עבור לתוכן

מחפש המלצה לעכבר לשימוש משרדי

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אז אחרי שתיקנתי את העכבר שלי (G400S) וקניתי מקלדת לגיימינג (Corsair K65 עם סוויצ'ים אדומים) הבנתי שאני נמצא בעבודה לפחות אותו פרק זמן שאני נמצא בבית, אם לא יותר.

אז קניתי מקלדת למשרד (DAS עם סוויצ'ים חומים) ועד עכשיו אני מרוצה מאוד.

מה שנשאר כדי להשלים את הפאזל זה עכבר לשימוש משרדי ואני אשמח לקבל את ההמלצות שלכם.

האחיזה למי שזוכר היא שילוב של פאלם וקלאו.

לא משנה לי אם החיישן הוא לייזר או אופטי.

לא צריך הרבה DPI או את היכולת לשנות אותו, זה לא רלוונטי לעבודה.

אני מסתדר עם עכברים חוטיים גם בבית. אולי במשרד יכול להיות יותר נוח אלחוטי, אבל לא בא לי להחליף סוללה כל שבועיים. בקיצור, אין לי דרישה מיוחדת כאן. אולי אלחוטי נטען זה רעיון טוב, אבל זה בטח מוסיף לעלות.

הדרישה היחידה שלי היא כפתורים נוספים על גבי העכבר כדי שאוכל להשתמש בהם להעברה קדימה ואחורה של דפי אינטרנט ואולי עוד כפתור שאוכל להשתמש בו בשביל "ריפרש".

כלומר עוד שניים-שלושה כפתורים.

תקציב...לא חושב שצריך להוציא יותר מ-150-200 ש"ח, אבל אין לי מושג.

מכירים משהו ?

פורסם

אני לא מבין אנשים שאומרים שיש להם אחיזה של palm+claw.

או שכל היד על העכבר, או רק האצבעות+שורש כף היד.

לגבי תקציב, זה לא אמור להתקרב בכלל ל100 שקל.

palm:

http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1296..219..220.&list=1&sort=2&glist=1&uin=3901&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

claw:

אני חושב שלקרביץ יש עכבר claw חוטי פשוט ונוח ב60 שקל.

פורסם

^ הדגם הזה אכן אחד היותר איכותיים של מיקרוסופט אבל אני לא ממליץ לרזולוציות גבוהות שכן הוא בעל 400DPI בלבד

פורסם
  • מחבר

העכבר נראה טוב, אבל אתה מכיר אחד אחר עם כפתורי צד רק בצד אחד במקרה ? נסיתי עכשיו ללחוץ על צד ימין של העכבר עם הזרת/קמיצה וזה מרגיש לי קצת מוזר.

לגבי האחיזה, מבחינתי CLAW אומר שהאצבעות אוחזות בעכבר ושאר כף היד כאילו מרחפת מעליו. כמו האחיזה השניה בוידאו פה:

אם אתה מכניס ב-CLAW גם מקרים שכוללים את שורש כף היד אז אתה צודק. ככה אני מחזיק את העכבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים