עבור לתוכן

מישהו יודע איך מציעים מישהו

Featured Replies

פורסם

א) יש לי נסיון חיים כי אני לא ילד. ב) אני יודע לא מעט. ג) אמת היא אמת ושקר הוא שקר, לא משנה מי אומר זאת. ד) העובדות שלי מגיעות דווקא ממחקרים שנעשו, הסרט מציג בעיקר תמונה הפוכה. ה) אני בור כי אני לא מאמין בשטויות הזויות?

יש אנשים כל כך רגישים לסוגסטיות שאתה יכול לשחק איתם כמו פלסטלינה!

לכל אדם במוח יש איזורים שאחראים על אמפטיה.

דרך אלו, סיפורים סרטים ומוזיקה יכולים לגרום לנו לחלום על מה שלא קרה.

מערכות המוח מעבדות יוצרות בסיס זיכרון ורגש בכל הטווח האנושי, ואותו אפשר לרתום ליצירת זכרונות כוזבים מכל סוג.

כמובן שיש אנשים רגישים יותר ורגישים פחות לסוג כזה או אחר.

אבל מספיק שתראה איך ילדים רואים משהו קצת מפחיד וזה עושה להם סיוטים בלילה, כדי להבין כמה קל להצית את הדמיון ולהפוך את המוח למעורב אישית בדברים שלא באמת קיימים.

הילדה הזאת חושבת שגנבו לה את האף.

איזו טרגדיה.

איזו דרמה.

סוגסטיה של דבר שהמודע לא יודע איך לשלול או להתמודד איתה.

רק תן לה את האף בחזרה והיא תהיה שמחה.

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

להלן, עוד כמה שטויות הזויות שאתה יכול להתכחש אליהם.

אתה יודע הרבה, אז אתה בטח יודע שאנשים יעדיפו לשלול כל דבר שמערער את הקיום הקטן והבטוח שלהם מאשר לבחון נקודת הסתכלות חדשה. חייזרים זו עובדה ידועה, כמו גלגול נשמות. אני לא מתכוון לבזבז את האנרגיה שלי על לנסות להראות לבן אדם את הדרך כהוא לא מבין בכלל שהוא אבוד. להסביר לבן אדם איך פועלים הכוחות שהוא לא מודע אליהם, לחילופין. בקיצור, קח הלוואה.

פורסם

אתה מנסה להוכיח את קיומם של חייזרים וגילגול נשמות ע"י חשיפת קונספירציה להפיל את פידל קסטרו?

פורסם

"חייזרים זו עובדה ידועה", אתה רציני?

זה ממש לא עובדה!, הכל בגדר השערות וספקולציות.

אני אישית ממש לא מאמין בקיומם.

פורסם

למה לא ?.

חייזר , בהגדרתו , הוא צורת חיים חיצונית לכדוה"א .

מספיק שתתגלה בקטריה באיזשהו כוכב בשביל לקבוע שחייזרים קיימים .

בנוגע לחיים תבוניים ,

מצד אחד , קשה לי להאמין שאין : ישנם מילארדי כוכבים ביקום .

מצד שני , אין הוכחה לקיומם .

אני , באופן אישי , מאמין שחייב להיות לפחות עוד גזע תבוני בודד ביקום שלנו (מלבדנו) .

לשאלה , מדוע הוא אינו יוצר איתנו קשר , התשובה תהיה : מדוע אנחנו לא יוצרים איתו קשר ..

באופטופיק קטן ,

אני אציין שנאסא התחילה לחקור את האפשרות שמנוע העיוות הוא טכנולוגיה שאפשר להגיע אליה . (כן,זה מסטארטרק) .

פורסם

יש הבדל גדול בין בקטריה חוצנית-וההסתברות הסטטיסטית שיש ביקום עוד גזע תבונתי,

לתיאוריות שחייזרים חיים ביננו- טסים באוטוסטרדות בשמים-ויורדים לחטוף אנשים מדי פעם כדי לסנוור אותם באורות חזקים ולדחוף להם מכשירים חדים לתוך הגוף.

פורסם

מסכים .

אם הם בינינו , למה להם להתחבא ?.

בתאוריות ההזויות האלה גם אני לא תומך .

