פורסם 2004 במרץ 1321 שנים שלום חיברתי את הממיר למחשב לכניסת הליין אין ואני שומע את זה קצת חלש ועם רעש ברקע כזה תזזזזזזזזזזזזרעש זה משתנה מכבל לכבל יענו בעחת יותר ואחד פחות (בדקתי 3)איך אפשר לפתור את הבעיה ??
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים גם אני נתקל בבעיה הזאת עם ממיר של תבל ADB. קרה עם מס' חוטים, גם עם הlive 5.1 וגם עם soundstorm אבל בחיבור ישיר למערכת סטאריו הבעיה לא קורה.אפשר להגיד רק ???
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים זה בעיה מאד ידועה ובעייתית של חיבור 2 מכשירים (מחשב וממיר) בעלי אדמות שונותזה קורה גם שמחברים מערכת סטריאו למחשב ולרדיו מהשקע של הכבלים.יש כל מיני מכשירים שאמורים לסדר את זה על חשבון איכות, בכל מקרה פתרון מושלם לא קיים.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים שהיה לי בבית כבלים, היתה לי את בעית ההשראה הזו, כל החיבורים האנלוגים שחיברתי לרסיבר (מחשב,TV ) זימזמוהאות ברשת הכבלים הוא חזק, ולפעמים גם מוגבר, וזה גורם להשראה (שעושה את הרעש המעצבן הזה ) אני לא יודע איך להיפטר מזה...אבל עשיתי ניסיון קטן שהוריד את הרעש, אבל פגע בחוזק האות לממיר הדיגיטלי:בחיבור הקואקסיאלי אל הממיר שמתי איזוליר-בנד על ההברגה, ככה שיש מגע בין הפין לשקע בלבד, ולא כל ההברגה עצמה.תנסה אולי זה יעזור, אבל זה עלול לדפוק את הקליטה של הממיר (בתפריטים איפשהו אפשר לראות את חוזק האות...)לעומת זאת בYES , ההשפעה הזו חלשה הרבה יותר
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים הבעיה בתחלס שהאדמה של המחשב היא אדמה בבית שלך והאדמה בכבלים היא כל תשתית הכבלים באזור שלך. השוני הזה בין אדמות מאד מפריע למכשירי אודיו.אפשר לחבר את הפין המרכזי בלי הסיכוך אבל זה פוגע בביצועים.ב-yes זה כמעט ולא קיים כי האדמה היא רק האדמה של הבית ואין תשתית של כבלים בכל האזור.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים גשו לחנות אלקטרוניקה ותבקשו GROUND LOOP ISOLATOR, אמור לעלות מספר שקלים ויסדר לכם את הבעיה (זה לפחות מה שהבנתי מפורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז בתיאור של מספר תקלות דומות.)
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים זה בדרך כלל מסדר את הבעיה אבל אצלי זה דפק את הסאונד קצת ככה שזה לא פיתרון מושלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.