עבור לתוכן

איך מפרקים מאוורר שנראה ככה מהמעבד?

Featured Replies

פורסם

היי :)

יש לי מחשב עם i5-760 ומאוורר מובנה שהגיע איתו ועם המחשב, אבל לא נראה כמו מה שיש בסרטוני unboxing של המעבד ביוטיוב. תמונה של המאוורר כאן: http://ibin.co/1cojC6nHpvEO

אני רוצה לפרק את המאוורר ולשים עליו משחה תרמית חדשה אבל אני לא מצליח לפרק אותו. כמו שרואים בתמונה יש שם שתי ידיות קפיציות וגם 4 ברגים מוגנים בפלסטיק אבל אי אפשר לסובב את המיגון כדי להוציא אותו כמו שמראים בסרטונים, והידיות לא עושות כלום כשמפעילים לחץ חלש עליהן.

נתקלתם פעם בדבר כזה? יש לכם רעיון איך להוציא את הסט?

תודה רבה! :)

פורסם

דומה לסדרת הORB של TT כמו זה

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835106069

תראה אם אתה מצליח למצוא מדריך וידאו או משהו של זה אבל לפי דעתי מהתמונה שצירפת יש מצב שהארבע גומיות\בורג או נשלפות או מסתובבות במקום כמו ברז. עוד לא נתקלתי בהתקנה כזאת.

פורסם

זה נראה שהחלק הקרוב לספק כח יש לו קליפס מצד ימין תלחץ עליו כלפי פנים ואם זה לא עובד פתח את הדלת של המארז מהצד השני ותראה אם יש גישה כלשהי לתושבת אולי הברגה פנימית :\

פורסם
  • מחבר
זה נראה שהחלק הקרוב לספק כח יש לו קליפס מצד ימין תלחץ עליו כלפי פנים ואם זה לא עובד פתח את הדלת של המארז מהצד השני ותראה אם יש גישה כלשהי לתושבת אולי הברגה פנימית :\

יש קליפסים כאלה משני הצדדים אבל גם כשלוחצים על שניהם לא ממש קורה כלום. אני אבדוק, תודה :)

פורסם

תלחץ עליהם ותנסה לתת טיפה קונטרה עם היד לכיוון מטה רק לא חזק מדיי בשביל לא לשבור שום חלק

פורסם

התמונות לא טובות, נסה לצלם יותר ברורות שנבין על מה מדובר..

פורסם

אם אני רואה נכון איפה שהקליפסים יש הברגה לתוך הגוף עצמו ככה שיש מצב שזה מה שמהדק אותם לתושבת תקן אותי אם אני לא רואה נכון...

בנוסף על הצלעות האחרונות כתוב דגם של הקרור תנסה לראות מה כתוב שם

קיצור תיקח מברג פיליפס תוציא את ההברגה והוא בחוץ

*הייתי מציע לך להוציא את הכרטיס מסך בכדי שתיהיה לך זוית טובה יותר לראות איך זה תפוס

פורסם

מצפייה בתמונות בלי קשר לקירור נראה שיש לך ספק גנרי ממליץ לך להחליף אותו למשהו איכותי

פורסם
מצפייה בתמונות בלי קשר לקירור נראה שיש לך ספק גנרי ממליץ לך להחליף אותו למשהו איכותי

:jafafa:

פורסם
  • מחבר
אם אני רואה נכון איפה שהקליפסים יש הברגה לתוך הגוף עצמו ככה שיש מצב שזה מה שמהדק אותם לתושבת תקן אותי אם אני לא רואה נכון...

בנוסף על הצלעות האחרונות כתוב דגם של הקרור תנסה לראות מה כתוב שם

קיצור תיקח מברג פיליפס תוציא את ההברגה והוא בחוץ

*הייתי מציע לך להוציא את הכרטיס מסך בכדי שתיהיה לך זוית טובה יותר לראות איך זה תפוס

יש 4 ברגים ב4 "פינות" של הגוף אבל יש עליהם מיגון פלסטיק שאני לא מצליח להוציא. לא הצלחתי לסובב אותו או למשוך החוצה, הם קצת תקועים. יש לך רעיון מה לעשות איתם?

ואני לא משתמש במחשב הזה (במצב הנוכחי שלו) בשביל משחקים הרבה מעבר ל2008-2010, או עיבוד מסובך מדי. אני פשוט לא רוצה שהמעבד יגיע ל100 מעלות כשאני מתכנת ככה שלא דחוף לי להחליף רכיבים. אבל תודה על הטיפ :)

פורסם

אוקיי לא ראיתי שזה מחובר לגוף פלסטיק אז אם ככה זה כנראה מה שהמחזיק את המאוורר ככה שזה לא קשור

העיקרון הוא מאוד פשוט יש לך תושבת פלסטיק וקליפס אחד ברוב המקרים "שנמתח" ע"י לחיצה תנסה לצלם מזוית צד כדי שיהיה אפשרי לראות מה קורה שם ...תנסה שוב פעם ללחוץ על הקליפס שקרוב לכרטיס מסך אבל הפעם עם הרבה יותר כח לפעמים זו הדרך

וסתם שאלה המעבד מתחמם יתר על המידה בזמן עבודה הוא שהוא במצב סביר?

פורסם
  • מחבר

ה-idle שלו הוא בסביבות 40-50 מעלות, בעומס מתון הוא יכול להגיע ל70-75, היום ניסיתי להמיר פורמט של סרט DVD והליבות הגיעו ל97 מעלות והמחשב התחיל להוריד clock speeds כדי לא להישרף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים