פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים מחבר אבל אתם מדברים לפי השירטוט פה על ספק פלטיניום ולא הגולד , מה לגביי הספק שלי?
פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים אני בטח לא מומחה כמו בינארי, אבל הספקים המודולרים של סיסוניק בדר"כ באים עם לפחות שני סוקטים של 12 פין לחיבור כ"מ. משום מה, סיסוניק החליטו, כנראה מטעמי שיווק בעיקר, לספק זוג כבלים שכ"א הולך מ 12 פין לקצה אחד של 6+2 פין. אם מסתכלים, אפשר לראות בבירור שהצד של ה 12 פין בכבל ממלא רק חצי קונקטור, מה שבעצם לא מנצל את הספק עד הסוף, כי אפשר לבנות כבל מקוסטם שמנצל את שאר הסוקט. עם הכבלים של סיסוניק אי אפשר לחבר יותר מכרטיס מסך אחד (בהנחה שמדובר בדגם של ספק שמציע רק שני פורטים של 12 פין). לכן, אפשר להכין או לקנות כבל כזה שהולך מ 12 פין שהולך לקצה כפול של 6+2. סתם דוגמא כן, X-560, זה ספק שמגיע ל 730W במקסימום ניצולת, אוברריידט בטירוף, אפשר לדחוף לו יחסית בקלות שני כרטיסי מסך בינונים באמצעות כזה כבל. אני יודע שבקהילה המון אנשים משתמשים בזה ללא בעיה. נערך 2014 באוקטובר 311 שנים על-ידי adi518
פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים גם אני לא מצאתי אזהרות על כך שכבל Y לא מספיק לכרטיס מסך בשום גודלגם העליתי טיעון בתחילת הדיון שלא הגיוני שכבל אחד לא יספיק לפי הדוגמא הבאה:אתה רוצה לחבר 2 כרטיסי מסך ויש לך 3 יציאות מהספק עם 3 כבלי Yבשום קומבינציה לא יהיה מצב שכבל אחד לא יספק חשמל לשני הכרטיסים2 כרטיסים = 4 כניסות חשמל ויש לך רק 3 יציאות מהספק.לכן זה חייב בהכרח להספיק
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מחבר כן, אבל אתם מסתכלים על ספק פלטיניום ולא על הגולד שלי שיש לו רק 8 פינים ולא 12 פינים ביציאה של הPCI-E .http://www.scan.co.uk/products/760w-seasonic-platinum-full-modular-80-plus-platinum-atx-psu
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מסתבר שבדיון הזה עלינו על משהו חשוב שלא שמו לב אליוספקי הפלטינום נבדלים מהגולד גם בצורת החיבור לכרטיסי המסך ולא רק ביעילותבגולד 8 ובפלטינום 12בינארי כתב ש-6 זה מאוד גבולי לכן אני מניח ש-8 זה מספיקאם יש לך חששות תחבר שתי צמות
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מחבר אין כל בעיה לחבר את הצמה השנייה כי גם כך אני לא יחבר עוד כרטיס מסך והמארז שלי מספיק מרווח לכל חיבור (מארז PRECTEL R4) .
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מחבר היילצערי ראיתי שלסידרת הספקים של סיסוניק SS המודלרים מלא יש יציאות של 12 פינים לPCI-E ולי יש רק 8 יציאות לPCI-E , כך שאני היום יחבר גם את הצמה השנייה לשקט נפשי.
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מחבר לא. זה ספק גם גולד שעולה אותו הדבר, פשוט הוא דגם ישן יותר מסדרת G החדשה .
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים אתה יכול לבדוק בצורה הבאהתריץ 3DMARK ותרשום את התוצאותתחבר צמה נוספת ותחזור על הבדיקהלדעתי לא יהיה הבדל, אבל, מי יודע..
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מחבר חיברתי את הצמה השנייה לכרטיס וקיבלתי בדיוק אותה התוצאה ב3D MARK , ניקוד כרטיס גרפי 10.869 firestrike
פורסם 2014 באוקטובר 511 שנים מחבר תודה, עם הדרייבר בטא 14.7 אני מקבל כ11.300 בתוצאה של הכרטיס ןעם הדרייבר החדש פחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.