פורסם

כי אנשים מפחדים ממה שהם לא מבינים. חייזרים מתקדמים בצורה מטורפת, אנחנו צורת החיים הכי צעירה ביקום ואנחנו משתמשים בכלים רק במשך 12,000 שנים. תחשבו מה היה המצב הטכנולוגי אם היינו קיימים מיליון שנים. הם מתגלים למי שצריך. אם הם יתגלו בצורה גרנדיאוזית יהיה רק רע. כמו שיש בני אדם רעים, יש חייזרים רעים והם ינצלו את המצב כדי לזרוע פחד - מה שהרעים ניזונים ממנו. וארתור ראיתי בדיוק מה צורת המחשבה שלך. "להפיל את קסטרו"... למה להפיל את קאסטרו - הוא לא היה איום. אמריקה ניסתה להמציא איום, על חשבון אזרחים אמריקאים. כמו שהם עשו ב9/11 וכמו שהם עשו עם עיראק. כמו שהם עושים עכשיו עם דאע"ש והאיבולה. אתה אוכל כל מה שנותנים לך וחושב שאתה חכם מכולם, וזה בידיוק מה שהתקשורת ומערכת הבנקים ירצו. חברת האשראי העולמי זו חברה פרטית. הבנק העולמי גם. אמריקה חייבת 2+ טריליון דולר - לחברה פרטית. תתאפס על המציאות, עובדים עליך בעיניים. גדלנו להאמין שכולנו נהיה משחקני קולנוע ומנהלים ועשירים, בזמן שאנחנו עובדים בעבודות שאנחנו לא אוהבים כדי להתקיים - זה עבדות. כל מה שאני צריך כדי לשרוד זה דונם אדמה. אבל אני לא יכול לקנות דונם אדמה ולשים צריף מבלי לשלם מלא כסף על הזכות להקים צריף ולהגיש הצעת מחיר לאדמה. אני לא יכול, מבחינה חוקית. תחשבו למה...

בנוסף: מה אם הייתי אומר לך, שהאנשים שאתה סומך עליהם, אלה שמקבלים את ההחלטות שכולנו מושפעים מהם. משימוש מקאנאביס ועד לNSA. הם אותם אנשים שקנו וסגרו חברה שיצרה מכונית המונעת מאוויר? אתה תגיד לי שאין דבר כזה ושזה שקר וכי היית שומע בחדשות. כל זה היה נכון, אם האנשים שקנו וסגרו את החברה המציאה את המכונית, לא היו הבעלים של של רשתות החדשות הגדולות. איזה קטע, אה? ולמה הם עשו את זה? כי הם גם הבעלים של חברות הדלק... והם סגרו את המכונית הזאת כי אי אפשר לעשות מס לאוויר. אז למה מה פשוט לייצרו את המכונית בצורה המונית וזין על החברות? כי מי שקובע את הרגולציה של איזה מכונית תעלה על הכביש, זה אותם פוליטיקאים, ש90% מהקמפיין שלהם ממומן על ידי החברה שסגרה את המכונית-אוויר. סא-ווי?

פורסם

ואולי החייזרים שלך הם כרגע בתקופת האדם הקדמון ועוד לא גילו את הגלגל?

מה גורם לך לחשוב שאם יש חייזרים הם דווקא מתקדמים במילוני שנים מאיתנו וקוראים מחשבות ונלחמים בצורה טלפתית עם לייזרים בשיניים?

פורסם

כי זה מה שהוא קרא באתרים בהם כותבים אלו שהחייזרים מדברים אליהם.

פורסם

אני לא יודע איך אנשים חיים בתחושת "רדיפה" ושהממשל והממסד משקר אותם ושיש תוכנית גדולה נגדם כלשהי ונגד האנושות כולה, ומישל אובמה היא חייזר שרוצה להשתלט על הכור בדימונה שהוא בעצם הלינק של החייזרים לסטונאייג' שזה הקישור שלהם לכדור שלהם.

ידידי, אתה צריך איזה שבועיים בטבע לנקות את הראש בלי סדרות למינהם או אתרי קונספירציה...

פורסם

היו במשך השנים לא מעט ניסויים עם טכנולוגיות ועיצובי כלי תעופה שונים.

כולל חפצים מעוגלים וצלחתיים.

בגלל שמדובר היה בפרויקטים צבאיים כמובן שהכל היה מסווג.

יכול מאוד להיות שעד היום יש פרויקטים מתקדמים ואולי גם יחידות מבצעיות של כלי תעופה בעלי מראה יוצא דופן.

בתקופה שגרסת הרדיו מלחמת העולמות גרמה לבהלה המונית בארה"ב, קל לראות איך אנשים היו בשלים לקבל את רעיון העב"מים החוצנים.

ויכול מאוד להיות שהצבא בעצמו החליט להעצים את תיאוריות הקונספירציה החייזרית ככיסוי לפעילותו.

ולזה כמובן מצטרפים מספר רב של תופעות טבעיות ובלוני מזג אוויר שרוב האנשים לא יודעים לזהות או להסביר.

אם יש משהו שלמדנו ממלחמת העולמות זה כמה רחוק וכמה מהר פסיכולוגיה המונית יכולה לקחת רעיונות מומצאים.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_War_of_the_Worlds_%28radio_drama%29

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים