עבור לתוכן

מתעניין ב7950

Featured Replies

• תגובות 41
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

החלפתי את הכרטיס והבעיה נפתרה (:

עכשיו יש לי בעיה חדשה.

הכרטיס הקודם היה 11196-16-20G, והנוכחי (לאחר ההחלפה) הוא 11196-19-20G.

עם הכרטיס הקודם הייתי מגיע לטמפ' מקסימלית של 56 מעלות עם מהירות מאוורר של 40%, ועם הנוכחי אני מגיע ל66 מעלות ומהירות של 50% (שזה כבר רועש מאוד).

איזה דגם אתם קיבלתם ומהי הטמפ' / מהירות מאוורר שלכם?

רוצה לציין בחיוב את החנות שהחליפו לי את הכרטיס במהירות וללא טרטורים מיותרים.

פורסם

החום נובע מהמאמץ בלי כל קשר ל%פעילות הקירור.

כדי שהנתונים שלך יהיו ראליים להסקת מסקנות, אתה חייב להגיע לאותה נקודת מאמץ שבה 'נבדק' הכרטיס הקודם.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שרשמתי, באותה נקודת מאמץ הקודם היה על 56 מעלות והנוכחי על 66 מעלות.

פורסם

טמפ' מקסימלית של 56 מעלות עם מהירות מאוורר של 40%. לא בהכרח ניתן להסיק שרמת המאמץ הייתה זהה.

עכשיו כשהנתונים מדוייקים יותר, אתן את דעתי לעניין - חום מושך חום.

הבדל קטן במבנה שבין הגרסאות עשוי להוביל לשינוי קטן בטמפ' שבהמשך עלול להתבטא בשינוי גדול בטמפ' כי - חום מושך חום למעלה.

בנוסף, רמת היעילות של הקירור ב50% מהירות היא לא בהרכח אותה רמת יעילות של40% (באופן יחסי למגמה העולה כמובן).

לסיכום, 66 מעלות זה לא מעט ובטח שלא בימים הקרירים האילו שהחדר קפוא. ובכל זאת,

הייתי רוצה לדעת מה קורה אם תכריח את המאוור ל 40% במקום 50% כברירת מחדל, ברמת המאמץ המדוברת.

אני חותר לזה ש10% פחות במהירות המאוור לא בהכרח יגדיל את מידת החום באופן דרסטי וכך, אולי, תוכל לחיות בשקט.

מצד שני, הכרטיס החדש הוא חדש מהקופסה? אולי גם הוא חזר מחזרות של בעיות חום רעש וכו' ??

זה עשוי להסביר את המצב באופן הרבה יותר טוב מהניחוש הפרוע שלי.

פורסם
  • מחבר

הרבה אנשים אמרו שהם קנו את הכרטיס המדובר, אז רציתי לדעת איך הוא מתפקד אצלם.

פורסם

יש לי את הכרטיס כבר 3 שנים בערך .. הכרטיס הכי טוב שהיה לי ! מריץ הכל - משחק רוב הזמן BF4 .. אוברקלוקר מטורף אפשר להוציא ממנו הכי גבוהה שהגעתי 1150 לליבה במקום 900 , 1500 לזכרונות במקום 1250mhz

החסרון היחידי שנתקלתי בו הוא שברגע שאתה מכניס את המחשב למצב שינה ( ווינדוס 7 או 8 ) לא כל הפעמים שהמחשב חוזר לעצמו רואים משהו , רוב הפעמים זה שאין פוסט - NO SIGNAL .. חוץ מזה הכל טוב :) פשוט תבטל את כל מה שקשור לתצרוכת חשמל בווינדוס אחרת ישגע אותך עם ריסטרים :)

ממליץ בחום על הכרטיס הנ"ל עושה את העבודה גם אחרי OC עצבני ולא משנה מה אתה משחק על 1080P ..לא רואה סיבה לשדרג את הכרטיס ולשפוך עוד סתם כסף .. הוא מספק את הסחורה מעל ומעבר ונותן יחס ביצועים עבור המחיר הטוב ביותר !!

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

^^^Bagetrek

לאיזה טמפ' הכרטיס שלך מגיע במאמץ בBF4? וכמה אחוז המהירות של המאווררים?

מבחינת ביצועים אין לי טענות בכלל, אפילו בסטוק הוא מתפקד מעולה.

הבעיה היחידה היא הטמפ' הגבוהה -> מאוורר במהירות גבוהה -> רעש

פורסם
^^^Bagetrek

לאיזה טמפ' הכרטיס שלך מגיע במאמץ בBF4? וכמה אחוז המהירות של המאווררים?

מבחינת ביצועים אין לי טענות בכלל, אפילו בסטוק הוא מתפקד מעולה.

הבעיה היחידה היא הטמפ' הגבוהה -> מאוורר במהירות גבוהה -> רעש

בוא נגיד שאני כמעט ולא נוגע במהירות מאורר או בודק מה הטמפ' - מה שכן אם אני מפעיל OC אז המאורר עד 70% עולה לפי טמפ' ( לפי גרף ששמתי לו )

לגבי הטמפ' ( במנוחה ימים קרים - 32 ~ .., בעבודה 56 אולי .. ) שוב לא בדקתי כי זה ממש נתון שכבר לא משנה בשבילי :)

יש לי את הגירסה של windforce x3 הוא מאוד שקט בIDLE וגם יחסית במאמץ ( לעומת - קירור ריפרנס )

אני משתמש בתוכנה של Sapphire Trixx

פורסם

bagetrek

מותר לשאול כמה FPS אתה מקבל בBF4 על ULTRA ?

FastJack

על פי הנתונים שמציג bagetrek נשמע כאילו יש לך בעיה של התחממות ייתר. אך האם הקירור לשך הוא ריפרנס??

פורסם
bagetrek

מותר לשאול כמה FPS אתה מקבל בBF4 על ULTRA ?

FastJack

על פי הנתונים שמציג bagetrek נשמע כאילו יש לך בעיה של התחממות ייתר. אך האם הקירור לשך הוא ריפרנס??

יש לי מספיק FPS שאפשר להנות ממנו באיכות ULTRA :) מבלי להתבייש גם במקומות קשים ^_^

פורסם
  • מחבר

FastJack

יש לי Sapphire Dual - X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים