עבור לתוכן

אני צריך תוכנה לבדיקת זיכרון (יסודית)

Featured Replies

פורסם

שמעו חברה, לא יודע כבר מה לעשות עם המחשב הזה כבר.

כמו שכתבתי כאן לפני כמה פעמים קניתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים,

512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original

Gigabyte GA-8S655TX Ultra (SIS655TX) - ATX

INTEL Pentium 4 - 2.6 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL

ומאז שהתקנתי אותם כל הזמן אני רואה את המסך הכחול המז**ן הזה שכותב לי כל הזמן או

PAGE FAULT IN NON PGAED AREA או IRQ NOT LESS OR EQUAL ולאחרונה הוא כתב הודעת MEMORY MANAGMENT

מה לא ניסיתי ?!?! להוציא את כרטיס הסאונד (LIVE! 5.1 ) לבדוק את שני הסטיקים של הזכרונות כל אחד לחוד.

כל הדרייברים הכי חדשים יש לי. זה אגב לא קרה לי מעולם במפרט המחשב הקודם (היה לי RDRAM יקר).

כשאני הולך לעזרה באתר של ווינדוס אז נמצא שהבעייה היא חומרתית אבל הם לא יכולים למצוא איזה חומרה גרמה לבעייה.

לאחרונה כשההודעה MEMORY MANAGMENT הופיעה היה כתוב לי שאם קופצת הודעה כזאת אז הזיכרון הוא דפוק.

הרצתי את התוכנה GOLDMEMORY והוא יצר דו"ח ואלה השורות האחרונות שבו (לא יכולתי להעלות אותו)

Elapsed Time/Test Count: 7:25:54/16

Bad bits: 8 (N/A) 16 (N/A) 32 xxxxxxxxxxxxxxxx--------xxxxxxxx

TEST FAILED

Program interrupted by user!

אם תראו כתוב למטה אומנם שהסריקה נכשלה כי אני עצרתי אותה אחרי 7 וחצי שעות (!) וכתוב למטה כמה ביטים דפוקים הוא מצא.

קניתי את הזיכרון הזה מזיגזג והחלפתי אותו שוב פעם ושוב אני מקבל את המסכים הכחולים. :(

אגב המסכים הכחולים באים בצורה רנדומלית לחלוטין כך שאני לא יכול לדעת אפילו קצת על מה גורם לזה.

עם כל הכבוד לזיגזג והכבוד שאנשים רוחשים להם כאן העסק כאן מריח לא טוב.

אקיצר סיכומו הוא שאני צריך תוכנה טובה כדי לאשר את מה שהתוכנה הראשונה מצאה לי. ולא MEMT86 כי היא לא יסודית.

תודה חברה, מצטער על המגילה...

פורסם

לפי דעתי פשוט יש לך התנגשות בהתקני המערכת, תבדוק ב device manager אם אין התנגשויות

פורסם

לפעמים יש בעיות של תאימות לזכרונות דווקא בעידכונים החדשים יותר!!

בלוח אם הקודם שלי -Gigabyte GA-8SG667- הזכרון שהיה לי (כמו שלך!!) Samsung 512MB pc3200 לא עבד עם גרסת הביוס האחרונה, ולקח לי ממש הרבה זמן להבין את זה(כולל החלפת הזכרונות לחדשים ;) ).

תנסה לחזור לגרסת ביוס F3.

בתקווה שעזרתי!

פורסם

כמו עם כל הכבוד לזיגזג והכבוד שאנשים רוחשים להם כאן העסק כאן מריח לא טוב.

אקיצר סיכומו הוא שאני צריך תוכנה טובה כדי לאשר את מה שהתוכנה הראשונה מצאה לי. ולא MEMT86 כי היא לא יסודית.

תודה חברה, מצטער על המגילה...

א. כל פנית לזיגזג בכלל !?

ב.אין יותר תוכנה (שאני מכיר) יותר יסודית מ MEMTEST אגב כמה זמן הפעלת אותה?

לבדיקה יסודית כמו שצריך

צריך לתת לתוכנה כמה שעות טובות !

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

שמעו תוך כדי לכתבתי לכם תגובה נהיה לי המסך הזה שוב כ*ס אמק.

אקיצר אני נתתי לתוכנה לבדוק 7 וחצי שעות אז אני חושב שזה מספיק וגם הרצתי את זה על הלפטופ שלי והוא לא מצא אפילו ביט אחד פגום!

לזה שאמר שיש התנגשויות - אז בדקתי ואין (אני מבין בדברים האלה).

ולא לא עדכנתי את הביוס ככה שהוא עדיין בגרסה F3

פורסם

ניסית את metest86 ?

ניסית אולי להעלות מעט את המתח של הזיכרונות (2.6-2.7, לא יותר)

אני מקווה שהתקנת את מערכת ההפעלה מחדש כשהחלפת את הלוח, אחרת זה יסביר את הבעיות האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים