עבור לתוכן

חלאס! הגיע הזמן לשמוע נורמלי באוטו

Featured Replies

פורסם

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1173076

הזמנתי את נגן הזה אתמול , כמו כן יש לי מגבר ישן מהאוטו של אבא , לא בטוח בדגם אבל הוא מחברת BOSH , 4X600W

עכשיו , אני צריך רמקולים משהוא על רמה , אבל לא להגזים במחיר.. אני לא רוצה לרוקן תבנק בשביל כמה רמקולים ויותר חשוב לי האיכות מהעוצמה(אבל לא להפקיר תעוצמה ;) ) ...

כמו כן , סאב משהוא נחמד , הבעיה היא שזה אוטו קטן (סוזוקי גימיני) ואני לא בטוח שיהיה מקום לתקוע תתיבת תהודה , אני יודע שאפשר להשיג אותם גם בלי התיבה , השאלה היא מה מקריבים בשביל זה ..

גם הסאב , לא צריך משהוא יקר , או בעוצמה אדירה .. משהוא באיכות טובה שיוכל לתת חויית שמיעה מושלמת :)

ויש לי שאלה , אם אני מחבר רמקולים 300W למגבר 600W , הם ישרפו ? או בעיות אחרות שיכולות לצוץ ..

תודה מראש לכל העוזרים :)

פורסם

יש לי רדיו של פיוניר ואני ממש ממליץ להתרחק ממנו, תבדוק אם אתה יכול להחליף

השליטה בכל הפונקציות ממש גרועה, מכשירים לא נוחים

הסוני הפשוט שקניתי לאחותי לוקח אותו בלי מאמץ

פורסם
  • מחבר

למה למשל אתה מתכוון בפונקציות ? אף פעם לא היה לי נגן MP3 , אני לא ממש מתמצא בנושא של איך החיפוש עובד ודברים כאלה ...

אבל בעקרון כל הספריית מוזיקה שלי מחולקת לפי אלבומים( 318 :P ) ככה שלא נראה לי שבקטע הזה יהיו בעיות

פורסם

למשל זה שהרדיו מציג שם שיר עד 32 אותיות, כשהוא מראה רק 16 בהתחלה וכדי להגיע ל16 הבאות חייבים ללחוץ 3 שניות על איזה כפתור

או זמן המעבר בין שיר לשיר (זה קצת השתפר בדגמים החדשים), אבל סוני יותר מהירים

לפיוניר יש גם המון בעיות עם בחירת שירים אקראית, אתה פשוט שומע את אותו רצף כל הזמן, כל התוכנה ממש ממש גרועה

יש לי דגם די טוב שלהם 7500 ואני ממש לא מרוצה

לאחותי קניתי דגם ממש ממש פשוט של סוני CDXMP40 אחרי שבדקתי אותו בחנות והוא בכמה רמות יותר טוב מבחינת השליטה (אין הגבלה לאורך שיר בתצוגה, גלילה של השם אוטומטית)

פורסם
  • מחבר

לא רוצה לזלזל , אבל נראה לי דיי מוזר שחברה כמו פיונייר שהיא בעלת שם עולמי תוציא מוצרים עם דפקות שכאלה :\

אני אחפש את הדגם הזה בחנות ונראה איך הוא .. בנתיים אני דיי מאמין שזה לא ממש רציני , לפחות לא הקטע של הכתוביות , הזה של ה ראנדום יפריע לי קצת..

פורסם

כאחד שיש לו עם מערכת של סוני באוטו בשוווי של 3 וחצי אלף שקל אני אומר לכם שסוני לוקחת את כל המתחרות שלה בקטע של השליטה על פונקציות ובאפשרויות המגוונות שהמערכת מציעה לכם. אבל לא תמיד סוני נותנת את האיכות הכי טובה ויש מערכות כמו פיוניר וקנווד שלוקחות אותה באיכות השמיעה. לא שאני לא מרוצה אבל שמעתי כמה וכמה מערכות ואם איכות שמיעה זה מה שחשוב לך זה או קנווד או פיוניר ואחרי זה סוני. ואם חשובים לך כל הדברים הנלווים כמו צבעים מתחלפים בתצוגה, ורמת בהירות או חדות למסך הקטנטן של המערכת אז לך על סוני, אבל הם יקרים מאוד בדרך כלל.

פורסם
  • מחבר

"ואם חשובים לך כל הדברים הנלווים כמו צבעים מתחלפים בתצוגה, ורמת בהירות או חדות למסך הקטנטן של המערכת אז לך על סוני, אבל הם יקרים מאוד בדרך כלל."

ממש לא :)

אני רק רוצה חדות שמיעה , צליל נקי ואיכותי , וכמובן לפמפם קצת תווליום פה ושם לא יזיק ;D

וכמו כן בולמיי זעזועים מאוד חשובים לי (ג'יפ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים