פורסם 2004 במרץ 1421 שנים לפני כמה זמן הצטרפתי לפורום והחלטתי לעשות למחשב שלי מודינג עכשיו המודינג שאני מתכנן הוא פאן-בייס לא באס לא בעס אני מעוניין לקחת 4 מאוורים יחסית גדולים (של ספקי כוח) ולחבר אותם למחשב שלי עכשיו הנה השאלות: 1: האם עדיף לעשות את הבייס מהצד של המארז? (+סידור חוטים) 2: האם עדיף לוותר על הפאן בייס לפזר את המאווררים שיגרמו לאוויר לזרום בצורה יעילה יותר? 3: בעקרון המאוור שמצאתי עד עכשיו הוא 12וולט מאוד חזק ושקט מה שאני רוצה זה לחבר את כול המאוורים עם מפסקים וליצור מעגל סגור שלא מחובר למחשב, ואני רוצה לשאול אותכם איך אני יוכל להניע 4 מאוורים עם ספק אחד (לא של מחשב) תודה לכול העוזרים אני מקווה להשלים את המודינג בקרוב ברגע שיהיו לי את כול החומרים אני ניגש לעבדוה ומביא לכם ת'מודינג של החיים שלי (גם הראשון!! )
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים 1. מה שיפה לך2. אם הם עושים יותר מידי רעש כדאי לבנות3. תלוי איזה ספק ואיזה מאוררים. בעיקרון על כל ספק כתוב איזה זרם הוא יכול לתת, תחשב את סכום הזרמים שהמאוררים שלך צורכים ותמצא ספק שנותן כזה זרם.
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מחבר בעקרון המאוורים הם 12 וואט + עוד אחד קטן גם של 12 וואט של המעבד (פירקתי מהמחשב הישן)אז נניח אני מעוניין ב4 מאוורים אז אני אצטרך ספק כוח של 48 וואט, עכשיו יש לי עוד שאלה איך אני נניח עושה ,או איפה אני קונה מעגל שמראה אם המאוורים פועלים על עוצמה חלשה וא חזקה (עם לדים)
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים אתה מבלבל פה לגמרי מונחים שוניםכל המאוררים צורכים 12V (וולט לט וואט) ככה שאתה צריך ספק שנותן 12V, השאלה איזה זרמים הוא מסוגל לספקעל כל מאורר רשום איזה זרם הוא צריך, הזרם נמדד באמפר (A), מאורר ממוצע צורך כ-0.13A, אתה צריך לחשב את סכום הזרמים ולקנות ספק שמסוגל לתת כזה זרם במתח של 12V. על הספקים הקטנים לא רשום הספק כמו בספק של המחשב, רשום רק מתח וזרם.מעגל שמראה את עוצמת המאוררים זה כבר פאןבאס שלם, יש אחד כזה בשם ריובאס של sunbeam אצל זיגזאג.
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מחבר אההההה עכשיו הבנתי המאוור שיש לי כרגע צורך 12V ו A 0.16אז אני צריך לחשב את ה A ולא את הוולטטוב עכשיו בקשה אחרונה חביבה אמ איפה קונים את הבקרה לאמוורים יענוש שליטה במהירות אם תתנו לינק אשמח מאוד
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים לא אמרת שאתה רוצה להכין פאן באס?! טוב כל אופן יש לך כאן מבחר רחב :http://pch.co.il/docs/pi1502359760.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.