשב במחיר שאינסטלטור לוקח). אני צריך כזה-

https://www.homecenter.co.il/catalogue/product/2935

עם קוטר פנימי של 9 ס"מ או 3.5 אינץ'. משום מה, מוכרים רק 10 ס"מ. כבר ניסיתי לדחוף אחד של 10 ס"מ פנימה, גם באלימות, זה לא הולך. יהיה נחמד למצוא בארץ, מקסימום אמשיך את חיפושי באי-ביי.

פורסם

יש מכסים שהם בעצם עיגול בקטור די גדול, ש"יושבים" על פתח הניקוז ומכסים אותו.

פורסם

אוקיי עכשו הבנתי על מה אתה כותב. חשבתי על משהוא אחר

בדוק את המכסים לסגירה של צינורות ביוב אפורים - בגדלים שונים

בדוק את המכסים המתכתיים - בדרך כלל ריבוע מתכתי שעומד קבוע, והמכסה המתכתי (אם 2 כמו חורים קטנים בשביל לתפוס אותו) מוברג לתוכו

פורסם

אם תמצא חתיכת צינור בקוטר המתאים, בקש בטמבוריה חתיכה של 2-3 ס"מ (אולי אפילו בחינם). מהמכסה שנתת קישור אליו (אני מניח שאפשר למצוא במחיר טוב יותר), תחתוך את הבליטה של הצינור מהמכסה עצמו ותדביק אליו את הצינור המתאים.

הגודל שאתה מבקש אכן בעייתי קצת למצוא, זה היה במכסי מתכת עם הברגה חלקית.

פורסם

אתה בטוח שאתה צריך הברגה?, ברוב הדירות ישנות\חדשות פתח הניקוז הוא 0 עם הקרמיקה, אם תצלם את פתח הניקוז יהיה יותר קל לעזור.

פורסם

לא חובה הברגה, אבל רצוי שהמכסה לא יהיה משוחרר מדי, שיכסה בצורה טובה וגם במידה מסויימת יאטום מפני ריחות.

פורסם

קיים היום - וראיתי בכל הטמבוריות - מכסה מתכתי מ 2 חלקים בהברגה. חלק מרובע שתיאורטית הבלטות אמורות להיות חתוכות לצורה שלו ושוכב חלק על הרצפה, ומכסה עגול אם 2 שקיעות (כמו חורים בלי חור ממש - בשביל לתפוס אותו) שנכנס בהברגה. למה שהוא נראה לי שהחלק העגול שנכנס לצינור לא אותו גודל כמו מכסי הפלסטיק העגולים. תבדוק

פורסם
  • מחבר

אין איפה להבריג שום דבר. רואים שמסביב לאחד הפתחים (יש שניים) מישהו (בטח זוג הדיירים הקודמים, שחיו פה כמו בדיר חזירים במשך 4 שנים, לפעמים אני מתקשה להאמין שאנשים כאלה קיימים) ניסה תרגיל כזה של להבריג פנימה מכסה מרובע, כנראה שלא עלה יפה. נכון לרגע יש חור עגול יפה של צינור בקוטר 9 ס"מ. המכסה הנוכחי- מצורף בתמונה- הוא סתם מכסה שלא ננעל על כלום. אני בסה"כ רוצה פקק נחמד לסתום את זה כמו שצריך, שיראה אסטתי בצורה מתקבלת על הדעת ושיאטום ריחות.

פורסם

תמדוד אם אתה יכול לעשות ניסיון משלך אם המכסה המרובע

פורסם

המכסה מתברג ממש מעט רק כדי "להיתפס".

אתה יכול לצבוע את זה :P אם זה ממש מפריע.

אני הייתי קונה את הפלסטיק הלבן (יש בצבעי בז' שמתאימים יותר לריצפה) ההוא ומוריד את ה"הברגה" ומדביק למכסה מתכת הקיים.

אפשר אולי משהו כזה:

http://www.ebay.com/itm/Kitchen-Bathroom-Shower-Sink-Square-Floor-Drain-Outlet-Waste-Grate-Strainer-/190604310128?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c60e6f670

להדביק את זה במקום המכסה טוב טוב עם סופר 7 או משהו בסגנון ואז גם תוכל לגרוף מים לשם במידת הצורך.

אני מניח שיש גם כאלה בארץ, תבדוק בחנויות ואם המחיר דומה למה שנמכר באיביי

פורסם
  • מחבר

פחות מטריד אותי המראה, במקרה הכי גרוע אפשר להסתיר את זה עם שטיחון אמבטיה או משהו טיפשי, אני בעיקר רוצה איטום כמו שצריך.

די קלטתי עכשיו שזה יהיה סיפור, כש"הברגתי" את המכסה בחזרה למקום וראיתי שיש שם חתיכות מתכת קטנות שכביכול אמורות להחזיק אותו במקום, שבטח יעשו לי בעיות להשחיל לשם מכסה חדש גם אם אצליח למצוא אחד. אני אבדוק עוד כל מיני אופציות בטמבוריות בתחילת השבוע. לא יתכן שאני הראשון שנתקל בבעיה המעצבנת הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים