עבור לתוכן

ייעוץ לגבי תוכנת אנטי וירוס יעילה עבור מחשב שלי

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב לכם ושנה טובה,

אתמול או שישי ערב, אחרי שהמחשב שלי –מחשב נייד שעדיין באחריות של כמה חודשים לפחות HP Probook 4530s נתקע ונאלצתי להפעילו מחדש באמצעות כפתור עשיתי החלטה נבונה של סריקת מחשב מוירוסים באתר אונליין. התגלו אצלי לפחות כמה קבצים נגועים (שמעדיף לא להגיד את המספר מרוב המבוכה) וכאשר הורדתי קובץ אנטי וירוס של גרסת ניסיון לחודש ימים (ואחרי זה אני אצטרך לשלם), תוך ניסיון להתקין את התוכנה קיבלתי שיש לי תוכנת אנטי וירוס מותקנת שהייתה כנראה כבר באה עם המחשב נייד שרכשתי – Microsoft Security Essentials שכמובן אם כל עוד היא מותקנת, אזי וודאי שאני אצטרך להסירה מהמחשב לפני שאוכל להשתמש בתוכנת Eset Online Scanner. כיוון שלא רציתי לעשות את הצעד הזה, סרקתי סריקה שלמה עם התוכנה Microsoft Security Essentials ואחרי סריקה של לפחות שעתיים התגלה אצלי וירוס אחד טרויאני שהסרתי אותו מהמחשב בוודאי, אך עדיין לא מובן לי למה רק קובץ נגוע אחד נמצא ולא כמה טובים דרך התוכנת Eset Online Scanner. האם זה אומר שהתוכנה המובנית היא לא תוכנת הגנה אנטי וירוס טובה ויש להחליפה? יחד עם זאת, שמעתי שתוכנת אנטי וירוס AVAST שהיא חינמית לחלוטין היא די יעילה וגם מגנה את מחשב במיוחד תוך כדי גלישה, כשידוע שאינטרנט הוא המקום הכי חשוף לוירוסים וחשוב מאוד שתוך כדי גלישה, תהיה כמה שיותר מוגן מחשיפה לזה. פשוט נראה לי שהייתי צריך עם תמיכה של מחשב נייד שלי, איך לסדר את הגנה המחשב להכי מרבית. בכל אופן, אני רוצה את עצתכם האם תוכנת אבטחה שמובנית אצלי במחשב - Microsoft Security Essentials או בכלל כל תוכנת אנטי וירוס מובנית במחשב היא לא יעילה מספיק ויש מקום להחליפה ואני מחפש תוכנה הכי טובה, גם היא עולה כסף אבל אם אני רואה שהתוכנה המובנית שיש לי גרועה יותר מתוכנת ניסיון חינם, אני מעדיף להסירה ותוך שלושים חודש ניסיון להשתמש בה ולהסיר את כל הקבצים הפגומים או נגועים שאני בטוח באו מגלישה לא בטוחה אבל כיוון שאני גולש דרך רשת של שותף דירה שלי הצעתי לו להתחלק חצי בחצי על גלישה בטוחה.

אודה על עצתכם, ואני מעדיף תוכנה חינמית טובה על זאת שעולה כסף, כי כרגע אני די לחוץ כספית.

שבוע טוב לכם,

תודה מראש,

אדוארד.

פורסם

Microsoft Security Essentials לא טובה במיוחד אתה יכול לנסות את bitdefender internet security 2015

הם מחלקים קודים חינם לשימוש בתוכנה לחצי שנה לעיתים קרובות.

להורדת התוכנה:

http://www.bitdefender.com/solutions/internet-security.html

לקבלת קוד (יש להכניס אימייל) : http://www.bitdefender.com/media/html/60-second/

פורסם

אני לא הכי מבין בזה אבל מהנסיון שלי ההבדל בין כל החינמיות זה כמות הפרסומות שהם דוחפות לך כדי שתקנה את המוצר בתשלום שלהם.

אני אישית משתמש בESET SECURITY.

פורסם

avira antivir

עבור סריקה בלבד יש winclam

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים