פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים איך אתה יודע שהכל טוב בלוח ?בדוק עם זכוכית מגדלת את הפינים בחריץ ונקה עם אלכוהול את הפינים בחריץ של כרטיס המסךואת הפינים על הכרטיס. כנ"ל לגבי כבל החשמל שמתחבר אליו אם יש כזה.תן 10 דקות יבוש לפני ההפעלה של המחשב.
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מחבר איך אתה יודע שהכל טוב בלוח ? בדוק עם זכוכית מגדלת את הפינים בחריץ ונקה עם אלכוהול את הפינים בחריץ של כרטיס המסך ואת הפינים על הכרטיס. כנ"ל לגבי כבל החשמל שמתחבר אליו אם יש כזה. תן 10 דקות יבוש לפני ההפעלה של המחשב. זה לא יהרוס אותו אם אני ישים עליו אלכוהול?ד"אבעיה שיש לי עכשיו עם הכרטיס החדש, בדרך כלל שהייתי מפעיל את המחשב תוך 13 שניות כבר הוא היה דלוק והכל טוב (SSD) עכשיו עם הכרטיס החדש כשאני מפעיל את המחשב, הוא נתקע ב BIOS ורק אחרי 2~3 דקות הוא נדלק, אני לא יכול להכנס ל BIOS ולא ל boot setup, אם אני לוחץ על איזשהו כפתור שזה בהתחלה אני מגיע למסך שחור עם שני רווחים וזה פשוט נתקע שם. נערך 2014 באוקטובר 511 שנים על-ידי ron9630
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים אני אציע משהו שמזיק ???אלכוהול לא מזיק !יש בכל בית מרקחת פדיות עם אלכוהול - 25 שקל ל 100. את ענין ההדלקה תשאיר לסוף. נערך 2014 באוקטובר 511 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים IVAN אדם מאוד רציני ואמין.הוא לא היה מציע משהו שיכול להזיק בצורה כל כך גסה.לפעמים הוא לא כל כך מובן פה ושם בגלל טעות בניסוח.אבל סך הכל העברית שלו מתקדמת יפה עם הזמן...קודוס.
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מחבר אני אציע משהו שמזיק ???אלכוהול לא מזיק !יש בכל בית מרקחת פדיות עם אלכוהול - 25 שקל ל 100. את ענין ההדלקה תשאיר לסוף.סליחה, פשוט פחדתי לשים ככה אלכוהל על החריצים האלו, אני יעשה את זה עכשיו.IVAN אדם מאוד רציני ואמין.הוא לא היה מציע משהו שיכול להזיק בצורה כל כך גסה.לפעמים הוא לא כל כך מובן פה ושם בגלל טעות בניסוח.אבל סך הכל העברית שלו מתקדמת יפה עם הזמן...קודוס.אוקיי סליחה ותודה.
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מה לא מובן בניסוחים שלי, ולמי ? העברית שלי כבר לא תשתפר............. לא לשפוך אכוהול ! לנקות עם מטלית ספוגה ולוודא שלא נשארו סיבים.לכן הצעתי את הפדים המוכנים שאין להם סיבים. נערך 2014 באוקטובר 511 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים סליחה, פשוט פחדתי לשים ככה אלכוהל על החריצים האלו, אני יעשה את זה עכשיו.אלכוהול נקי(או כמעט נקי) מתאדה יחסית מהר אם אתה מנקה איתו באופן שטחי.המפתח לניקוי רכיבים אלקטרונים עם אלכוהול הוא בסוג האלכוהול(כמה שיותר נקי יותר טוב), ובחומר איתו מספיגים ומבריקים.חומר שמשאיר סיבים הוא רע מאוד.
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מחבר מה לא מובן בניסוחים שלי, ולמי ?העברית שלי כבר לא תשתפר............. לא לשפוך אכוהול ! לנקות עם מטלית ספוגה ולוודא שלא נשארו סיבים.לכן הצעתי את הפדים המוכנים שאין להם סיבים. המפתח לניקוי רכיבים אלקטרונים עם אלכוהול הוא בסוג האלכוהול(כמה שיותר נקי יותר טוב), ובחומר איתו מספיגים ומבריקים.חומר שמשאיר סיבים הוא רע מאוד. אוקיי אז עכשיו אחרי שניקיתי, הלך טוב עד שהייתה שוב קריסה של הדרייבר לפני כמה דקות אתה יכול לעזור לי עם הבעיה של ההפעלה? אני רוצה לפרמט את המחשב.. נערך 2014 באוקטובר 511 שנים על-ידי ron9630
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מחבר מה זה "קריסה של הדרייבר"?תפרטזה שהמחשב חוטף פריז כזה לכמה שניות ואז למטה רשום שהדרייבר של NVIDIA קרס ואז חזר לעבוד שוב, גם עדיין יש את הדברים האלו על המסך.
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים רגע אז התקדמנו?מערכת ההפעלה עולה?איפה בדיוק רשום שהדרייבר של נוידיה קורס?אם אפשר תמונה (אפילו עם הטלפון) זה יעזור להבין באיזה שלב המחשב קורס
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מחבר רגע אז התקדמנו?מערכת ההפעלה עולה?איפה בדיוק רשום שהדרייבר של נוידיה קורס?אם אפשר תמונה (אפילו עם הטלפון) זה יעזור להבין באיזה שלב המחשב קורסמערכת ההפעלה תמיד עלתה, פשוט יש את ההודעה למטה שהדרייבר קרס אבל חזר לעבוד. זה קורה פעם ב
פורסם 2014 באוקטובר 611 שנים ניסית להסיר מכל מקום אפשרי ולהוריד מחדש כך שתתבצע התקנה נקיה בלי שאריות של הקודם?
פורסם 2014 באוקטובר 611 שנים לי היתה בעיה דומה,http://hwzone.co.il/community/threads/520147-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%90-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95#.VDL6WRbRUbI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.