עבור לתוכן

המלצה לאוזניות ON-EAR - עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כרגע ברשותי אוזניות מדגם JVC HA-S500 - סה"כ אני די מרוצה מהן אבל מכיוון שנתתי אותן לאחותי אני מחפש חלופה אחרת.

כרגע אני מתלבט בין 2 דגמים :

JVC HA-S680 - הכי זול באיביי 220 ש"ח

או

koss prodj100 - הכי זול בארץ 300 ש"ח (זאפ).

מה ההבדל בין האוזניות הנ"ל ובמה הייתם בוחרים או שבכלל יש אופציה אחרת ?

נא לא לחרוג מהתקציב שעומד על כ-300 ש"ח.

*האוזניות יהיו בשילוב עם גלקסי S1

פורסם

יש אוזניות כדוגמת K518

אני מציע לך לקפוץ לחנות באג בעזריאלי, יש שם מבחר נחמד של אוזניות ON-EAR בטווח המחירים ה"עממי" ששווה ניסיון. תבדוק מה נשמע ומרגיש לך טוב ותזמין באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

לצערי אין לי את היכולת לנסוע לעזריאלי בשביל לבדוק..

אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם ניסיון עם האוזניות שהצעת / שאני הצעתי..

תודה!

פורסם

יש לי ניסיון מגוון עם אוזניות IN-EAR בעיקר...

פורסם

האוזניות שהזכרת הן OVER EAR ולא ON EAR, הן גדולות בהרבה מה- S500 שלך.

למרות שה KOSS מאוד מומלצות יש איתן בעיה אחת, הריפוד שלהן מאוד לא נוח. בכל מקום שממליצים עליהן ממליצים גם לקנות EAR PADS אחרים (אם המלצה חמה על ה PADS של ה M50 שיעלו לך דיי הרבה). אם בכל זאת אתה בוחר לקנות את ה KOSS מומלץ מאוד לקנות אותן בדך AMAZON, יוצא פחות מ 240 שקל כולל משלוח לישראל.

על ה S680 אין הרבה ביקורות, זה דגם חדש ולא הרבה קפצו עליו. מהמעט שיש ב HEAD FI נראה כאילו מדובר באוזניות טובות ושיפור בהשוואה ל S500 אבל נראה כאילו הן לא מתקפלות.

ה K518 הן האוזניות ON EAR המומלצות לתקציב נמוך, יש עוד כל מיני דגמים סיניים אבל את האמת עדיף ללכת על AKG (במיוחד שהן זמינות בארץ במחיר סביר)

לא חשבתי להמליץ על האוזניות האלה אבל עכשיו ראיתי שהמחיר שלהן ירד. ה Noontec Zoro גם אמורות להיות מאוד טובות, הן נראות כמו חיקוי של ה BEATS אבל הן נשמעות טוב. בעיה אחת שיש איתן זה שהבידוד שלהן שואף לאפס:

http://www.innerfidelity.com/content/inexpensive-and-terrific-noontec-zoro-page-2

http://www.ebay.com/itm/Noontec-Zoro-Fashion-Hi-Fi-Professional-Headphone-White-/160865157188?pt=US_Headphones&hash=item25744f8044

פורסם
  • מחבר

תוכל לתת לי קישור למוכר באמאזון לKOSS ?

ההתלבטות שלי כרגע היא בין הKOSS לS680.. עם נטייה לS680 עקב בעיית הרפידות בKOSS.

מבחינת סאונד יש לך מושג מי טובה יותר ? 680 או KOSS ?

תודה!

פורסם
  • מחבר

טוב לא משנה.. החלטתי ללכת על הS680.. תודה!

פורסם

לי יש KOSS UR40 ישנות, וקניתי גם את הS680. את הJVC הרצתי24 שעות (הקוס רצו כבר איזה שנתיים, והכריות התחילו להקרע), ולדעתי הקוס נשמעות טוב יותר.

היתרון המשמעותי של הJVC על הקוס הוא שהן אטומות ושהן נראות טוב יותר. הן פחות נוחות ונשמעות פחות טוב (לי, אולי גודל הראש שלך והאזניים שלך יעדיפו את הJVC).

אני ככל הנראה אשלח את הקוס לתיקון (30 שקל במסגרת האחריות) לאדר, והן תשמשנה אותי לשמיעה בבית, והJVC תשמשנה אותי לשמיעה מחוץ לבית.

פורסם

שמעתי את הקוס UR40 בעין השלישית בדיזינגוף ממש לפני כמה ימים כשחיפשתי תקליטים, דרך פטיפון ומגבר לא משוכללים במיוחד.. ועדיין הצליל היה נהדר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים