עבור לתוכן

The Crew-דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

מעניין הסרטון השוואה

באמת מוזר

אישית יש לי רק שלושה ארבעה מכוניות כרגע

כנראה מכוניות יקרות יותר זה רק בשביל היופי והשואו

אבל היו צריכים גם להוסיף מהירות גבוהה יותר

• תגובות 47
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Top Speed זה לא המדד, תאוצות מהמקום, תאוצות ביניים (עקיפות), הם המדד הרציני, תבדוק אם המהירות תואמת למקור האמיתי.

פורסם

אגב במשחק יש כל כך הרבה SERVER ISSUES

שזה עצוב

כל פעם שאני משחק יותר משעה זה מגיע וזה לא שומר התקדמות

כבר גיליתי עשרות מקומות במשחק מתוך 242 נקודות ציון וכל פעם זה מתאפס לי מחדש וכל מיני בולשיט בסגנון

פורסם
Top Speed זה לא המדד, תאוצות מהמקום, תאוצות ביניים (עקיפות), הם המדד הרציני, תבדוק אם המהירות תואמת למקור האמיתי.

זה נכון. הבעיה היא שגם כשמדובר בדברים כמו אחיזה ולקיחת פניות, יש יתרון להרבה מכוניות זולות על פני הרבה מכוניות יקרות.

מכוניות כמו שלבי GT500 ופורד GT 2005 יעשו את זה לא פחות טוב מהפגאני, וזה מה שמתסכל.

פורסם

ליאור מה שאתה אומר לא אמור לקרות במשחק.

אם לוקחים במציאות סתם לדוגמה את הפוקוס שהראת בסרטון שלך לעומת סופר-קאר אמיתי כמו הפורד GT או הפאגאני אין סיכוי שהאחיזה ולקיחת הפניות תהיה יותר טובה בפוקוס מאשר בסופר-קאר ולא משנה כמה תשקיע בפוקוס.

אם זה המצב במשחק אז יוביסופט עשו עבודה ממש לא משהו (בלשן המעטה) עם נתונים של המכוניות.

פורסם
שאלה, כמה חלקים מארה"ב המשחק הזה מכיל ועד כמה הם נאמנים למקור ? (מבחינת כבישים וערים).
פורסם

שום דבר לא באמת נאמן למקור, כי אחרת המשחק הזה לא ישוחרר. יש לך את מיאמי, ניו-יורק, שיקאגו, דטרויט, לאס וגאס ולוס אנג'לס כערים ראשיות וכל האחרות נראות כמו כפרים קטנים.

גם הערים הראשיות הללו הן בגודל של אולי 5% מהערים במציאות. המון ערים בכלל לא קיימות. הייתי אומר שהמפה הזאת היא יותר טבע מאשר ערים, שם השקיעו לא מעט.

@jackhammer

מה לעשות, ככה זה במשחק. צריך לבחור את המכוניות הנכונות בלי קשר למציאות מה שאומר המון ניסוי וטעיה. עד עכשיו זרקתי אולי 2 מליון לכלום.

נערך על-ידי djelectric

פורסם
שום דבר לא באמת נאמן למקור, כי אחרת המשחק הזה לא ישוחרר. יש לך את מיאמי, ניו-יורק, שיקאגו, דטרויט, לאס וגאס ולוס אנג'לס כערים ראשיות וכל האחרות נראות כמו כפרים קטנים.

גם הערים הראשיות הללו הן בגודל של אולי 5% מהערים במציאות. המון ערים בכלל לא קיימות. הייתי אומר שהמפה הזאת היא יותר טבע מאשר ערים, שם השקיעו לא מעט.

@jackhammer

מה לעשות, ככה זה במשחק. צריך לבחור את המכוניות הנכונות בלי קשר למציאות מה שאומר המון ניסוי וטעיה. עד עכשיו זרקתי אולי 2 מליון לכלום.

יש אלמנטים של P2W? יש במשחק כסף "רגיל" ובנוסף גם "זהב" שנותן דברים מיוחדים??

פורסם

יותר גרוע, יש אלמנטים של Win4Free. ה-Dodge Viper שפותחים בחינם באמצעות Upoints היא אחת המכוניות המהירות במשחק. מי שקונה Season Pass מקבל גישה למכוניות מאוד מהירות נוספות בלי מאמץ נוסף.

החדשות הטובות הן שאפילו מכוניות כמו הניסאן Z34 שפותחים בהתחלה יכולות להיות מהירות וחזקות ממכוניות Endgame דוגמת הפאגאני. הגיון...

המשחק מאוד מעניש שחקנים שמכניסים מליונים במכוניות יקרות עם מהירויות נמוכות וביצועים בינוניים.

נערך על-ידי djelectric

פורסם
יותר גרוע, יש אלמנטים של Win4Free. ה-Dodge Viper שפותחים בחינם באמצעות Upoints היא אחת המכוניות המהירות במשחק. מי שקונה Season Pass מקבל גישה למכוניות מאוד מהירות נוספות בלי מאמץ נוסף.

ואיך מקבלים את הנקודות האלה? בכסף אמיתי?

פורסם

לא. זה מאוד דומה לניקוד שמקבלים ב-XBOX LIVE לדוגמה. זה ניקוד שנמצא בפרופיל של המשתמש ב-UPLAY והוא גדל כשפותחים עוד הישגים. ב-UPLAY מתחת לשם יש את כמות נקודות ה-U. אני חושב שצריך 100 בשביל לפתוח את ה-Dodge.

פורסם

סעמק...

בימים האחרונים התחלתי להתלהב מהמשחק אבל עכשיו נזכרתי למה לא התלהבתי ממנו בהתחלה....

אני לא מתכוון להתקין קליינט על כל משחק שאני קונה.

בנוסף כל האלמנטים הלא מאוזנים שאתם מעלים פה (שגם באתרים בחו"ל מציינים)...

אני אחכה עוד קצת זמן נראה איך המשחק מתפתח

פורסם

חברים, קניתי כרגע את המשחק והוא יורד.

אשמח לקבל איזה שהיא הדרכה קצרה ובסיסית ביותר על המשחק.

דברים שחשוב לדעת...

עצות/טיפים...

הכל יבוא בברכה :-)

פורסם

העצה הראשונה - שחק בעלילה ותעשה מה שאומרים לך שם. אתה תתחיל בצפון-מרכז ארה"ב ומשם תרד למיאמי ולדרום-מרכז.

איפשהו שם, אחרי שעתיים+- של משחק בעלילה אני מציע לקחת הפסקה ולהתחיל לטחון קילומטראז'ים.

יש נקודות במפה שצריך לגלות (אנטנות) והן חושפות משימות-צד מאוד חשובות שיחזקו את המכוניות שלך. לעשות את הדרך לדרגה 30 זה דבר מאוד חשוב ויפתח לך עוד מוסכים ברחבי ארה"ב.

אני לקחתי קיצור דרך קיצוני יותר ובאמצעות פעלולים כמו קפיצות עשיתי את הדרך ל-50 ואז נפתחו לי כל המוסכים. משם לקחתי כמה מכוניות, הבאתי אותן לדרגה 1200 פלוס והשתמשתי בהן בשאר המשימות שהפכו לקלות.

פורסם

@jackhammer

פשוט בסרטון שהבחור העלה לפני ששאלתי רואים דווקא את סאן פרנסיסקו ברמת פירוט די יפה (גם של הבתים) לפחות במקומות שהוא נהג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים