עבור לתוכן

שאלה לגביי חיבור קירור של זלמן לפאנבאס

Featured Replies

פורסם

ראיתי שהקירור שאני קונה ZALMAN CNPS7000A-Cu מגיע כבר עם מעין פאנבאס קטן כזה שלו....אבל הוא לא רציני...ואני רוצה לחבר אותו לפאנבאס שיש לי nermax UC-A5FATR2 ...השאלה שלי היא האם החיבור היחיד שיכלתי לחבר איתו את המאוורר לפאנבאס הקירור נלקח ע"י הפנאבאס הגרוע שבא מובנה עם הקירור? ואם כן יש איזושהיא דרך לחבר אותו לפאנבאס?

תודה

פורסם

אתה יכול לחבר אותו ישירות לפאןבאס הגדול שלך ולהעיף את מה שהגיע איתו, וזה אפילו עדיף ככה.

פורסם
  • מחבר

ברור אחי...אני לא רוצה את הפאנבאס המסכן שמגיע איתו...אז אתה אומר שיש עוד חיבור של 3 או 4 פינים שמגיע עם הקירור בנוסף לפאנבאס המובנה ככה שאני אוכל לחבר? או אני אצטרך לפרק את הפאנבאס שהגיע עם הקירור כדיי להוציא את החוטים ולחבר?

תודה

פורסם

KPH NV AVCB,H VUT KT NUCBV////

*עריכה*

זה מה שקורה כשלא יושנים אבל מעשנים.....

לפי מה שהבנתי הוא מובנה... ::)

פורסם
  • מחבר

בעעע...אז איך אני אחבר אותו לפאנבאסשלא מובנה? אני בטוח שאפשר כי הרבה עושים את זה...

פורסם

שיט!!!

עוד דוגמא למה שקורה כשלא יושנים ומעשנים!

התכוונתי שהוא לא מובנה אחי אין לך מה לדאוג!

פורסם

demonshlomo, לך לנוח קצת, אתה זקוק לזה.. ;D

פורסם
  • מחבר

אוקיי הרגעת אותי אחי :)

ותודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

הפאןבאס המעפן שמגיע איתו זה יחידה נפרדת, מהמאורר יוצא כבל עם חיבור 3 פינים בלי שום דבר באמצע. את הפלאג הזה אם רוצים אפשר לחבר לפאןבאס המעפן וממנו יוצא עוד פלאג של 3 פינים. ככה שאין שום בעיה לחבר בלי הפאןבאס המקורי בלי לפרק או לחתוך משהו.

פורסם

אם תיכנס לGIF (מזה השם הדפוק הזה? GIF?! לא יכלו לקרוא לזה סטקפונייט או משהו נורמלי כזה?!) ששמתי לינק בשבילו אז תראה את מה שאמרת בדיוק אח שלי..

פורסם

מה שלא הבנתי זה למה לחבר מאוורר של זלמן לפאן-באס? :-\

הרי הוא שקט מטבעו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים