פורסם 2014 בדצמבר 210 שנים כרגע אני ממילא לא משתמש בתיבת הילוכים. אני מתרסק לעיתים קרובות מדי גם ככה, אז העדפתי לוותר עליה בשלב הזה עד שאתרגל להגה ואלמד לשלוט על כל ההגדרות שלו. אתמול אגב מצאתי את האתר הזה שנראה מבטיח, אבל עדיין לא יצא לי לנסות את ההגדרות שהוא מציע.כל המשחקים ברשימה שם משחקי צעצוע ניסיתי את ה G27 בהם ומשחקים לא רצינים תקנה אססטו קורסה ושם ההגה קם לחיים וגם ההילוכים והקלאץוגם WRC 4 כיף עם ההגה לטעמיעוד משחק שמאוד נהנתי זה NEED FOR SPEED THE RUN הניד פור ספיד היחיד שיותר נורמלי באיכות נהיגה לגבי ההגדרות של ההגה אצלי כמו בתמונה מעלות 450 או 900 תלוי במשחק בקשר ל CREW בעמוד בסטים יש המון ביקורות חיוביות סתם מהסתכלות הוא באמת נראה לי ארקיידי לחלוטין וגם קצת גנרי בגרפיקה והסביבות אבל נראה שאפשר לנהוג בצורה רציפה לפחות מרחקים גדולים אז זה קצת מושךמחכה לקוד שצריך להגיע עם ה 970 החדשעריכה" שלחתי לאמזון מייל ציינתי שהכרטיס כבר הגיע ואם אפשר לקבל את הקוד חזרו אליי תוך כמה דקות עם הקודקניתי עכשיו את המשחקעריכה" שחקתי איזה שעתיים שלוששליטה די מעפנה כמו כל המשחקים בסגנון לא מצאתי הגדרות טובות לG27 עוד לא שחקתי מספיק בנתיים כל ההתחלה מציקים לך ממשימה למשימה וכל מה שרציתי זה קצת להסתובב בשקט זה עוד לא יצאעריכה" הצלחתי לסדר שההגה ירגיש טוב בעזרת הפרופיילר וגם הגעתי כבר למצב שאפשר לנסוע בשקט לטייל ועכשיו הרבה יותר נהנהעריכה"אחרי אפילו עוד כמה שעות אפשר להגיד נהנה מאוד האטמוספרה והסביבות בכביש והתנועה בכביש של מכוניות אחרות הכל עשוי טוב מפות כנראה ממש ענקיות כי נסעתי בין שלושה ערים קרובות ואפשר להעביר שעות רק ביניהן ויש דברים ממש יפים כמו סוגים של גשרים אתרים מפורסמים אפשר לראות מרחוק ולהתקרב והכל נהיה חד ככה שאין טעינות או דברים קופצים משום מקום אפשר לנהוג ככה ב 90 קמש לאט ולהנותאמנם השליטה לא הכי הכי אבל אחרי שמסדרים זה מספיק טוב למשחק הזה בנתיים גם לא נהגתי ביותר מידי מכוניות אז אולי חלק מהם ירגישו יותר טוב נערך 2014 בדצמבר 310 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 בדצמבר 410 שנים נרכש אתמול, לא כי זה משחק שאיאפשר לוותר עליו אלה כי זה כמו עוד אחד מסרטי "מהיר ועצבני" אתה חייב ללכת לראות ולהגיד שראית.אז כן קצת מצועצע ביחס לGRID או לסימולטור נורמלי כמו Assetto Corsa אבל עדיין מעביר לך את הזמן ולא משפיל את חווית הנהיגה יותר מדי.
פורסם 2014 בדצמבר 510 שנים מחבר למה לא השם שלי זה TAOTAO2885 הוספתי אותך אני רק צריך להבין כיצד אנחנו יכולים לשחק יחד ולהצטרף לאותו צוות....
פורסם 2014 בדצמבר 610 שנים דפקתי עכשיו נסיעה מניאגרה פולס לפלורידה קיז ככה מצד ימין למעלה של המפה לימין למטה בדרך עברתי בניו יורק ומיאמי לקח איזה שעה + נסעתי בסבבה לא תמיד מהר בדרך פגשתי כמה שחקנים אחרים ונסענו אחד אחרי השני ועשינו מרדפים אבל עוד לא הכי ברור לי מה באמת אפשר לעשות עם אנשים אחרים חוץ מלפגוש אותם בכביש מה גם בכל זמן נתון אין כל כך הרבה שחקנים אחרים אולי 5-7 וגם הרוב תמיד רחוקים ממך קילומטרים משחק טוב האמת רק בגלל הגודל שלו משער שלעבור את כל הכבישים יקח עשרות שעות בנתיים אני רק רמה 8 בקושי עשיתי משימות אחרי ההתחלה שמפגיזים אותך בהצקות עכשיו אני סתם מטייל אבל שחקנים אחרים שאני רואה רמות 30+ יש להם רכבים פשוט מהירים יותרבנתיים גיליתי במפה רק איזה חמישה שישה ערים אני לא משתמש בקפיצה אוטומטית למקומות אני מעדיף לנהוג בא לי להגיע ללוס אנגלס אבל זה בצד השני של המפה נערך 2014 בדצמבר 610 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 בדצמבר 610 שנים שאלה - אני ועוד כמה חברים מנסים ליצור crew וזה פשוט בלתי אפשרי בשבלנו.ניסינו port forwarding, ניסינו הכל - אי אפשר להצטרף. מישהו נתקל בזה?
פורסם 2014 בדצמבר 810 שנים למה אני רואה אנשים עם רכבים שאני לא יכול לקנות?מאיפה הם משיגים אותם? ומה הדרך הטובה ביותר להרוויח כסף?
פורסם 2014 בדצמבר 810 שנים בכל "מדינה/ארץ" יש סוכניות רכבים אחרות, קח בחשבון שהמחיר של הרכבים החזקים גבוה (90K והלאה).
פורסם 2014 בדצמבר 810 שנים לעזאזל כתבתי עכשיו איזה עמוד שלם ופתאום לחצתי משהו העמוד ריפרש את עצמו ואין לי כח לכתוב שוב קיצר שחקתי היום הרבה ונהנתי איזה אחד החליט לנסוע אחרי מעל לשעה ועשינו מרדפים באזור סן פרנסיסקו ולוס אנגלס יש שם אחלה כבישים עם פיתולים וגם בתוך העיר יש המון פניות כל כמה מטרים שאפשר להשתעשע נכנסתי גם לאיזה דילר באזור והיו שם למבורגיני פגאני וכל מיני דברים יפים שאפשר לקחת לנסיעת מבחן כל אחד עולה איזה חצי מליון יש לי רק 88 אלףומכונית אחת שהתחלתי איתה מוסטנג 2011 אני רק רמה 9 רוב האנשים שאני רואה רמה 30+ הבן אדם שנסע איתי החליף 5-8 מכוניות תוך כדי נסיעה בלחיצת כפתור ..מפה ענקית באמת ועוד לחשוב שאפשר לרדת מהכבישים ולנהוג בשטחים הפתוחים לגבי הגדרות של הגה מצאתי שהכי טוב להוריד קצת בסליידר של FFB וגם ברגישות של ההגה להוריד קצת הכל בסליידרים בתוך המשחק זה שיפר לי
פורסם 2014 בדצמבר 910 שנים לעזאזל כתבתי עכשיו איזה עמוד שלם ופתאום לחצתי משהו העמוד ריפרש את עצמו ואין לי כח לכתוב שוב קיצר שחקתי היום הרבה ונהנתי איזה אחד החליט לנסוע אחרי מעל לשעה ועשינו מרדפים באזור סן פרנסיסקו ולוס אנגלס יש שם אחלה כבישים עם פיתולים וגם בתוך העיר יש המון פניות כל כמה מטרים שאפשר להשתעשע נכנסתי גם לאיזה דילר באזור והיו שם למבורגיני פגאני וכל מיני דברים יפים שאפשר לקחת לנסיעת מבחן כל אחד עולה איזה חצי מליון יש לי רק 88 אלףומכונית אחת שהתחלתי איתה מוסטנג 2011 אני רק רמה 9 רוב האנשים שאני רואה רמה 30+ הבן אדם שנסע איתי החליף 5-8 מכוניות תוך כדי נסיעה בלחיצת כפתור ..מפה ענקית באמת ועוד לחשוב שאפשר לרדת מהכבישים ולנהוג בשטחים הפתוחים לגבי הגדרות של הגה מצאתי שהכי טוב להוריד קצת בסליידר של FFB וגם ברגישות של ההגה להוריד קצת הכל בסליידרים בתוך המשחק זה שיפר ליכמה גדולה המפה? כמה זמן נסיעה מצד אחד לצד השני ?איך משיגים כסף? עושים "משימות" או שפשוט "מתערבים" עם אנשים אחרים בצורה רנדומלית?
פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים הקלטתי כמה דקות משחקיות די התמכרתי למשחק האמת http://youtu.be/8CzOp6okc04
פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים נתון שחשוב שתדעו - מכונית יקרה יותר לא אומר מכונית מהירה יותר.שמתי כמה מכוניות על הכביש המהיר של וגאס לבדיקהhttps://www.youtube.com/watch?v=LFtmq8H5tkkתלמדו ממני. אם אתם רוצים מכונית מהירה - אל תקנו פגאני או קאוניגזג.
פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים שאלה, כמה חלקים מארה"ב המשחק הזה מכיל ועד כמה הם נאמנים למקור ? (מבחינת כבישים וערים).
פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים נתון שחשוב שתדעו - מכונית יקרה יותר לא אומר מכונית מהירה יותר.שמתי כמה מכוניות על הכביש המהיר של וגאס לבדיקהhttps://www.youtube.com/watch?v=LFtmq8H5tkkתלמדו ממני. אם אתם רוצים מכונית מהירה - אל תקנו פגאני או קאוניגזג.אין לי את המשחק אז אני לא בטוח שזה נכון אבל זה נראה שבחלק מהמכוניות ה"בריאות" של המכוניות שלך יותר נמוכות... לא יודע מה ההשפעה של זה על הביצועים של המכונית...גם קח בחשבון שהתאוצה של המכוניות היקרות ממש לא אותה תאוצה כמו של המכוניות היותר זולות. אולי הטופ ספיד דומה אבל התאוצה די שונה לפי הסרטון שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.