פורסם 2004 במרץ 1321 שנים שלוםיש לי מודם V92 התומך (לאחר בדיקה ב hyperterminal ) בזיהוי שיחות אולםכשאני מתקשר למספר שלי - אין זיהוי (כמובן שאני מקבל זיהוי בטלפון פיזי נוסף בבית) ניתקתי את הטלפון האחר (למקרה של רעש רקע) - לא עזרע"פ כל הנתונים באינטרנט - המודם אמור לזהות.הדגם שלי:Conexant Soft56K Data Voice Fax Speakerphone CARPתוצרת חברה בשם ORANGEהאם כדאי להחליף לדגם אחר - אם כן - איזה ניתן להשיג בארץ???ניר ??? ???
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר ניסיתי בכמה וגם עשיתי את הבדיקה שמומלצת דרך הhyperterminalשבאמצעותה ניתן לבדוק אם המודם אכן תואם - ולמרות שקיבתי OK - ניסיתי ולא הלך.התוכנה שבה אני מתעד להשתמש היא מהטובות ושמהCallSoft Proניר
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים התוכנה שמזהה תמספר של המתקשר עושה רק חצי עבודהבאופן כללי כדי שתוכנה כזאת תוכל בכלל לעבוד כמו שהיא אמורה לעבוד זה קשור אם יש לך שיחה מזוהה או לאקשור לבזק..
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים מחבר התוכנה שמזהה תמספר של המתקשר עושה רק חצי עבודהבאופן כללי כדי שתוכנה כזאת תוכל בכלל לעבוד כמו שהיא אמורה לעבוד זה קשור אם יש לך שיחה מזוהה או לאקשור לבזק..ron26 - נו נו נו ! לא קראת את ההודעה שלי שבה כתבתי שיש לי שיחה מזוהה מבזק.בכל אופן - הלכתי וקניתי מודם חומרה פנימי - APACHEשעובד נהדר אבלהפילטר של ה ADSL כנראה מקבל רעש ולא מאפשר לי להתחבר כל עוד הטלפון מחובר אליולמישהו פתרון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.