עבור לתוכן

לפתע מחשב לא נדלק

Featured Replies

פורסם

עבד בסדר מספר חודשים ללא כל שינויים.היינו שבוע בחו"ל וכאשר חזרנו גילינו שמסרב להידלק.נורית הפאוור נדלקת למספר שניות שומעים רעש כאילו שמאוורר מתחיל לעבוד ואז הוא כבה מיד.הלוח של ASUS דגם H81M-K

איך הייתם ממליצים לאבחן את מקור הבעייה ?

• תגובות 31
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מנסים עם ספק כח אחר.

פורסם

אם יש לך אל-פסק או "מגן ברקים", תנתק אותם.

הכוונה שתחבר את הספק ישירות לשקע.

פורסם

לפי הלוח שיש לך אני מניח שלא זה אתה שהרכבת ויש סיכוי גדול שלא הרכיבו לך את הרמקול על הלוח,

תחליף את סלוט הזיכרון, כנראה אין לך רמקול טאתה לא מציין שיש ציפצופים, תקלה ידוע אם זה באמת זה,

פורסם

זה ישמע לך מצחיק אבל תכבה את המחשב, תנתק את הכבל מתח מהספק מאחורה, תלחץ ותחזיק את כפתור ההדלקה של המחשב כעשרים שניות תחבר את הכבל שוב ותנסה להפעיל .

זה פורק את המתח מהכבלים. לי זה עזר כבר מספר פעמים וגם אני הייתי סקפטי לגבי השיטה הזו.

פורסם

תן מפרט מלא של המחשב. בדגש על ספק כח.

לעניין - כמו שהציעו קודם, תוציא את הכבל חשמל ותחזיק כפתור הדלקה כ10 שניות כדי לפרוק את הקבלים.

ותנסה להדליק שוב.

אם לא עזר- תנתק את ה HDD ותוציא את הכרטיס מסך אם יש, ועוד כרטיסים למינהם אם יש. תוציא ותכניס מחדש את ה RAM ותנסה להדליק שוב.

אולי הספק לא "סוחב".

תעדכן אותנו.

פורסם
  • מחבר

דווקא אני הרכבתי את המחשב. בניתי אותו לאשתי לגלישה באינטרנט ועריכת מסמכים.הספק של ANTEC דגם בייסיק 400W VP400PCמעבד G3220זכרונות של GSKILLדיסק SSD של TRANSCEND בגודל 128GB

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא עוזר הטריק של פריקת הקבלים.

פורסם

*קבל*

פורסם

תוציא ותחזיר את הזיכרון

פורסם
  • מחבר

לא עוזר להוציא ולהכניס זכרונות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

האם ניתן למדוד את המתחים שהספק מוציא באמצעות וולטמטר רגיל ?

פורסם

איך תמדוד כשהוא כבה מייד ?

מנסים עם ספק כח אחר.
פורסם
  • מחבר

חשבתי שאולי יש דרך להדליק את הספק באמצעות יצירת קצר בין שני פינים כלשהם בקונקטור.

פורסם

אם לא עזר- תנתק את ה HDD ותוציא את הכרטיס מסך אם יש, ועוד כרטיסים למינהם אם יש. תוציא ותכניס מחדש את ה RAM ותנסה להדליק שוב.

אולי הספק לא "סוחב".

תעדכן אותנו.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה הערב לנתק הכל מהלוח חוץ מהמעבד.

בעקרון אין כרטיס מסך, אבל יש HD אחד, SSD אחד וצורב DVD.

פורסם
  • מחבר

ניתקתי הכל מהלוח חוץ מהמעבד וחיבורי הפאנל הקדמי, ולא מניע.ניתקתי את הספק וחיברתי ספק אחר ואז אפילו המאווררים כבר לא זזו והנורה של הפאוור לא נדלקה.החזרתי את הספק המקורי ועדיין הנורה של הפאוור כבר לא נדלקת.מה המסקנה? הלך הלוח ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים