עבור לתוכן

יום עם 10: מערכת חדשה שנראית כמו עדכון

Featured Replies

פורסם

מיקרוסופט שיחררה אתמול את גרסת ה-Tech Preview של מערכת ההפעלה ווינדוס 10 למעוניינים אמיצים - כמובן שניסינו ואלו הרשמים שלנו

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-10-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%aa-%d7%9b%d7%9e%d7%95-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f/

פורסם

כתבה אינפורמטיבית.

כמה תיקונים לעברית ברשותכם:

"כל תהליך ההתקנה ערך כשעה וחצי"

ארך -מלשון אורך

."רוב זמן ההתקנה מתבזבזת "

מתבזבז. הזמן הוא הנושא ולא ההתקנה.

"שהדרייברים שהיו מותקנים לפני השדרוג נמחקו קליל"

כליל, לא "קליל".

"אך הגישה לחיפוש באינטרנט מעולם לא היה נוח יותר"

שוב, זכר ונקבה. צריך לכתוב: "מעולם לא הייתה נוחה יותר"

נערך על-ידי Gimel

פורסם

התקנתי גרסא נקיה. לא נתקלתי בשום בעיה. היא עובדת ממש יפה.

ככה 8 היה צריך להיות. עיצוב נקי.

קצת מעצבן אותי ה alt tab החדש והעובדה שהקיצור ctrl e פותח את האקספלורר ב home ולא על this computer.

פורסם

"פונקציית מילוי החלונות שמיקרוסופט שיכללה בווינדוס 10 (המאפשרת לחלון הנגרר לתפוס חצי או רבע מסך)" יודעת סוף סוף לשלב גם RESCALING? או שמדובר באותה שיטה מוגבלת של SCROLL BARS?

פורסם

לא ברור לי למה בחרת דווקא לשדרג ולא התקנת את חלונות 10 בפני עצמה. אני לא מתפלא שנתקלת בכ"כ הרבה באגים...

פורסם
לא ברור לי למה בחרת דווקא לשדרג ולא התקנת את חלונות 10 בפני עצמה. אני לא מתפלא שנתקלת בכ"כ הרבה באגים...

+1

ידוע שה"שדרוג" של מיקרוסופט לא משהו, לכן עושים התקנה נקייה ומתקינים הכל מחדש.

פורסם

זה עוד 8 משודרג ותו לא..יותר מתאים לקרוא לזה 8.2 ולהוציא את זה בתור עידכון גדול אבל מיקרוסופט רוצה עוד כסף לכן היא קוראת לזה ווינדוס 10.

פורסם

מחזק את התגובות מעליי.

וינדוס 10 בשבילי זה למל"מ - לא מזיק, לא מועיל. שדרגתי מוינדוס 7 וזה מרגיש לי כמו וינדוס 7 עם תוספת אפליקציות מיותרות וחיפוש משופר.

השיפור המשמעותי היחיד בשבילי זה ה-TASK MANAGER ה"חדש" (מוינדוס 8)

מבחינת מהירות הוינדוס החדש קצת יותר איטי מ-7 אבל זה גרסת בטא ככה שאפשר להבין.

וזהו בינתיים. מקווה שייצאו עוד שיפורים משמעותיים עד הגרסה הסופית.

פורסם

1. הורדתי את המערכת ב- 1.10 ללא שום בעיה או איטיות.

2. המערכת הותקנה ב- 12 דק' ולאחריה בוצע יבוא של כל הקבצים ב 5 ד' סה"כ 17 דק' והייתי למעלה (כונן ssd בן 3).

3. המערכת יציבה מהירה עולה בפחות מ-7 שניות וה- Drivers של win 8.1 עובדים חלק.

4. משחקים רצים חלק, תוכנות עובדות ורצות ללא שום קריסות.

בנוסף,

"התקנת מערכת הפעלה שעדיין בפיתוח על המחשב שלכם זה רעיון רע, וזה למה אנחנו ב-HWzone עשינו את זה עבורכם – אל תנסו את זה בבית (אלא אם כן יש לכם יותר ממחשב אחד והרבה זמן פנוי)."

המסר הנ"ל מצמצם אופקים.

כפי שצויין כאן - מדובר סה"כ ב- win8.1 שעברה שדרוג לתפריט ההתחל ועוד קצת פיצרים נוספים שכבר היו במגירה כש- win8 יצאה לשוק.

פורסם

^ אולי, אבל תמיד צריך הבהרה כזו כשמבצעים בדיקה של גרסאות פיתוח. אתה לא יכול לדעת ב 100% שהכל תקין ולא יהיה בעיות עם חומרה כזו או אחרת. ושלא יבוא מישהו שאצלו המחשב נדפק בבגלל זה ואיבד חומר ויגיד "אבל הם אמרו שהכל תקין וזה בסדר להתקין"...

פורסם

תודה על הכתבה.

חסר מפרט שעליו הותקנה המערכת כדי לקבל אינדיקציה.

כמו כן הייתי שמח לדעת תוך כמה זמן (על אותה מערכת) מתבצעת התקניה נקייה

פורסם
פורסם

שלום לכולם,

התקנתי את הוינדוס 10, הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד - כל פעם שאני משאיר את המחשב במצב שינה ולאחר מכן שאני "מעיר" אותו אז משום מה אין כבר קול!

בוינדוס 8 זה לא קרה לי.

יש לי כרטיס קול Asus Xonar DX...

מה אפשר לעשות בנדון?

פורסם
לדווח באג ואז להתקין גרסה נורמלית של ווינדוס ולא גרסה מאוד נסיונית?
פורסם

לא חושב שבאג כזה מצדיק התקנת וינדוס מחדש...

סה"כ הגרסה הזאת מרגישה ייחסית מאוד בשלה לגרסה ניסיונית מוקדמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים