עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך HD7850 WindForce OC2 של GIGABYTE.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי בעיה מוזרה של קריסות בכרטיס מסך הנ"ל, העניין הוא שאין לי יותר מידי דפוס לתקלה.

בעצם הבעיה היא מסך שחור/מסך שחור עם פסים ואיתם גם LOOP של הסאונד עד שגם הוא נתקע.

הייתי עם הכרטיס בIVORY ולא הצלחתי לשחזר את הבעיה, בבירור לא מדובר בבעיה של עומס/יציבות אלא TRIGGER שגורם לכרטיס מסך לאבד את זה.

רק HARD RESET עוזר.

שמתי לב שמידי פעם בקריסה המאוורר של הכרטיס מספיק להסתובב אבל זה אחרי שהוא כבר קורס.

הדפוס הכי קרוב שקיבלתי הוא שמידי פעם יש קריסה בCOUNTER STRIKE, בTRIAL של TITANFALL הוא קרס כל הזמן וממש מהר אבל בגלל שנגמר לי הTRIAL לא הצלחתי להראות בחנות שיש בעיה כמו איזה אידיוט. האמת שעכשיו לאחרונה היה לי קצת שקט מהכרטיס אבל שוב ששיחקתי GAUNTLET עם חבר זה פתאום קרס פעמיים ממש מהר (יום לפני לא קרס לי פעם אחת גם אחרי 4 שעות משחק) אבל כמו אידיוט הייתי חייב לעדכן BIOS לכרטיס למרות שהוא היה יציב.

זה משהו שקשור לכרטיס מסך ובבירור (MEMTEST / כל מבחן מאמץ למעבד לא קרסו לרגע). אני חושב שיש משהו בBIOS של הכרטיס שלא נותן לעבוד. אין שום קשר לחום כי הכרטיס קריר על 60 מעלות במאמץ משוגע.

כרגע חזרתי לBIOS הכי ישן של הכרטיס F5_A והוא עוד לא קרס אבל אני מאמין שזה יקרה מתישהו.

נראה אוליי ב SHADOW OF MORDOR זה יקרה ואני פשוט אגש לחנות, אני רק באמת לא יודע מה לעשות.

פורסם

הסרת דרייברים כמו שצריך ועידכנת לגירסא הכי חדשה?

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

520W של SEASONIC, הוא לא הבעיה.

ניסיתי להסיר/להחליף/ כל וריצייה עם דרייברים.

פורסם

נסה את הכרטיס על מחשב אחר ותעשה בדיקת מאמץ

פורסם
  • מחבר
נסה את הכרטיס על מחשב אחר ותעשה בדיקת מאמץ

הוא יכול לעמוד 12 שעות בFURMARK וכל בדיקת יציבות אחרת. גם בחנות בדקו אותו בבדיקת מאמץ.

זאת בעיה אחרת, אני קורא באינטרנט שלכרטיס הזה יש הרבה בעיות אבל לך תוכיח בIVORY שיש בעיה.

פורסם

דבר ראשון אני מציע לא לעשות בדיקות מאמץ עם Furmark שכן היא ידועה כמחסלת כרטיסים סידרתית

שוב אתה צריך לשלול האם הבעיה היא חומרה או תוכנה בגלל זה לבדוק על מחשב אחר חוסך הרבה זמן

נסה לתת יותר מידע כשהתקלה מופיעה

יעזור גם צילום של המסך עם הפלפון

נסה גם להסיר ולהתקין מחדש דרייברים של הכרטיס קול

פורסם
  • מחבר
דבר ראשון אני מציע לא לעשות בדיקות מאמץ עם Furmark שכן היא ידועה כמחסלת כרטיסים סידרתית

שוב אתה צריך לשלול האם הבעיה היא חומרה או תוכנה בגלל זה לבדוק על מחשב אחר חוסך הרבה זמן

נסה לתת יותר מידע כשהתקלה מופיעה

יעזור גם צילום של המסך עם הפלפון

נסה גם להסיר ולהתקין מחדש דרייברים של הכרטיס קול

תראה המחשב עבר פרמוט והבעיה לא השתנתה, גם להחליף דרייברים מספר רב של פעמים (אחרי ניקוי עם DRIVER SWEEPER) לא עזר.

תראה הבעיה היא או מסך שחור לגמרי עם לופ בסאונד או פסים (חומים/אדומים) עם לופ בסאונד.

לפעמים המחשב מאתחל את עצמו ואז יש צפצוף אחד עם הפסקה ושניים קצרים אז בטוח יש משהו בחומרה.

העניין שזאת בעיה שמצביעה על הזכרונות. אני אנסה להקשיב שוב.

להעביר את הכרטיס מסך למחשב אחר ולנסות עד שקורס זה מאוד בעייתי כי אין דפוס מדוייק, עכשיו לדוגמה בFIFA15 קרס לי פעמיים-שלוש ברצף אחרי שמעולם לא נתקלתי בבעיה במשחק.

פורסם

נסה לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון או שתחליף את הסלוטים לניסוי

איזה פסים אתה רואה מאונכים או אופקיים ?

האם לכרטיס יש ביוס כפול? אם כן אמור להיות כפתור על הכרטיס נסה להזיז אותו ולבטל OC עם יש כזה

פורסם
  • מחבר
נסה לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון או שתחליף את הסלוטים לניסוי

איזה פסים אתה רואה מאונכים או אופקיים ?

האם לכרטיס יש ביוס כפול? אם כן אמור להיות כפתור על הכרטיס נסה להזיז אותו ולבטל OC עם יש כזה

חיפשתי בהוראות שלו ואין ביוס כפול.

פסים אופקיים.

http://www.tomshardware.com/forum/388292-33-gigabyte-7850-crashing

זאת בדיוק הבעיה שיש לי.

http://forum.giga-byte.co.uk/index.php?topic=9913.0

גם בעמוד הזה.

פשוט אין פתרון עד כמה שאומרים.

דרך אגב, לא מופיעה בעיה בEVENT VIEWER.

- - - תגובה אוחדה: - - -

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125419

תראה את הביקורות של הכוכב 1 בNEWEGG, זה פשוט כרטיס INFESTED בבעיות עם אותו הדפוס.

נערך על-ידי DarkCowMoo

פורסם

יש לי אותו הכרטיס. בדיוק אותה הבעיה

תוריד את מהירות השעון של הכרטיס ב 10MHZ כל פעם אני כרגע יושב על 940MHZ עובד תקין

פורסם
  • מחבר
יש לי אותו הכרטיס. בדיוק אותה הבעיה

תוריד את מהירות השעון של הכרטיס ב 10MHZ כל פעם אני כרגע יושב על 940MHZ עובד תקין

אני רוצה אחריות!

יש לי 3 שנים ואם הם לא יכולים לבנות כרטיס נורמלי אז שיחליפו לי.

אני פשוט לא מאמין שצריך להתעסק עם השטויות האלה.

אייבורי בכלל חברה מאוד מאכזבת, כאילו העובדה שרצתי לשם 4 פעמים לא מספיקה כדי להבין שאני לא מחרטט?

נערך על-ידי DarkCowMoo

פורסם

ערב טוב DarkCowMoo ושאר חברי הפורום,

אודה לך אם תוכל להעביר אלי פרטים שלך בהודעה פרטית או ע"י שליחתם לכתובת מייל: yossi_k@ivory.co.il (מספר קריאה, או מספר טלפון), ואצור עמך קשר מחר בבוקר לעזרה בנושא.

במקביל להודעה זו אני שולח לך גם הודעה פרטית.

יוסי

אייבורי מחשבים

פורסם
  • מחבר

רציתי לעדכן את המתעניינים בנושא,

החלפתי את הכרטיס באייבורי לדגם של MSI 7850 HD 2GB אחרי שיוסי (אפשר אפילו להגיד שרק בזכותו אז תודה רבה!) דיבר עם החנות כי כמובן שהלקוח תמיד יקבל תשובות מעליבות ומזלזלות שפוגעות באינטילינציה.

אפילו צילום הבעיה בטלפון לא עזר בכלום, פשוט לא היה אכפת לטכנאי; אם הבדיקות מאמץ לא מקריסות את הכרטיס אז הוא תקין. עם יד על הלב אני מצפה מחנות לברר קצת על החומרה שהם מוכרים (ואני בטוח שזה לא הכרטיס הראשון בסדרה הספציפית שעושה ללקוח בעיות). במקום לטרטר אותי היה אפשר לחסוך המון כאב ראש עם חוקרים טיפה על הבעיה.

בסיכמו של דבר באמת לא אמליץ לקנות ברשת IVORY, אחת מחוויות הקנייה הגרועות ביותר שהיו לי ובסופו של דבר הייתה גם מסתכמת באי פתרון לולא עזרתו של יוסי משירות הלקוחות.

אז תודה יוסי!

אם מישהו רוצה בכיף אוכל להעלות את הסרטון ליוטיוב שתוכלו להבין באיזה בעיה מדובר.

חג שמח

פורסם

מקובל - אבל!

להבא, להתבטא כמו בנאדם. הדברים שנרשמו בדיון הזה מאוד מכוערים וגסים. זה לא משנה כמה אתה כועס על טכנאי כזה או אחר, או חנות כזאת או אחרת.

פורסם
  • מחבר
מקובל - אבל!

להבא, להתבטא כמו בנאדם. הדברים שנרשמו בדיון הזה מאוד מכוערים וגסים. זה לא משנה כמה אתה כועס על טכנאי כזה או אחר, או חנות כזאת או אחרת.

אתה צודק ב100%, זה ממש היה מכעס.

החברה של באמת יודעים להוציא אותך מהכלים.

אערוך את התגובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים