פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים שלום, יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שבניתי. אולי איזה אופציה בביוס דלוקה. אני מכבה אותו ולאחר זמן מה אני מוצא אותו דלוק המפרט: MSI Z97 Gaming 5 Intel I5 4690K Kingston HyperX 8GB Samsung 840 128GB SSD Seagate Baracuda 7400.14 1TB X2 Raid 0 AMD Radeon 7950 GPU Seasonic 750W PSU Windows 8.1 OS
פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים תמיד שאתה מכבה הוא נדלק?...פעם ב...?הוא כבה לגמרי ואז נדלק?...הוא מרסט את עצמו אולי?...תפרט טיפה יותר
פורסם 2014 באוקטובר 411 שנים מחבר מכבה אותו לגמרי דרך האופציית כיבוי בווינדוס 8.1 הוא נכבה והכל בסדר.ואז אני עובר לידו אחרי זמן מה ושם לב שהוא דלוק.
פורסם 2014 באוקטובר 411 שנים אולי פשוט לא בא לו להיות כבוי? תבדוק בהגדרות של הווינדוס שכפתור כיבוי לא מוגדר לך כמצב שינה, ותשים לב שאולי הוא לא עושה עדכונים. כשאני כיביתי את המחשב שלי לקח לו זמן ואז הוא נדלק כמה שניות אחרי זה מכוון שהווינדוס ביצע עדכונים.
פורסם 2014 באוקטובר 1011 שנים בדוק אם יש זמן קבוע במדוייק, בסדר גודל של כמה שניות בין הכיבוי וההדלקה - אם כן יכול להיות בעיה ב BIOS או בדרייבר כלשהוא - תבדוק אם יש עדכוןאם לא, נתק את כל מה שמחובר למחשב מבחוץ (חוץ מחשמל) ואת כל החומרה הלא חיונית (במיוחד - חיבורי מארז קדמיים). משהאו כמו USB מקצר יכול לפעמים להביא להדלקה של המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.