פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים תנתק את הספק המקורי לגמרי מהכל ותנסה להדליק אותו ידני ע״י קצר של של הכבל הירוק+שחור (פינצטה למשל) ותחבר לחשמל כמובן.
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר נדלקים באמצעות קצר של פין ירוק ושחור.אף אחד מהם לא מצליח לעורר את הלוח.הלוח נקנה בKSP, האם אני מחזיר את הלוח אליהם למימוש אחריות או אל היבואן ישירות?- - - תגובה אוחדה: - - -אני לא מצליח לערוך הודעות. יש בעייה כלשהיא שתוקעת את הדפדפן.שני הספקים נדלקים באמצעות קצר של פין ירוק ושחור.אף אחד מהם לא מצליח לעורר את הלוח.הלוח נקנה בKSP, האם אני מחזיר את הלוח אליהם למימוש אחריות או אל היבואן ישירות?
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים לא אמורה להיות בעיה. שולחים את המוצר לRma ושם נבדק שאין נזק פיזי ושימוש סביר ומקבלים אישור לתת לך לוח חדש, בהצלחה
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר יש לכם מושג כמה זמן בערך זה אמור לקחת? (בדיוק נפלתי עם זה על החגים...)
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים תיבדוק שכפתור ההדלקה שעל המארז מחובר נכון וטוב ללוח אם.נסה להדליק עם קצר על 2 הפיניםבלוח האם שמחוברים לכפתור ההדלקה. נערך 2014 בספטמבר 3011 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר אם אני מחליט להחליף את הלוח בהזדמנות חגיגית זאת, לדגם של ג'יגבייט עם ציפסט אחר, האם WIN 8.1 בכלל יעלה ללא התקנה מחדש?
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים יש לי במעבדה דיסק בדיקות שכל לוח עובד איתו, לא אמורה להיות בעיה רק בטעינה הראשונית יקח טיפה יותר זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.