עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחפש המלצה ללוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני חדש בפורום והוא נראה לי די טוב ;)

רציתי לשאול אותכם אם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם?

הסיפור שלי הוא ארוך והולך ככה: כבר בערך שנה וחצי יש לי כרטיס מסך GF Ti 4200 ולוח אם של אינטל. במשך השנה הזאת הכרטיס נהרס והייתי צריך להחליף אותו 6 (!!) פעמים (בלי תשלום, יש אחריות). אז זה נמאס ורציתי לתקן את הבעייה הזאת סופית+ שדרוג המחשב. אז רניתי Radeon 9800 Pro של PowerColor ועדיין לא חיברתי אותו מכיוון שהבנתי שהבעייה בקלקול הכרטיסים היא הלוח אם, אז אני מחליף אותו ורק שיגיע לי הלוח אם החדש אני יחבר את הראדון. אז תוכלו להמליץ לי על לוח אם? התקציב פחות חשוב כאן מכיוון שאחרי שהחלפתי כרטיס מסך 6 פעמים חשוב לי הפעם אמינות, איכות ושהלוח יהיה טוב מאד. המליצו לי על הלוח אם ASUS P4P800 מה אתם אומרים עליו? שמעתי שASUS חברה טובה.. וגם שמעתי שGIGABYTE טובה.. אז על איזה לוח אם אתם הכי ממליצים?

תודה רבה

פורסם

אני לא מבין גדול בלוחות אם, אבל אני יודע שasus היא חברה מעולה, לחברים שלי יש לוחות שלהם, אם אתה כבר הולך על הP4P800 אז תקח את הdeluxe

פורסם
  • מחבר

אמממ מה הם ההבדלים בין הגרסא הרגילה לdelux?

פורסם

אין סיבה לקחת את הדלוקס... הוא הרבה יות ריקר וכולל עוד פיצ'רים שרוב המשתמשים לא צריכים (כמו IEEE1394 וכו').

יש לוחות אמינים מאוד וזולים יותר (כמו האביט IS7-E). הוא עולה בסה"כ 500 ש"ח והוא טוב מאוד!

פורסם

בדלוקס יש Firewire וRaid

הדבר הראשון הוא למצלמה דיגטלית אני חושב והשני אין לי מושג אולי לחבר שני הרדיסקים אבל אני לא בטוח.

פורסם

הFIREWIRE הוא לחיבור מכשירים שונים כמו USB אבל פחות נפוץ (הוא פותח במקור ע"י APPLE וכיום הוא באמת בשימוש בשוק המצלמות הדיגיטליות), אך לעומת זאת יותר מהיר מהUSB (מבחינה מעשית, לא תיאורטית).

RAID זה לחיבור יותר מהארד דיסק אחד לכרטיס מסויים, ובכך לחלוק את זמן הגישה בין שתי הדיסקים (הגדלת הביצועים).

אם אתה לא צריך אותם לך על הגרסא הרגילה.

האסוס יותר חזק מהאביט שהצעתי, אבל גם יותר יקר...

בחירה שלך.

פורסם

כן הדבר השני הוא לחיבור שני הארדיסקים אשר נותן ביצועים יותר טובים... בקשר לפרטים הטכניים של זה אין לי מושג בדיוק.

ואני חושב שP4P800 הוא מאוד מומלץ לך! מחירו לא גבוה (600-630 ש"ח בערך) והוא מגיע עם פיצ'רים חיוניים כמו כרטיס רשת, SATA שזה לדעתי מאוד חשוב מכיוון שתקנה הארדיסק מתישהו סביר להניח, ואם כן מאוד מומלץ SATA, כמו כן גם הכוננים האופטיים הולכים לעבור לטכנולוגיה זו.

וכמו כן יש לו יכולות אוברקלוק טובות במידה ותרצה ביום מן הימים.

פורסם

asus= אמינות.

גם ג'יגה בייט חברה טובה, וזולה יותר מאזוס. אם אתה רוצה (יותר נכון "צריך") את כל הפיצ'רים שיש על הדלוקס, אבל לא רוצה להוציא כלכך הרבה כסף, לוח של אביט או GB יעשו את העבודה כמו גדולים.

ובקשר ללוחות של אינטל- עוד לא שמעתי על מישהו שהייה מרוצה מהם...

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

ממש ממש תודה לכולם:)

אבל לא הבנתי מה זאת אומרת לחבר 2 הארדיסקים יחד? זה למקרים שאם אני קונה עוד הארדיסק? כי יש לי רק אחד של 80 ג'יגה והוא מספיק לי ואין מצב שאני יקנה עוד אחד...

בקשר לפיצ'רים, אני לא יודע ממש מה זה, תוכלו להסביר לי בבקשה?

ואני חושב שאני אלך על הP4P80 הרגיל... קנייה טובה?

פורסם

הפיצרים הם:

*חיבור 2 הארד דיסיקים ויותר על מנת לשפר את הביצועים. האם יש לך / אתה הולך לקנות עוד הארד דיסק?

*חיבור FIRE WIRE. האם אתה הולך לחבר מצלמה דיגיטלית או כל מכשיר המשתמש בחיבור הזה למחשב?

אם התשובות לשאלות הנ"ל הן לא, אז אין סיבה לקנות את הדלוקס. (שים לב שכל הפיצ'רים הללו ניתנים לרכישה בנפרד על-גבי כרטיסי PCI, כך שאם תתחרט, תמי דתוכל להוסיף אותם אח"כ).

הP4P800 הוא לוח אם מעולה!

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על התשובה!

בקשר ל2 הארדיסקים אין מצב שאני יקנה עוד אחד.. אבל מה זה חיבור FIREWARE?

פורסם

בפעם השלישית-

חיבור FIRE WIRE הוא חיבור המקביל לUSB. הוא הרבה פחות נפוץ, אך יותר מהיר.

משתמשים בו בד"כ לחיבור מצלמות דיגיטליות וכוננים אופטיים/קשיחים חיצוניים.

הבנת?

פורסם
  • מחבר

אהה אופס.. מצטער.. התבלבלתי בשאלה.. חחחחח אבל תודה לך על התשובה!

אז אני מתקשר עכשיו להזמין את הP4P800

תודה לכם על העזרה:)

--עריכה--

עכשיו שאני מסתכל בפנדה על לוחות האם, נכנסתי ללוחות אם של ASUS ולחצתי על For Intel Processors P4 (כי יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4) ואז יש שם לבחור את הצ'יפ, המקום היחיד שבו הP4P800 נמצא זה בקטגוריה של הIntel 865 Chipset. איך אני בודק אם זה באמת הצ'יפ שיש לי? ואיך בכלליות הלוח אם הזה מתפקד עם מעבדים של אינטל?

תודה

פורסם

בAIDA 32 או בSANDRA, אתה יכול לברר בדיוק איזה דגם של מעבד יש לך.

אני חושב שהמעבד שלך יתאים ללוח (או ההפך...). אגב, איזה מעבד יש לך?

מידע יותר מפורט על הלוח P4P800:

http://usa.asus.com/products/mb/socket478/p4p800/overview.htm

http://usa.asus.com/products/mb/mbindex.htm- הלוחות של אזוס...

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

תודה על התגובה:)

אני אחזור עם תשובה בקשר למעבד היום בערב או מחר..

תודה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.