עבור לתוכן

מחשב לגיימינג כבד ב 6K ללא OC

Featured Replies

פורסם

GTX 970 באורך של 312מ"מ

הNZXT Phantom 410 עם כלוב הקשיחים מקבל כרטיסים באורך של עד 305מ"מ ובלי עד 420מ"מ

עכשיו בזמן שאני כותב את זה ערכת ועוד אתה כותב שלא איכפת לך משקט אבל עלית לR4 שהוא ברמת שקט של 8 אבל גם אצלו יש את העניין של להוציא את הקשיחים(אני מניח שלא ידעת) וישאר מקום ל3 + אלה שלקחת נשאר מקום לאחד ועם הכלוב הוא מקבל כרטיסים באורך של עד 295מ"מ ובלי עד 420מ"מ.

האופציה שנשארה לך מבלי לוותר על כלוב הקשיחים ועדיין שקט ברמה 8 זה הבאנדל הבא

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד Nanoxia Deep silence 2 + FSP 750W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪790

שאצל הDS2 כלוב הקשיחים אמנם לא מתפרק אבל הוא מקבל כרטיסים באורך של עד 345מ"מ ואם מסירים את ערכת העגינה למאווררים(25מ"מ) אז יש מקום לכרטיסים באורך של עד 370מ"מ שכנראה מפצה על זה ועדיין אפשר להישאר עם כל הקשיחים בנוסף הוא גם עמוק יותר.

אגב אני לא יודע אם אפשר לדבר עם TMS ולהזמין את הP100 אולי.

ואין צורך להוסיף מאוורר לR4 שמגיע כבר עם 2 או לDS2 שמגיע עם 3 .

לגבי הSSD אפשר פשוט לקנות בנפרד מPlonter לא עדיף?

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כמה בסוף דיסקים קשיחים אפשר להכניס ב 410.

יש לו חצי טרה מהמחשב הישן עם מלא נתונים חשובים ועוד הבארקודה החדש וה SSD.. זהו..

ואנחנו לא מחפשים כבר את האמת שקט 7-8.. זה פשוט באנדלים ממש משתלמים. והננוקוסיה אני הייתי מציע לו אותו אבל הוא מכוער ולא מעוצב.. יש לך עוד הצעות במסגרת התקציב?

הבעיה לקנות משתי חנויות זה שצריך לשלם עכשיו לפלונטר גם על המשלוח וגם ל TMS

נערך על-ידי mMmSaK

פורסם

עם הכרטיס מסך אתה יכול רק עד 2 קשיחים/SSD ב410.

עם הכרטיס מסך אתה יכול רק עד 3 קשיחים/SSD בR4 .

דווקא הDS2 והR4 דומים לדעתי.

ואמרת שהיית מציע אז אולי תציע לו בכל זאת את הDS2 ותראה מה הוא חושב או תלך על הR4 ואם תתכנן להוסיף בעתיד מעבר ל3 זאת תיהיה בעיה כי זה ייקרה רק כשתרצה להחליף כרטיס מסך וה970 לא יוחלף עוד הרבה זמן וגם שכן הוא צריך להיות אחד חזק יותר וקצר יותר.

נערך על-ידי rony2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים