עבור לתוכן

שאלה!

Featured Replies

פורסם

מישהו בבקשה יכול לענות לי אני כבר מנסה כמה ימים להשיג את הנשקים המעוצבים ואין לי מושג איך !

אני מנצח בתחריות מקום ראשון עם מספר הכוכבים הגבוה ביותר מבין כל השחקנים ולא מקבל כלום ושאר השחקנים כן מקבלים!

אז השאלה איך אני משיג את זה?

ויש לי עוד שאלה קטנה, כשאני מרים נשק מעוצב מהרצפה אז המשחק אומר לי לשמור אותו במקש F איפה זה נשמר?

תודה רבה לכם אשמח מאוד לתשובות!!

פורסם

עד כמה שהיינו רוצים, זה לא כזה פשוט...

יש כמה דרכים להשיג סקינים (Weapon skins), או איך שאתה קורא להם "נשקים מעוצבים".

האחת, יש אחוז מסויים בכל משחק בשרתי valve לקבל דרופ של סקין. הוא יכול להיות טוב מאד, או מאד מעפן, זה הכל לפי סיכויים נמוכים וגבוהים.

השניה, לפעמים מקבלים בדרופ קופסה, ואפשר לקנות ב2.5 דולר מפתח במשחק כדי לפתוח את הקופסה וגם שם לפי סיכויים אתה יכול לקבל נשק טוב מאד (כלומר סכין או משהו נדיר) או גרוע מאד בהתאם לקופסה.

אם אתה מרים נשק עם סקין מהרצפה, הוא לא שלך, הוא של מי שהרמת לו תנשק, אין דרך לשמור אותו. אם אתה לוחץ F אתה יכול לראות את הסקין. ממש לא לשמור אותו.

אפשר גם למכור נשקים שקיבלת בדרופ בסטים מארקט, להחליף סקינים עם שחקנים אחרים, ואפילו להמר עליהם (מה שלא הייתי מציע לעשות עד שלא תצבור קצת יותר בקיאות בנושא, כדי שלא תפסיד את סקינים טובים..)

אני מזמין אותך לשרת הטימספיק שלנו, להסבר נוסף בנושא ומענה על שאלות :)

פורסם
  • מחבר

בקשר למפתח שפותח את הקופסאות! האופציה היחידה לפתוח זה לשלם 2.5 דולר?

פורסם

אתה יכול לנסות לשבור את הקופסה.

סתם, סתם...

כן, אתה גם יכול לקנות מפתח במרקט (לפעמים יותר זול, ולפעמים יותר יקר - תלןי במפתח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים