עבור לתוכן

דחוף עזרה!! בעיה ב PRE ORDER בחנות של פלייסטיישן 4

Featured Replies

פורסם

יש לי פלייסטיישן 4 (דיי חדש) וניסיתי כבר כמה פעמים להזמין דרך החנות האמריקאית של סוני (גם במחשב וגם בקונסולה) את NBA 2K15 בהזמנה מוקדמת (יש לי עוד יומיים) בעזרת כרטיס אשראי (ויזה) וכל פעם שאני מנסה, אחרי שאני מכניס את כל הפרטים, אז זה טוען קצת ואז רושם: "

An

error

occurred while performing this operation". ואני פשוט מיואש!! ניסיתי כל דבר וכלום לא עובד לי כמו שצריך.

אם מישהו כאן יעזור לי (זה חשוב כמה שיותר מהר כי אני רוצה לבצע את ההזמנה המוקדמת) אני אודה לו כלכך!! אתם לא מבינים כמה.

פורסם

יש מצב שהכרטיס אשראי הוא ישראלי והחשבון שלך אמריקאי?

אם כן, לא תיהיה לך אפשרות להזמין בדרך הזאת.

מה שכן תוכל לעשות, לפתוח חשבון באמאזון, לקנות כרטיס טעינה ולטעון אותו לחשבון שלך.

למשל:

http://www.amazon.com/20-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4BC

בחשבון באמזון תצטרך לפברק שהכתובת שלך היא אמרקאית.

אגב, הדרך הזאת עדיפה שכן המשחקים בחנות האמרקאית נמוכים משמעותית מהחנות הישראלית.

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה הזאת וכמו שאמרו הם מזהים שהאשראי ישראלי והחשבון אמריקאי אז הם לא רוצים את הכסף היהודי שלנו וגורמים לנו להיות יהודים עוד יותר ולחפש קומבינה מסביב :)

אבל אפשר פשוט לקנות PRE PAID CARDS דרך חנויות לפעמים זה יוצא ב2-3דולר יותר יקר אבל אין ברירה...

אני קניתי דרך האתר הזה מנוי לשנה לPS+ וגם כרטיס של 50$

http://www.play-asia.com/paOS-14-71-1z3-49-en.html

שים לב שאתה קונה כרטיס שיש לידו דגל של ארצות הברית ובדרך כלל לוקח להזמנה בין 10דקות לשעתיים עד שאתה מקבל את הקוד

תהנה

פורסם
  • מחבר

זה דיי מוזר כי חבר שלי שילם עם מאסטר קארד והכול הלך חלק...

והייתי קונה דרך Amazon אבל הבעיה היא שאני לא רוצה להכניס את כרטיס האשראי שלי...חבל כל כך שאין PAYPAL.

והחנות השנייה שנתת לי היא יותר יקרה וזה יוצא כבר 40 שקלים יותר. (החנות ב100 אחוז בטוחה לקניה?)

אין חנות שניתן לשלם בPAYPAL והיא לא לוקחת "עמלה" של 4 דולר בכל קניה?

פורסם

אולי הוא שילם עם מאסטרקארד והחשבון PSN היה ישראלי?

ואיך 40 ש'ח יותר? אם תקנה מסוני אתה תשלם על זה 49.99$ ואם תקנה דרך PLAYASIA אתה תשלם 53.99$ שזה ה4$ שהם לוקחים רווח לעצמם ש4$ שווה 14.8 בשער דולר גבוה של 3.7ש'ח לדולר(שזה קצת יותר ממה שיעלה לך אוטובוס לחנות לקנות כרטיס שגם בטח בחנויות פה בארץ הם לוקחים לעצמם עמלה אפילו גבוהה יותר(אני מניח לא בדקתי באמת בחנויות בארץ)

ויש לך שם כפתור די גדול שכתוב CHECKOUT WITH PAYPAL ואתה לא חייב להיות רשום לPAYPAL יש שם אפשרות לתשלום חד פעמי שלא יזכרו אותך סוג של....

והחנות במיליון אחוז בטוחה ואם יש לך בעיה יש להם תמיכה תכנית שעונה די מהר למיילים

ומה הבעיה להכניס את האשראי לאמזון? או פייפל? הם אתרים בסדר גמור מבחינת אבטחת מידע(יחסית) וגם אם פורצים להם וגונבים לך את האשראי אז זה לא בעיה לבטל את הרכישות שאתה לא עשיתי במיוחד שרואים שעשו נניח רכישה בשמך ממחשב בסין כשבאותו יום אתה בכלל הייתי פה בארץ בעבודה/בית ספר....ופשוט אחרי זה מחליפים אשראי או עוברים לביטקוין :)

פורסם
  • מחבר

זה יוצא 25 שקלים יותר*.

ואני מפחד להכניס מספר כרטיס לאמזון...בפייפיל אין לי בעיה, יש לי חשבון בפייפל המון זמן כבר.

אז מה עדיף? החנות שאתה נתת או אמזון?

נ.ב: הוא שילם בחנות האמריקאית (בדולרים)

פורסם

חוץ מזה שקצת מצחיק שאתה מוכן להזין כרטיס אשראי בחנות של SONY אבל לא ב-AMAZON...

פורסם

..... ושהחנות של סוני נפרצה לא מזמן (יחסית)...... פעמיים!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים