עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכלו בבקשה לכתוב את דעתכם על המפרט הבא?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב שבנוסף לשימושים יומיומיים של גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וכו', אני אשתמש בו לרטרו גיימינג היות ויש לי משחקי מחשב ממש ישנים מהעשור הקודם. הנה המפרט שהציעו לי:

Intel core i3-4160 haswell dual-core 3.6 GHz LGA 1150 54W desktop processor Intel HD graphics 4400

ARCTIC Alpine 11 GT rev.2 CPU cooler for Intel

GIGBYTE GA-H81M-HD3 LGA 1150 Intel H81 HDMI SATA 6g/s USB 3.0 micro ATX Intel motherboard

TOSHIBA DT01ACA050 500GB 7200 RPM 32MB cache SATA 6.0gb/s 3.5 internal hard drive - bare drive

SAMSUNG DVD burner 24X DVD+R 8X DVD+RW 8X DVD-R DL 24X DVD-R 6X DVD-RW 16X DVD-ROM 48X CD-R 24X CD-RW 48X CD-ROM SATA model SH-224DB/BSBS -OEM

Gigabyte GV-N730D3-2GI GT 730 2GB DDR3 HDMI PCIe

High Power ECO II series 500W A.PFC 12CM low noise fan

Antec new solution series VSK-4000 black SGCC steel ATX mid tower computer case

WIN 7 HOME PREMIUM 64BIT

PC3 12800 HyperX Fury series 8GB 240-pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 desktop memory model HX316C10F/8

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

ספק נראה גנרי אז ממליץ לך לקחת אחד שהוא לא כדי לשמור על המחש לאורך זמן.

לדוגמא Seasonic 350Watt, או Seasonic 400Watt,

לגבי הארד דיסק העלות של טרה מקום זה הפרש ממש קטן אז ממליץ גם להחליף וכמובן שאם יש עוד תקציב לקחת SSD שתישב עליו המערכת הפעלה והמחשב ירוץ הרבה יותר מהר גם שמפעילים רק וינדוס.

תוותר על הכרטיס מסך הזה כי השיפור שהוא יתן לך הוא כל כך מינורי שהוא פשוט לא שווה את הכסף היום הכרטיסים המובנים הם טובים ברמה הזאת.

אם היית עונה על השאלון עוד אנשים היו עונים ומרכיבים מפרט אלטרנטיבי.

פורסם
  • מחבר
ספק נראה גנרי אז ממליץ לך לקחת אחד שהוא לא כדי לשמור על המחש לאורך זמן.

לדוגמא Seasonic 350Watt, או Seasonic 400Watt,

לגבי הארד דיסק העלות של טרה מקום זה הפרש ממש קטן אז ממליץ גם להחליף וכמובן שאם יש עוד תקציב לקחת SSD שתישב עליו המערכת הפעלה והמחשב ירוץ הרבה יותר מהר גם שמפעילים רק וינדוס.

תוותר על הכרטיס מסך הזה כי השיפור שהוא יתן לך הוא כל כך מינורי שהוא פשוט לא שווה את הכסף היום הכרטיסים המובנים הם טובים ברמה הזאת.

אם היית עונה על השאלון עוד אנשים היו עונים ומרכיבים מפרט אלטרנטיבי.

אתה מדבר על כרטיסי המסך המובנים עם המעבדים של אינטל?

פורסם

^זה^ הכרטיס שהוא התכוון אליו. יש לך ליבה גראפית מובנית במעבד ובנוסף כרטיס מסך שאמור לשבת בחריץ הרחבה pci (בקיצור כרטיס נפרד).

בעיקרון לseasonic יש סדרה בשם eco, סדרה זולה אבל לא ג'נרית ואין חשש אם זה הספק המדובר. הייתי אומר למרות שפירטת מעט מה אתה רוצה שהמחשב יעשה עדיין תענה על השאלון מהנעוץ כדי שנוכל לדייק יותר ותפרט גם כמה אתה הולך לשלם על זה אם אתה רוצה לדעת שהמחירים שקיבלת נורמלים ולא גבוהים מדי, גם אם המשחקים ישנים פירוט לא יזיק כי ככל שתפרט יותר נוכל להתאים הצורה מדויקת יותר.

פורסם
  • מחבר

^זה^ הכרטיס שהוא התכוון אליו. יש לך ליבה גראפית מובנית במעבד ובנוסף כרטיס מסך שאמור לשבת בחריץ הרחבה pci (בקיצור כרטיס נפרד).

בעיקרון לseasonic יש סדרה בשם eco, סדרה זולה אבל לא ג'נרית ואין חשש אם זה הספק המדובר. הייתי אומר למרות שפירטת מעט מה אתה רוצה שהמחשב יעשה עדיין תענה על השאלון מהנעוץ כדי שנוכל לדייק יותר ותפרט גם כמה אתה הולך לשלם על זה אם אתה רוצה לדעת שהמחירים שקיבלת נורמלים ולא גבוהים מדי, גם אם המשחקים ישנים פירוט לא יזיק כי ככל שתפרט יותר נוכל להתאים הצורה מדויקת יותר.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך

2. מה שימושי המחשב? שימושים יומיומיים - גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בסרטים ורטרו גיימינג

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - tomb raider anniversary, GTA SAN ANDREAS, BYOND GOOD AND EVIL - ומשחקים אחרים מהעשור הקודם. המשחק הכי חדש שאשחק זה LEFT 4 DEAD 2 שיצא ב2010.

-מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1920x1080, המסך שאשתמש בו הוא הטלויזיה שלי שהגודל שלה הוא 42 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה WIN 7 בלבד ואני צריך שירכיבו לי את המחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אני גר באיזור חיפה והקריות

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הבא לכל המאוחר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

נערך על-ידי Vega32a
אני רוצה מאווררים שקטים, לא כאלה שנשמעים כמו מנוע של מטוס סילון :)

פורסם

אוקי עכשיו יותר קל.. :)

רק שאלה כשאתה רושם כמה חשוב לך השקט 1, אתה מודע לזה ש 1 הכוונה "הכי פחות חשוב לי שקט"? (רק מוודא שלא התבבללת והתכוונת שהכי חשוב לך ולכן 1)

פורסם
  • מחבר
אוקי עכשיו יותר קל.. :)

רק שאלה כשאתה רושם כמה חשוב לך השקט 1, אתה מודע לזה ש 1 הכוונה "הכי פחות חשוב לי שקט"? (רק מוודא שלא התבבללת והתכוונת שהכי חשוב לך ולכן 1)

תודה גבר, אני באמת רוצה מאווררים שקטים אז 8

דרך אגב, כרטיס המסך הזה שהציעו לי, Gigabyte GV-N730D3-2GI GT 730 2GB DDR3 HDMI PCIe - זה כרטיס מסך של Nvidia?

פורסם

אני ממליץ לך לחרוג בכמה מאות שקלים אבל לקחת מפרט גיימינג טוב עם מעבד i5 וכ. מסך חזק, משומש עם אחריות. ללא SSD בהתחלה.

נערך על-ידי Syszone

פורסם
  • מחבר
אני ממליץ לך לחרוג בכמה מאות שקלים אבל לקחת מפרט גיימינג טוב עם מעבד i5 וכ. מסך חזק, משומש עם אחריות. ללא SSD בהתחלה.

אתה מתכוון לכרטיס מסך משומש עם אחריות נכון? מה זה SSD?

פורסם

נכון. למרות שהמשחקים די ישנים אתה עדיין "גיימר" ולמשל אם בעוד חודשיים תרצה לשחק ב GTA 5 (ואתה תרצה :)) תהיה לך בעיה רצינית עם הכ. מסך הזה ומעבד i3 שגם לא זול במיוחד.

SSD זה בעצם קשיח שגורם לתוכנות שמותקנות עליו לטעון מהר הרבה יותר מקשיח רגיל. מערכת הפעלה כמובן, משחקים ותוכנות שימושיות. כמה סירטוני המחשה:

http://www.youtube.com/watch?v=quZrknZZQVQ

פורסם
  • מחבר
נכון. למרות שהמשחקים די ישנים אתה עדיין "גיימר" ולמשל אם בעוד חודשיים תרצה לשחק ב GTA 5 (ואתה תרצה :)) תהיה לך בעיה רצינית עם הכ. מסך הזה ומעבד i3 שגם לא זול במיוחד. SSD זה בעצם קשיח שגורם לתוכנות שמותקנות עליו לטעון מהר הרבה יותר מקשיח רגיל. מערכת הפעלה כמובן, משחקים ותוכנות שימושיות. כמה סירטוני המחשה:
http://www.youtube.com/watch?v=quZrknZZQVQ

בנוגע למשחקים חדשים, יש לי קונסולות שעליהן אני משחק את המשחקים האלה. לא אכפת לי שעל מחשב גיימינג טוב הם יראו הרבה יותר טוב וירוצו הרבה יותר מהר, אני מעדיף לשחק בקונסולות שלי. אני צריך את המחשב בגלל שהישן הלך קאפוט ויש לי מלא משחקי רטרו למחשב ובשביל המשחקים האלה אני ממש לא צריך מחשב חזק.

נראה מעניין הSSD הזה, תודה :)

נערך על-ידי Vega32a

פורסם
תודה גבר, אני באמת רוצה מאווררים שקטים אז 8

דרך אגב, כרטיס המסך הזה שהציעו לי, Gigabyte GV-N730D3-2GI GT 730 2GB DDR3 HDMI PCIe - זה כרטיס מסך של Nvidia?

זה אכן של nvidia.

בקשר למפרט שהצעת בהתחלה,

עם הכרטיס המובנה במעבד תקבל בממוצע 40FPS (אני כמעט בטוח בנתון הזה.. אבל לא ב 100%) ויהיו דרופים גם ל 25FPS ב L4D. אני לא חושב שהייתי נהנה מקצב כזה אבל לשיקולך אם תרצה לצרף כרטיס שיהיה מעט מהיר יותר.

מארז חביב, ויש מקום לשיפור מבחינת האיכות והשקט.

ספק בסדר גמור אבל יש שקטים יותר.

זיכרון יש מצב למצוא סטיק זול יותר ללא צלעות קירור (שממש לא נחוצות לך).

הלוח, המעבד,הקירור למעבד,הקשיח,צורב בסדר גמור.

בקיצור הייתי ממליץ לך להשקיע מעט יותר בספק ומארז שיהיו מעט יותר שקטים ואיכותיים (תלוי בתקציב כמובן) וזיכרון לחפש סטיק בלי קירור שלא נחוץ לך ויכול להיות זול יותר.

פורסם
  • מחבר
זה אכן של nvidia.

בקשר למפרט שהצעת בהתחלה,

עם הכרטיס המובנה במעבד תקבל בממוצע 40FPS (אני כמעט בטוח בנתון הזה.. אבל לא ב 100%) ויהיו דרופים גם ל 25FPS ב L4D. אני לא חושב שהייתי נהנה מקצב כזה אבל לשיקולך אם תרצה לצרף כרטיס שיהיה מעט מהיר יותר.

מארז חביב, ויש מקום לשיפור מבחינת האיכות והשקט.

ספק בסדר גמור אבל יש שקטים יותר.

זיכרון יש מצב למצוא סטיק זול יותר ללא צלעות קירור (שממש לא נחוצות לך).

הלוח, המעבד,הקירור למעבד,הקשיח,צורב בסדר גמור.

בקיצור הייתי ממליץ לך להשקיע מעט יותר בספק ומארז שיהיו מעט יותר שקטים ואיכותיים (תלוי בתקציב כמובן) וזיכרון לחפש סטיק בלי קירור שלא נחוץ לך ויכול להיות זול יותר.

תודה רבה :)

בנוגע לכרטיס המסך הזה של Nvidia שהציעו לי, הכרטיס הזה לא יעזור להריץ את L4D 2 בהגדרות גבוהות כולל 60 FPS?

פורסם

האמת שאני לא ממש יודע, אז אני משאיר את השאלה הזו לאלה שחדים יותר ויכולים לענות על זה בוודאות.

פורסם

זו בדיקה של הHD4000 הישן שיש בivybridge עם l4d 2

http://www.bit-tech.net/hardware/2012/05/28/intel-hd-4000-investigation/3

פה תמצא סקירה של ה4600.

http://www.anandtech.com/show/7032/amds-richland-vs-intels-haswell-gpu-on-the-desktop-radeon-hd-8670d-hd-4600/2

לדעתי תתחיל עם המובנה ורק אם יש צורך, תכניס כרטיס נפרד ותשקיע טיפה יותר מה730, הוא לא יציע שיפור משמעותי מול ה4600.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.