עבור לתוכן

כרטיס קול שמתאים ל Logitech z-640.

Featured Replies

פורסם

היי פורום ציוד אודיו :smiley5:

אני קונה את הרמקולים האלה Logitech z-640 ואני מתלבט בקשר לכרטיס קול,

עכשיו יש לי כרטיס מהלוח אם משהו דפוק במיוחד- soundmax שעובד רק עם סטריאו :P

והכי גרוע זו התמיכה שלו במשחקים,באנריל 2004 להשתמש ב eax מוריד את הביצועים בחצי!

עכשיו אני קונה רמקולים חדשים ובאותה הזדמנות גם כרטיס קול אז ראיתי את המחירים שיש כיום וכמובן בדקתי את של creative קודם והם לא נראים לי מציאה ולדעתי חבל על הכסף בשביל אודי 2 (אוגי...) שעולים כמו הרמקולים.

אז קראתי את התגובות בזמן האחרון והבנתי שיש אלטרנטיבה שהיא פורמיטסו 3 של הרקולס שאני מת עליהם וההבדל לא גדול לפי מה שהבנתי:

צלילים: 20 ביט 48khz

תמיכות:eax 1-2 ,dolby + ex,direct3d...

אז יש הבדל גדול ביניהם שאני ארגיש? כי המחיר של האודי כמעט יקר פי 2

תודה על העזרה.

פורסם

יש צ'יפים של סאונד מאקס (און בורד) שתומכים ב6 ערוצים וסטים של 5.1

עם 3 חיבורים רגילים מיקרופון אוזניות וחיבור כניסה (ולפעמים מגיע גם חיבור צהוב כזה עגול)

ועם התוכנה של סאונד מאקס אפשר להפוך את שלושת החיבורים ליציאות שונות

זאת אומרת 2 מקדימה 2 מאחורה ואחד באס וסנטר

דרך אגב אפשר לעשות את זה עם 2 מערכות סטריאו ככה חבר שלי עשה..

פורסם
  • מחבר

אני לא עד כדי כך לא מבין באודיו,יש לחבר שלי soundmax מהגירסה החדשה אצלי זה רק 2 ערוצים בדוק אבל זה לא מה שרצית לשאול בכלל

פורסם

איך יכול ליהיות שלפורטיסימו יש EAX??

הריי קריאטיב פיתחו את זה!

פורסם

להרקולס יש EAX בטוח.

כנראה קריאייטיב מכרו להם את השימוש בטכנולוגיה...

פורסם
  • מחבר

בחזרה לנושא,גם רציתי לשאול איך אני יכול לחבר את הרמקולים? אני חייב דרך האנלוג או שדרך הדיגיטלית ללא אביזרים נלווים?

פורסם

עדיף לקנות כרטיס נפרד בשביל להקל על המערכת.

בתקציב נמוך כדאי ללכת על הפוריטיסימו.

את הרמקולים הללו מחברים דרך היציאות האנלוגיות (יש הוראות שמצורפות, זה מאוד פשוט...).

פורסם

בחזרה לנושא,גם רציתי לשאול איך אני יכול לחבר את הרמקולים? אני חייב דרך האנלוג או שדרך הדיגיטלית ללא אביזרים נלווים?

בZ640 אין בכלל כניסה דיגיטלית, אתה חייב לחבר בצורה אנלוגית.

פורסם
  • מחבר

אבל היציאה הדיגיטלית לא איכותית יותר?

ואת הכבלים של כל רמקול אני מחבר ישירות לכרטיס או שזה עובר קודם בסאב או משהו כזה? (איזו רמה של ידע יש לי :P)

פורסם

היציאה הדיגיטלית איכותית יותר, אבל הרמקולים שלך לא יוכלו לפענח אותם כי הם רמקולים אנלוגיים...

בכל מקרה, ברמקולים הנ"ל כל הרמקולים (חוץ מהסנטר) מתחברים לסאב (הקובייה הגדולה). הסאב מתחבר לסנטר, והסנטר לכרטיס קול. הבנת?

יש הוראות שמצורפות לרמקולים... לא קראת אותם?

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר

אני קונה אותם השבוע אז באמת לא קראתי את המדריך...

אז מה אחרי כל הסיבוב הזה של החיבורים מתחבר לכרטיס קול עצמו,לפי הספירה שלי רק הסנטר? נשמע מוזר כי יש מלא חיבורים

עריכה: אוקי הבנתי לפי התמונה שיוצאים 3 חיבורים מהסנטר

ושאלה אחרונה-מה האורך של כל כבל?

פורסם

רמקולים אנלוגיים למרות שלא התנסיתי עם דיגיטליים זה אחלה דבר הם מתחברים לכל דבר והם משמיעים מצוין במיוחד מה שאתה קונה!!! תהנה מהרמקולים החדשים!!! ;)

פורסם
  • מחבר

ושאלה אחרונה-מה האורך של כל כבל?

יש למישהו תשובה לשאלה?

פורסם

באמת, אתה כבר מספיק זמן פה ויודע שאסור להקפיץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים